Riverside

Μπορεί αλλά στο κινητό σου ζητάει να κατεβάσεις app…

1 Like

α, οκ, δεν ασχολούμαι με το κινητό.

Ποιο συγκρότημα; τελείωσαν οι Riverside.
Τώρα υπάρχουν οι Lunatic Soul.

Προσωπικό .παντως προτιμώ το Witcher 3 από το Cyberpunk 2077…

Δεν έχω δει κάποια τέτοια ανακοίνωση. Link;

Αφού δεν έμεινε κάποιος ρε συ. Τι θα κάνει ο ντραμερ, θα συνεχίσει με άλλους; και αν γίνει αυτό, είναι δυνατό να είναι οι Riverside που ξέραμε;

Εκτός αν έχασα κάτι, ο πληκτράς (και μεγάλο ποσοστό του ήχου τους) δεν έχει πει κάτι σχετικό. Τώρα αν έφυγε κι αυτός, οκ, όντως με ένα ντράμερ (και μάλιστα χωρίς κάποιο χαρακτήρα) δε γίνεται δουλειά.

Νομίζω ότι και ο Lapaj ουσιαστικά εχει πει ότι φεύγει.
Αυτό ήταν μέρος του ποστ του πριν κάποιους μήνες.

Μιλάει για μουσική σε ganes, films και σόλο projects.

Το πιο πιθανό είναι να μαζευτούν ολοι αυτοί στους Lunatic Soul κ να πάει η μουσική σε πιο prog rock/metal μονοπάτια…

Το θέμα είναι να παραμείνει η τιμή από το μπλουζάκι στα 40 και γιατί όχι να αυξηθεί. όλα τ άλλα να χαμε να λέγαμε

2 Likes

6 Likes

Λετε να ειναι ο πληκτρας και ο κιθαριστας;

1 Like

Αν ειχε στο Robinhood (εφαρμογη για online stock markets & futures) το event ποια μελη θα παρει ο ντουντα στους Lunatic Soul θα εβαζα $200 στο οτι θα παρει τα πρωην μελη των Riverside πλην του ντραμερ.

3 Likes

Μακάρι.

Δεν περίμενα οι υπόλοιποι - πλην drummer - Riverside να πάνε με τον Duda. Και έτσι έγινε.

4 Likes

Αυτό ερχόμουν να γράψω. Κουβάς!

ΥΓ: ποιοι είναι αυτοί;;; :sweat_smile:

2 Likes

O πληκτρας παρατησε την τραπεζα και μπηκε μπαντα ενα πραγμα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει νεο topic γιατι θα ειναι τελικα εντελως διαφορετικο γκρουπ.

1 Like

Ο δεξιά είναι ο Ιμπραΐμοβιτς;

2 Likes

Εδώ είμαστε
https://forum.rocking.gr/t/lunatic-soul/75766/2

2 Likes

Πρωτη μου σκεψη ε. Αλλα πριν 15-20 χρονια.

2 Likes