Rise of Malice (Black Metal - Βέροια)

Το είχα αναφέρει και παλιότερα στο Black Metal thread, αλλά πλέον με την ολοκλήρωση του 2ου Demo είπα να κάνω ξεχωριστό thread.

[CENTER][/CENTER]

Οι Rise of Malice ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο του 2009 στη Βέροια. Το συγκρότημα αποτελείται από μία κιθάρα,μπάσο και φωνή. Ντράμερ για την ώρα δεν υπάρχει, οπότε το παλεύουμε με drum machine.

Tα 2 Demo είναι τα εξής (κλικ στους τίτλους για κατέβασμα):

[CENTER]2010 - Coronation of Liar

[CENTER]2011 - Rise of Malice[/CENTER]

[/CENTER]

Το είδος είναι Old School Black Metal, με κυριότερες επιρροές Darkthrone και Gorgoroth θα έλεγα.
Το πρώτο μας Demo ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2010 και κυκλοφόρησε σε 200 CD-R, ενώ το δεύτερο το ολοκληρώσαμε στις αρχές του 2011 και σύντομα ελπίζουμε να το κυκλοφορήσουμε και σε CD-R μέσα στον επόμενο μήνα.
Στα Demo περιέχονται και 2 διασκευές στο πρώτο το Unholy Black Metal των Darkthrone, και στο δεύτερο το Withstand the Fall of Time των Immortal.

To Μyspace της μπάντας είναι: www.myspace.com/riseofmalicegrc

Γενικά επειδή μέσα στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά άτομα που εκτιμάω τη γνώμη τους για τη μουσική που ακούνε, οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη.

ρε πατρίδα κανά cd-r παίζει?

Ναι μας έχουνε μείνει λίγα από το πρώτο Demo αν θυμάμαι καλά, αν θέλεις μπορώ να το κανονίσω.

οφ κόρς…τώρα το ακούω:D

Κατεβασα και θα τσεκαρω συντομα !

Bump.
Ολοκληρώσαμε ένα νέο κομμάτι, το οποίο μπορείτε ν’ ακούσετε [B]εδώ[/B].
Επίσης, αν όλα πάνε καλά, το δεύτερο demo μας θα κυκλοφορήσει σε κασέτα τον Οκτώβριο από την War Productions.

Μου χεις ήδη κρατήσει κόπια.

Of course :wink:

Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα επιτυχίες!! Πολύ ωραίο το καινούριο σας κομμάτι!!

και μενα μαρεσε το καινουργιο κομματι

εχετε κανει καμμια συναυλια?

Κατ’ αρχάς, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τον κόπο που κάνατε να ακούσετε το κομμάτι μας.
Από Σεπτέμβρη πιθανότατα θα έχουμε μόνιμο ντράμμερ, και θα ξεκινήσουμε πρόβες, με την προοπτική κάποια στιγμή να κάνουμε κάποιο live.

Ωραίο κομμάτι ρε μλκες…κ πολύ καλός ήχος.Καλά όταν μπήκε η φωνή μου έφυγε το σκατό με την κραυγή.Γαμάτα φωνητικά…Άλεξ μόνο κασσέτα ή θα κυκλοφορήσει κ σε άλλο φορμάτ?

Παρα πολυ ωραιο το κομματι ε. Θα κατεβασω και τα demo.

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τα καλά σας λόγια. Για ηχογράφηση στο σπίτι καλός είναι ο ήχος ναι :stuck_out_tongue: Για τη ώρα θα κυκλοφορήσει μόνο σε κασέτα, καθώς η εταιρεία δεν ασχολείται με CD/βινύλια, μόνο με κασέτες. Αν κυκλοφορήσει και σε κάποιο άλλο format θα σας ενημερώσω.

Δυνατό το κομμάτι,μπράβο ρε συνεχίστε έτσι.Θα τσεκάρω και τα ντέμο σας οπωσδήποτε

Σ’ ευχαριστούμε :slight_smile:

Να πω την αλήθεια εξεπλάγην κάπως, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση :stuck_out_tongue:

Άκουσα τα Torment In Eternity, Chalice Of Blood και τώρα ακούω το Coronation Of Liar. Αν και δε την έχω ψάξει με νορβηγικό Black πέραν των Immortal, μου αρέσουν αρκετά. Φαίνεται ότι το χετε. Και ένας drummer θα κάνει τα τραγούδια πολύ καλύτερα. Συνεχίστε έτσι παιδιά! :slight_smile:

Θενκς, να 'σαι καλά :wink:

Ένα μικρό bump μετά από καιρό, απλά για να ενημερώσω ότι μετά από αρκετό καιρό επιτέλους βρήκαμε ντράμερ, και ξεκινήσαμε πρόβες σιγά σιγά. Επίσης, επειδή παρατήρησα ότι το link για το δεύτερο demo δεν λειτουργεί, μπορείτε να το κατεβάσετε από [B][U]εδώ[/U][/B].

Μια απλή ενημέρωση θέλω να κάνω. Είναι στα σκαριά live μαζί με Ravencult και 2 ακόμη μπάντες τους Omega και τους Kult of Taurus. Το live επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο (ημερομηνία ακόμη δεν έχει οριστεί) αλλα το live είναι κλεισμένο. Θα γίνει στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη και οι Rise of Malice θα ανοίξουνε τη συναυλία. Θα είναι το πρώτο μας επίσημο live. Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι οι πρόβες βαίνουν παρα πολύ καλά με το νέο drummer και επρόκειτο να σας παρουσιάσουμε αρκετό από το υλικό μας για όσο χρόνο μας αναλογεί στο live! Μόλις μάθω για στάνταρ ημερομηνία θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη σας!