RIP topic

Υπάρχουν ημέρες που το NN ενδέχεται να χτυπάει πολύ υψηλή θέση στις προσωπικές μου κορυφές.

Πολύ κρίμα.

4 Likes
1 Like

Εκοιμήθη και ο Ιωάννης, ο “φρουρός” των χρωμάτων και των εξωφύλλων για αρκετούς δίσκους, που τους αγαπάμε. Και που ένας λόγος, που τους αγαπάμε, είναι και για το εικαστικό τους θέμα.

17 Likes

κρίμα. ο συμπατριώτης, σίγουρα είχε το δικό του στύλ και έχει κάνει πολλά, κλασσικά εξώφυλλα.

2 Likes

Πέθανε ο κυριος που είχε το κανάλι blackmetalwraiths στο youtube. Μια εποχή που υπήρχε το θέμα με το τι παίζουν οι Mercyful Fate παρακολουθούσα.
Γενικά όμως είχε μεράκι ο άνθρωπος και το ευχαριστιόταν.
Δεν έχω εικόνα πως και τι. Κριμα

3 Likes

Hulk Hogan has passed away at the age of 71

5 Likes

παιδικός ήρωας τούτος

2 Likes

Παιδακι ημουν που εβλεπα το ξυλο με τον Warrior… θυμαμαι καποιοι φιλοι μου τον ειχαν και σε παιχνιδι που τον εβαζες σε αρενα κτλ…

RIP

5 Likes

ναι ρε συ, δεν μπορούσα να θυμηθώ πως τον έλεγαν τον τύπο.

2 Likes

Ήταν πολύ σημαντικός για το pro wrestling των 80ς - 90ς

Δεν είναι επουδενί της γενιάς μου , είδα wrestling στα 00’ς , οριακά πρόλαβα Steve Austin & The Rock εγώ

1 Like

Μετά απο τα 90’ς δεν έχω δει τίποτα, σκέψου ότι τον The Rock, δεν τον είχα καν σαν wrestler, νόμιζα ότι ήταν απλά ηθοποιός (λέμε τώρα) κ μετά είδα στο φβ κάποια βίντεο.

1 Like

χαχα σκέψου ότι εγώ λέω σε κόσμο , για μένα ο Dwayne The Rock Johnson είναι από τους αγαπημένους μου wrestlers και ως τέτοιον τον γνωρίζω και όχι σαν ηθοποιό :stuck_out_tongue:

1 Like

Εποχες Manowar, διασταυρωση με Twisted Sister, μονο Warrior.

Ο Χογκαν ηταν πρωτεργατης της σκηνης, αλλα ενταξει, μετα απο τον εντυπωσιασμο οταν πρωτοειδα WWF (τοτε ηταν federation, θεωρειτο αθλημα χαχαχα), μου αρεσε ο Warrior κι αλλοι διαφοροι περισσοτερο απο αυτον. Αργοτερα, αυτη η βλαχοαμερικανια του τον εκανε ακομη πιο αντιπαθη, με αποκορυφωμα τον τραμπισμο του. Αλλα νταξ, δεν χαιρομαι κιολας που πεθανε ενας ανθρωπος. Δεν θα μου κανει εντυπωση αν μαθω καποτε οτι η ντοπα επαιξε ρολο.

6 Likes

αν τον συμπαθατε, καλυτερα να μην εμβαθυνετε στο ιστορικο του…

2 Likes

Κάτι τέτοιο ερχόμουν να γράψω.

Πέθανε ένας από τους πρώτους μου ήρωες, ήμουν στο Δημοτικό όταν είχε πρωτοξεκινήσει η τρέλα με τους γίγαντες του κατς που έδειχνε ο αντ1, πώρωση να βλέπουμε τους αγώνες στην τηλεόραση χωρίς προφανώς να έχουμε ιδέα για το στημένο του όλου πράγματος, άπειρα λεφτά σε φιγούρες, θυμάμαι όταν είχα πάρει το ρινγκ με το αυτοκόλλητο WWF (που είπε και ο jonkyr) στο κέντρο ήμουν ο θεός στην τάξη και ερχόντουσαν σπίτι μου για να παίξουμε ξύλο (με τις φιγούρες, όχι μεταξύ μας), είχα κρατήσει πόσα λεφτά δε θυμάμαι για να πάρω μια τεράστια κούκλα του με κορδόνι που το τραβούσες και έλεγε ένα ακαταλαβίστικο γσοξιφεακφξχουλκαμένια, ήθελα και τον Ultimate Warrior αλλά δεν μου τον έπαιρναν γτχμ, και όταν μάζεψα 20.000δρχ πήρα για το sega master system το παιχνίδι κατς και πρέπει να έπαιζα περίπου 25 ώρες τη μέρα. Ειχε και μια άλλη παιχνιδάρα στα arcades, δεν ξέρω κι εγώ πόσα κέρματα είχαμε φάει εκεί.
Τέλος, είχε και μια ταινία (ο θεός να την κάνει) “Χωρίς Κανόνες” που πρέπει να τη νοίκιαζα από το βιντεοκλάμπ 1 φορά τη βδομάδα σίγουρα, για πολύ καιρό.

Οπότε, ριπ στον Χουλκ Χόγκαν της παιδικής μου ηλικίας, ριπ και στην παιδική μου ηλικία.

Για τον ρατσιστή/σκουπιδογουατέβερ που ήταν (ή έγινε) Χουλκ Χόγκαν, που έλεγε ότι το κακό κάρμα του θα τον κάνει να μετενσαρκωθεί σε μαύρο, κανένα δάκρυ από μένα προσωπικά.

Όσο για το πόσο σκουπίδι ήταν ο άλλος γίγαντας του κατς, τα έχει πει ωραία ο Μάκης ο Παπασημακόπουλος εδώ: (τλδρ, 24:50)

(το ρινγκ το έχω ακόμα και σε ένα μεταλλικό κουβά έχω και όλες τις φιγούρες από τότε, όποιος ψήνεται να έρθει για ξυλίκι πμ, επίσης ψάχνω τη φιγούρα του Bret Hart από το 1992 που κάποιο συμμαθητάκι αρχιδάκι μού την έκλεψε, θενκς)

3 Likes

Είχα ένα αμάνικο μικρός που μπροστά είχε σιδερότυπο χαλκ και πίσω γουόριορ από το μπλεκ

7 Likes

^ το ξέχασα αυτό, το πρώτο πρώτο σιδερότυπο που έβαλε το μπλεκ ήταν ένα με ΟΛΟΥΣ τους γίγαντες του κατς συν το λογότυπο, σε μέγεθος μιας απλής τετράγωνης στάμπας για μπλούζα, οπότε προφανώς με το που τύπωνες τη στάμπα το αποτέλεσμα δεν ήταν και το πιο καθαρό που θα μπορούσε. Μετά από 2-3 πλυσίματα δε, είχε γίνει το πρώτο μπλουζάκι με μπλακ μέταλ λογότυπο που φόρεσα στη ζωή μου.

3 Likes

Δεν ηξερα ολα οσα ειπε ο Παπασημ για τον Warrior. Προφανως την περσονα θαυμαζα, αλλωστε συντομα καταλαβα τι εστι WWF (το WWE δεν το προλαβα καν σαν θεατης).

Αν μιλας για κλασικα μπλιμπλικαδικα, αυτο και πολλα αλλα παιχνιδια ειναι ο λογος που σημερα δεν ειμαι εκατομμυριουχος (σε ευρω, δισεκατομμυριουχος σε δρχ)

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

5 Likes