Πάει και το μαριανάκι
Μόλις βγήκε ανακοίνωση από τους Djevel ότι ο Trond Ciekals πέθανε, 47 χρόνων ρε σεις…
Πολυ κριμα, νεος ανθρωπος. Ποιος ξερει τι τον ταλαιπωρησε. Θυμαμαι οτι ημουν εκστασιασμενος, ενας 16χρονος πιτσιρικας το 1990, οταν τους ειδα λαιβ στο Ροδον. Ειχαν βγαλει ηδη δυο δισκαρες, υπερδιαφημισμενες απο το ντοπιο ΜΗ, αλλα σιγουρα αξιζαν πολλα και εγραψαν ιστορια στη μουσικη μας. Ειχα δει και τις δυο συναυλιες τοτε, τρομερη ενταση και λατρεια. Ειναι αληθεια οτι ηθελα σαν τρελος να δω τον Randy Rampage που ειχε ηδη φυγει, αλλα καθολου δεν με χαλασε ο Pharr. Δυστυχως η κλεψυδρα εχει γυρισει αναποδα, ενα-ενα τα παιδικα/εφηβικα ινδαλματα μάς αφηνουν. RIP.
Υπάρχουν ημέρες που το NN ενδέχεται να χτυπάει πολύ υψηλή θέση στις προσωπικές μου κορυφές.
Πολύ κρίμα.
Εκοιμήθη και ο Ιωάννης, ο “φρουρός” των χρωμάτων και των εξωφύλλων για αρκετούς δίσκους, που τους αγαπάμε. Και που ένας λόγος, που τους αγαπάμε, είναι και για το εικαστικό τους θέμα.
κρίμα. ο συμπατριώτης, σίγουρα είχε το δικό του στύλ και έχει κάνει πολλά, κλασσικά εξώφυλλα.
Πέθανε ο κυριος που είχε το κανάλι blackmetalwraiths στο youtube. Μια εποχή που υπήρχε το θέμα με το τι παίζουν οι Mercyful Fate παρακολουθούσα.
Γενικά όμως είχε μεράκι ο άνθρωπος και το ευχαριστιόταν.
Δεν έχω εικόνα πως και τι. Κριμα
παιδικός ήρωας τούτος
Παιδακι ημουν που εβλεπα το ξυλο με τον Warrior… θυμαμαι καποιοι φιλοι μου τον ειχαν και σε παιχνιδι που τον εβαζες σε αρενα κτλ…
RIP
ναι ρε συ, δεν μπορούσα να θυμηθώ πως τον έλεγαν τον τύπο.
Ήταν πολύ σημαντικός για το pro wrestling των 80ς - 90ς
Δεν είναι επουδενί της γενιάς μου , είδα wrestling στα 00’ς , οριακά πρόλαβα Steve Austin & The Rock εγώ
Μετά απο τα 90’ς δεν έχω δει τίποτα, σκέψου ότι τον The Rock, δεν τον είχα καν σαν wrestler, νόμιζα ότι ήταν απλά ηθοποιός (λέμε τώρα) κ μετά είδα στο φβ κάποια βίντεο.
χαχα σκέψου ότι εγώ λέω σε κόσμο , για μένα ο Dwayne The Rock Johnson είναι από τους αγαπημένους μου wrestlers και ως τέτοιον τον γνωρίζω και όχι σαν ηθοποιό
Εποχες Manowar, διασταυρωση με Twisted Sister, μονο Warrior.
Ο Χογκαν ηταν πρωτεργατης της σκηνης, αλλα ενταξει, μετα απο τον εντυπωσιασμο οταν πρωτοειδα WWF (τοτε ηταν federation, θεωρειτο αθλημα χαχαχα), μου αρεσε ο Warrior κι αλλοι διαφοροι περισσοτερο απο αυτον. Αργοτερα, αυτη η βλαχοαμερικανια του τον εκανε ακομη πιο αντιπαθη, με αποκορυφωμα τον τραμπισμο του. Αλλα νταξ, δεν χαιρομαι κιολας που πεθανε ενας ανθρωπος. Δεν θα μου κανει εντυπωση αν μαθω καποτε οτι η ντοπα επαιξε ρολο.
αν τον συμπαθατε, καλυτερα να μην εμβαθυνετε στο ιστορικο του…