RIP Riley Gale (Powertrip)

Σκατά :frowning:

ποσο κριμα ρε,πολυ μικρος κ ετοιμαζονταν για μια ακομη δισκαρα

Πολυ κριμα, και η μπαντα πηγαινε γαμιωντας. Δισκαρες, περιοδιες …

Κρίμα, πολύ κρίμα…

Ξενερα μεγαλη,τους ειχα στο μυαλο μου σαν το next big thing σαυτο το ειδος,και το 2ο τους γαμουσε και εδερνε,rip στο παιδι

2 Likes

Αδίαφοροι και το ότι ποστάρανε τα “ηρωικά” κατορθώματα των ΕΔ των ΗΠΑ στην ΜΑ στα βίντεο, τους κάνει οριακά αηδιαστικούς, σαν τους καλούς ηχητικά αλλά απαράδεκτους στιχουργικά HATRIOT του Ζετρό. Κάποιοι έχουμε συγγενείς και φιλούς, εκεί που κάμει “swing το τσεκούρι”. Think about it.
Κρίμα για το νεαρό της ηλικίας του τύπου.

Ισως η καταλληλοτερη στιγμη για να ειπωθουν αυτα τα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

12 Likes

Δεν είμαι γνώστης της μπάντας αλλά τους έχω ακουσει (το “Executioner’s Tax (Swing of The Axe)” θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων ετών).
Θα ήθελα απλά να απαντήσω στον φίλο που υπονόησε ότι το video τους δείχνει κάποια μπάντα με ρατσιστική, υπερπατριωτική αμερικάνικη κτλ. νοοτροπία, ότι από αυτα που διαβάζω δεν είναι καθόλου έτσι.
Δείτε π.χ. τα άρθρα: https://www.theguardian.com/music/2020/aug/26/riley-gale-frontman-with-thrash-metal-band-power-trip-dies , https://www.revolvermag.com/music/power-trip-not-band-white-males-enjoy-and-be-dumb-rednecks
Όπως και το ίδρυμα στο οποίο η οικογένειά του ζήτησε να δοθούν χρήματα (https://www.dallashopecharities.org/about/) .

12 Likes

Αυτό ακριβώς ερχόμουν να ποσταρω :+1:

1 Like

Αφου ο καθενας θελει να πει το μακρυ του και το κοντο του τι ψαχνεις τωρα

Εδώ του έκανε αφιέρωμα το FOX NEWS …το να μην συμπαθείς τον Τράμπ, δεν θέλει πολύ νιονιό. το οτι στο βίντεο για το κομμάτι που λες με στίχους “γενικής” βίας, έχει εικόνες από τον πόλεμο στο ΙΡΑΚ και τα ρέστα, πάλι δεν είναι φαντασίωση. Και υπερπατριώτης να είσαι, εκτός αν είσαι βλαμμένος, το γεγονός οτι ο τύπος είναι μεγάλος παρτάκιας, έκανε μπάμ απο το 90.

ρε μλκ, αληθεια, δες σε ποιο τόπικ είσαι και Σ Κ Α Σ Ε επιτέλους γμτχμ

Δημοκρατικά πράγματα. Απαντώ στον μπάμπης επίσης, τι πετάγεσαι ? ΣΚΑΣΕ επιπλέον πολύ καλά παιδιά, δικά μας.

Ποιος πετάγεται ρε ΗΛΙΘΙΕ που μπήκες στο τόπικ του νεκρού τραγουδιστή για να μας πεις ότι είναι οριακά αηδιαστικοί σαν τους hatriot του ζετρο, σου το είπε ευγενικά ο παντελής, τι άλλο θες για να καταλάβεις, ΒΛΑΚΑ.

ινβ4 ακολουθεί τώρα ποστ σεντόνι για τα μπλουζάκια power trip που τα αγόραζαν 3 ευρώ και τα πουλούσαν 20 και για τον μάνατζερ που είχε κλείσει να παίξουν σε φεστιβάλ βάζοντας τα σαππορτ να τσοντάρουν από 150ευρω το καθένα για να βγουν τα εξοδα από τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που έχει ο ξάδερφος του roadie της μπάντας και ΒΟΥΛΩΝΕΚΑΘΕΦΟΡΑΤΑΙΔΙΑΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΙΜΟΥΠΙΑ

/calm

εντιτ, ας σβήσει κάποιος όλα τα ΑΣΧΕΤΑ ποστς και το πόσο βλαμμένος είσαι αν δεν κατάλαβες από τα 90ς πόσο παρτάκιας ήταν ο τύπος, έλεος

6 Likes

Ρε φαινοταν μεγαλος παρτακιας απο το '90, εκλεβε τα μπισκοτα των αλλων παιδιων στο νηπιο, μην καταπινετε αμασητα τα παντα.

7 Likes

Πληροφοριακά, υπάρχει παρελθόν ανάμεσα στον Gale και το Fox News:

Μάλιστα, σε λινκ συνέντευξης που ποσταρίστηκε πιο πάνω, το ξαναβάζω, εξηγούσε αναλυτικά και ο Gale τι και πως:

Βάζω και αυτούσιο το χωρίο σε περίπτωση που δεν θες να δώσεις κλικ:

When he heard that Fox News had been playing “Executioner’s Tax” on the air, Gale tweeted a message from the band: “Is this a joke?” and “CEASE & DESIST.” The song’s lyrics, he explains, are an allegory for a pampered citizenry blindly ignoring reality right up until the moment the executioner arrives to collect. He learned that Fox host Greg Gutfeld was a heavy-music fan with a history of spotlighting rock malcontents like Johnny Rotten and the Melvins’ King Buzzo on the right-wing news network. Gale decided to email him: “Hey, how’d you hear about the band? Do you know what the song’s about?”
They ended up talking on the phone for hours, finding more agreement than conflict. “You know, the dude’s pretty anti-authoritarian, believes in a lot of police reform, pro-legalization of all drugs,” he says, still sounding surprised. Their line of communication continues, as Gale recommends bands to play on Gutfeld’s show, though he adds: “It’s hard to defend Fox News in any way.”

