RIP topic

49 χρονών ρε μλκες…

1 Like

Πέθανε ο μπασίστας των Sumerlands/Eternal Champion ρε?

1 Like

Ερχόμουν να το ποστάρω, μιας και κανείς δεν το ανέφερε. 36 χρονών παλικάρι. Μεγάλη στεναχώρια.

4 Likes

τι να πεις…κρίμα.

2 Likes

θέλει προσοχή, μετά απο κάποια ηλικία, γιατί παίζουν υπερτάσεις, χοληστερίνες κτλ. δλδ γραφιάς που πέθανε στα 40 κάτι έπινε 2 ουισκια τη μέρα και κάπνιζε 3-4 πακέτα. ε, δεν το λες και εντελώς τυχαίο. πάντως ζοφερό και στενάχωρο να φεύγει τόσο νέος ένας άνθρωπος.

2 Likes

Screenshot 2025-01-20 225440

Τι γίνεται τελοσπάντων :confused:

7 Likes

Και το απογευμα πετυχα ενα reaction στο still of the night και σκεφτομουν για αλλη μια φορα τι παιχταράς ηταν…

2 Likes

Μεγάλος παίκτης. Να είναι ελαφρύ το χώμα.

3 Likes

Μύθος, τίποτα λιγότερο. Του είμαι ευγνώμων για πάμπολλες στιγμές που η μουσική του ήταν εκεί για εμένα. Στο δικό μου κόσμο ο καλύτερος ροκ κιθαρίστας από τα 80ς και δώθε. Και φωνάρα. Καλή ανάπαυση και σε αυτόν, λοιπόν.

2 Likes

Αξεχαστα τα σολιδια του στους Whitesnake,η συμμετοχη στους Thin Lizzy,πολυ μελωδικος κιθαριστας,αυτο το σολο στο please don’t leave me…RIP

3 Likes

Θλιβερή μέρα. Πέθανε και το τελευταίο μέλος της ορίτζιναλ σύνθεσης των The Band. Και μεγάλο μέρος της μαγείας τους.

17374737304467688586667456373853

Τεράστιε Garth… R.I.P.

10 Likes

Πωπω, θα με βλέπετε συνέχεια εδώ όσο περνάνε τα χρόνια…

Τεράστιος keyboard player, έπαιξε σε σπουδαίες μπάντες, με τους πάντες βασικά, εξέχουσα προσωπικότητα της Αμερικανικής late 60s-early 70s blues rock (και όχι μόνο) σκηνής.

R.I.P… :frowning:

2 Likes
2 Likes

Πάει και το μαριανάκι

6 Likes

Μόλις βγήκε ανακοίνωση από τους Djevel ότι ο Trond Ciekals πέθανε, 47 χρόνων ρε σεις…

Πολυ κριμα, νεος ανθρωπος. Ποιος ξερει τι τον ταλαιπωρησε. Θυμαμαι οτι ημουν εκστασιασμενος, ενας 16χρονος πιτσιρικας το 1990, οταν τους ειδα λαιβ στο Ροδον. Ειχαν βγαλει ηδη δυο δισκαρες, υπερδιαφημισμενες απο το ντοπιο ΜΗ, αλλα σιγουρα αξιζαν πολλα και εγραψαν ιστορια στη μουσικη μας. Ειχα δει και τις δυο συναυλιες τοτε, τρομερη ενταση και λατρεια. Ειναι αληθεια οτι ηθελα σαν τρελος να δω τον Randy Rampage που ειχε ηδη φυγει, αλλα καθολου δεν με χαλασε ο Pharr. Δυστυχως η κλεψυδρα εχει γυρισει αναποδα, ενα-ενα τα παιδικα/εφηβικα ινδαλματα μάς αφηνουν. RIP.

8 Likes

Υπάρχουν ημέρες που το NN ενδέχεται να χτυπάει πολύ υψηλή θέση στις προσωπικές μου κορυφές.

Πολύ κρίμα.

4 Likes
1 Like