RIP topic

2 Likes

Πάει και το μαριανάκι

6 Likes

Μόλις βγήκε ανακοίνωση από τους Djevel ότι ο Trond Ciekals πέθανε, 47 χρόνων ρε σεις…

Πολυ κριμα, νεος ανθρωπος. Ποιος ξερει τι τον ταλαιπωρησε. Θυμαμαι οτι ημουν εκστασιασμενος, ενας 16χρονος πιτσιρικας το 1990, οταν τους ειδα λαιβ στο Ροδον. Ειχαν βγαλει ηδη δυο δισκαρες, υπερδιαφημισμενες απο το ντοπιο ΜΗ, αλλα σιγουρα αξιζαν πολλα και εγραψαν ιστορια στη μουσικη μας. Ειχα δει και τις δυο συναυλιες τοτε, τρομερη ενταση και λατρεια. Ειναι αληθεια οτι ηθελα σαν τρελος να δω τον Randy Rampage που ειχε ηδη φυγει, αλλα καθολου δεν με χαλασε ο Pharr. Δυστυχως η κλεψυδρα εχει γυρισει αναποδα, ενα-ενα τα παιδικα/εφηβικα ινδαλματα μάς αφηνουν. RIP.

9 Likes

Υπάρχουν ημέρες που το NN ενδέχεται να χτυπάει πολύ υψηλή θέση στις προσωπικές μου κορυφές.

Πολύ κρίμα.

4 Likes
1 Like

Εκοιμήθη και ο Ιωάννης, ο “φρουρός” των χρωμάτων και των εξωφύλλων για αρκετούς δίσκους, που τους αγαπάμε. Και που ένας λόγος, που τους αγαπάμε, είναι και για το εικαστικό τους θέμα.

17 Likes

κρίμα. ο συμπατριώτης, σίγουρα είχε το δικό του στύλ και έχει κάνει πολλά, κλασσικά εξώφυλλα.

2 Likes

Πέθανε ο κυριος που είχε το κανάλι blackmetalwraiths στο youtube. Μια εποχή που υπήρχε το θέμα με το τι παίζουν οι Mercyful Fate παρακολουθούσα.
Γενικά όμως είχε μεράκι ο άνθρωπος και το ευχαριστιόταν.
Δεν έχω εικόνα πως και τι. Κριμα

3 Likes

Hulk Hogan has passed away at the age of 71

5 Likes

παιδικός ήρωας τούτος

2 Likes

Παιδακι ημουν που εβλεπα το ξυλο με τον Warrior… θυμαμαι καποιοι φιλοι μου τον ειχαν και σε παιχνιδι που τον εβαζες σε αρενα κτλ…

RIP

5 Likes

ναι ρε συ, δεν μπορούσα να θυμηθώ πως τον έλεγαν τον τύπο.

2 Likes

Ήταν πολύ σημαντικός για το pro wrestling των 80ς - 90ς

Δεν είναι επουδενί της γενιάς μου , είδα wrestling στα 00’ς , οριακά πρόλαβα Steve Austin & The Rock εγώ

1 Like

Μετά απο τα 90’ς δεν έχω δει τίποτα, σκέψου ότι τον The Rock, δεν τον είχα καν σαν wrestler, νόμιζα ότι ήταν απλά ηθοποιός (λέμε τώρα) κ μετά είδα στο φβ κάποια βίντεο.

1 Like

χαχα σκέψου ότι εγώ λέω σε κόσμο , για μένα ο Dwayne The Rock Johnson είναι από τους αγαπημένους μου wrestlers και ως τέτοιον τον γνωρίζω και όχι σαν ηθοποιό :stuck_out_tongue:

1 Like

Εποχες Manowar, διασταυρωση με Twisted Sister, μονο Warrior.

Ο Χογκαν ηταν πρωτεργατης της σκηνης, αλλα ενταξει, μετα απο τον εντυπωσιασμο οταν πρωτοειδα WWF (τοτε ηταν federation, θεωρειτο αθλημα χαχαχα), μου αρεσε ο Warrior κι αλλοι διαφοροι περισσοτερο απο αυτον. Αργοτερα, αυτη η βλαχοαμερικανια του τον εκανε ακομη πιο αντιπαθη, με αποκορυφωμα τον τραμπισμο του. Αλλα νταξ, δεν χαιρομαι κιολας που πεθανε ενας ανθρωπος. Δεν θα μου κανει εντυπωση αν μαθω καποτε οτι η ντοπα επαιξε ρολο.

6 Likes

αν τον συμπαθατε, καλυτερα να μην εμβαθυνετε στο ιστορικο του…

2 Likes