Τι πράγμα;
Ότι απλά θα συνεχίσει με τους άλλους δύο χωρίς τον ντράμερ και θα το πιάσουν από εκεί που το αφήσανε με τους Riverside.
Μπα δεν νομιζω.
Δύσκολο μου φαίνεται ρε συ, ξέρω γω;
Ειδικά ο Łapaj (πλήκτρα) νομίζω δεν κολλάει καθόλου στο κλίμα των Lunatic Soul όπως είναι μέχρι στιγμής. Όχι ότι κολλάει και η κιθάρα.
Ενδεχομένως να πάρει multi-instrumentalists για να αναπαράγει τον ήχο.
Πιθανώς, όμως λέει ότι θα τα φέρει όλα γύρα. Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι.
Κανονική (μάλλον) μπάντα λοιπόν οι Lunatic Soul. Δε μας λέει όμως ακόμα ποιοι θα συμμετέχουν.
https://www.instagram.com/p/DbWH_5PDDv4/?igsh=YWlxajBlNXliYnhr
Δύο μήνες μετά ακόμα η φάση είναι «θα σας πω λεπτομέρειες αργότερα».
https://www.instagram.com/p/DdrKwTAsQht/?stkn=aW81cHNsM2V5dmZo
Για όσους δεν έχουμε Instagram?
Thanks!
Ίσως θα πρέπει να ανοίξει ένα νέο thread βέβαια, εγώ έτρεξα να δω μήπως ανακοίνωσε τίποτα το συγκρότημα ή όποιος έχει μείνει σε αυτό…
Νομίζω πριν κάνα δεκαήμερο είδε πει ότι σύντομα θα ανακοινώσει τους μουσικούς των Lunatic Soul.
Για να δούμε…
δεν χρειάζεται να έχεις για να δεις μια ανάρτηση. τουλάχιστον στον υπολογιστή μου απλά κάνω κλικ, κλείνω τα pop up που μου ζητάνε να κάνω λογαριασμό και βλέπω την ανάρτηση.
Μπορεί αλλά στο κινητό σου ζητάει να κατεβάσεις app…
α, οκ, δεν ασχολούμαι με το κινητό.
Ποιο συγκρότημα; τελείωσαν οι Riverside.
Τώρα υπάρχουν οι Lunatic Soul.
Προσωπικό .παντως προτιμώ το Witcher 3 από το Cyberpunk 2077…
Δεν έχω δει κάποια τέτοια ανακοίνωση. Link;
Αφού δεν έμεινε κάποιος ρε συ. Τι θα κάνει ο ντραμερ, θα συνεχίσει με άλλους; και αν γίνει αυτό, είναι δυνατό να είναι οι Riverside που ξέραμε;
Εκτός αν έχασα κάτι, ο πληκτράς (και μεγάλο ποσοστό του ήχου τους) δεν έχει πει κάτι σχετικό. Τώρα αν έφυγε κι αυτός, οκ, όντως με ένα ντράμερ (και μάλιστα χωρίς κάποιο χαρακτήρα) δε γίνεται δουλειά.
Νομίζω ότι και ο Lapaj ουσιαστικά εχει πει ότι φεύγει.
Αυτό ήταν μέρος του ποστ του πριν κάποιους μήνες.
Μιλάει για μουσική σε ganes, films και σόλο projects.
Το πιο πιθανό είναι να μαζευτούν ολοι αυτοί στους Lunatic Soul κ να πάει η μουσική σε πιο prog rock/metal μονοπάτια…
Το θέμα είναι να παραμείνει η τιμή από το μπλουζάκι στα 40 και γιατί όχι να αυξηθεί. όλα τ άλλα να χαμε να λέγαμε