Συγκεκριμένα, για το “Executioner’s Tax”, υπάρχει μια διάχυτη καυστική ειρωνία από τον τίτλο και τους στίχους μέχρι τα αποσπάσματα που παίζουν στο video clip. Αλλά, τέλος πάντων.

2 Likes

Βαριέμαι καν να αρπαχτώ με τους παραλογισμούς σου.
Μια τελευταία απάντηση.
Θλιβερό ότι πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Γιατί και πως άγνωστο. (το προκάλεσε? Ασθένησε ? κάτι άλλο?) Δεν αλλάζει κάτι, αλλά αλλιώς θα σου φανεί αν κάποιος πήγε απο καρκίνο λχ, και αλλιώς επειδή έπαθε κύρωση… )

Από εκεί και πέρα επειδή παρουσιάζονται σαν κάτι αφάνταστο οι PT, που για να είμαι ειλικρινής, μου ήταν ψιλο-άγνωστοι πέραν του κομματιού, βρίσκω υπερβολικά πολλά που διαβάζω. Μόνο διαδόχους των μετάλλικα δεν είδα να τους λένε.
Από εκεί και πέρα δεν μπορώ παρά να δηλώσω οτι ΔΕΝ μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το περιεχόμενο του βίντεο που τυχαία είδα προχθές, επειδή πέθανε ο τύπος (με αυτά τα white trash/τζιαιτζό ποζεριλίκια).
Και Hatriot κράζω και Warlord, όταν έκαναν αντίστοιχα ατοπήματα και τον μπουνταλά τον Anselmo. Φασισμός και ακραίος εθνικισμός δεν είναι του γούστου μου. Ατυχής το λιγότερο η χρήση των πλάνων επομένως για μένα και ακόμα πιο ατυχής η προσπάθεια να φιμώνει κανείς γνώμες διαφορετικές απο τις δικές του. Το ίδιον του φασίστα.

Κράζω ατυχώς μέσα στο θρέντ του μακαρίτη, γιατί εκτός από κάτι σκόρπιες αναφορές (βλ καλύτερα κάποιων κτλ, το μόνο power trip που βλέπω να αναφέρεται είναι των MM) Αυτά τα λίγα.
Ούτε μπλουζάκια, ούτε πιπίλες, ούτε τπτ.

@apostolisza8

wow. ψιλό περίεργο, πρέπει να ομολογήσω και δέχομαι, οτι είμαι καχύποπτος όταν έχει κάτι να κάνει με FOX. Και πάλι όμως είναι δίκοπο μαχαίρι, πως θα εκλάβει ο άλλος το όλο image. Ο ακροδεξιός θα καβλώσει, εγω που το διαβάζω τώρα, μπορεί και να δω την διαφορετική άποψη.

KAI RIP ΑΝΥWAY για τον τύπο.

Απλά επειδή είχα ένα ξαδερφάκι που ζούσε ΜΑ (εργαζόμενος) και σε τυφλή επίθεση χαιρέτησε το μάταιο ετούτο κόσμο, τα βλέπω λίγο κάπως τα καραμιλιτέρ.

Τι σημασία έχει από τι πήγε ο άνθρωπος;
Είναι κρίμα και μόνο αν σκεφτείς οτι ήταν κοντά στην ηλικία μας. Για μένα το nightmare logic ειναι ένας από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας που πέρασε και σίγουρα θα είχαν κάτι ακόμα καλο να δώσουν.

6 Likes

Στην πραγματικότητα καμία διαφορά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Απλά ο τρόπος μπορεί να εκμαιεύσει άλλο συναίσθημα, σαν αντίδραση.
Θεωρείς άδικο λχ, να πεθάνει κάποιος από ασθένεια ή κάποια τυχαία ενέργεια/ατύχημα, ενώ στην περίπτωση μιας αυτοκτονίας ή αμελούς συμπεριφοράς, δεν είμαι σίγουρος αν γεννάται η ίδια γκάμα συναισθημάτων. Ο κακεντρεχής θα πει απο μέσα του ίσως, καλά να πάθει (το πρεζάκι κτλ κτλ) ενώ ακόμα και αν είναι αδιάφορος (δύσκολο σε μια πραγματικότητα στο μουσικό χώρο που υπάρχει ισχυρό δέσιμο/fandom) και πάλι δεν μπορεί παρά να πεις οτι ατύχησε κάποιος, αλλά οτι συγκεκριμένα lifestyle, ενέχουν αυτούς τους κινδύνους.

Έχουν αναλυθεί και σε άλλα θερντ το κατά πόσο ο καλλιτέχνης και το έργο του ταυτίζονται ή όχι.

Don’t want to fight tonight που λέγανε και κάποιοι άλλοι μακαρίτες (οι πιο πολλοί)

Κρατάω αυτο και συνεχίζουμε.