Άτομα στη συναυλία των Riverside με έπεισαν να έρθω εδώ

Έμαθα για το Rocking μέσω 2 ατόμων στη συναυλία των Riverside στη Θεσσαλονίκη· μου μίλησαν για το πόσο ωραία είναι και με έπεισαν να έρθω να συμμετέχω και εγώ. Μέχρι τώρα δραστηριοποιούμουν σχεδόν αποκλειστικά σε ξενόγλωσσες κοινότητες μουσικής.

Ο πατέρας μου είναι επαγγελματίας μουσικός, οπότε είμαι μέσα στη μουσική όλη μου τη ζωή. Αλλά μου πήρε πολύ καιρό να αποφασίσω να ασχοληθώ από μόνος μου· και στη τελική κατέληξα σε είδη σχεδόν τελείως διαφορετικά από αυτά με τα οποία ασχολείται ο πατέρας μου.

Το αγαπημένο μου είδος metal, και αυτό για το οποίο έχω τη μεγαλύτερη γνώση, είναι η melodic death. Μερικά από τα άλλα είδη metal με τα οποία έχω ασχοληθεί πολύ είναι: progressive, power, symphonic, folk. Πέρα από metal, ακούω αρκετή rock + από λίγο jazz & pop.

Τα Top 100 αγαπημένα μου άλμπουμ:

Αυτή η λίστα είναι από λίγα χρόνια πριν και δεν είναι πια πλήρως αντιπροσωπευτική, αλλά σίγουρα δείχνει το ποιες είναι οι προτιμήσεις μου.

27 Likes
  1. Σεβαστηκα απειρα την χρηση ανω τελειας
  2. Ειναι σιγουρα μελη του ροκιν?
  3. Καλως ηρθες!
  4. Με απλα μαθηματικα… το αγαπημενο σου Amorphis ειναι το Circle και των Blind Guardian το At The Edge Of Time?
2 Likes

Ειναι σιγουρα μελη του ροκιν?

Ε, για να το λένε…

Με απλα μαθηματικα… το αγαπημενο σου Amorphis ειναι το Circle και των Blind Guardian το At The Edge Of Time?

Ναι, ακριβώς. Το At The Edge Of Time με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα των Blind Guardian, που γενικά δεν με ενθουσιάζουν. Αλλά οι Amorphis έχουν κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ που μου αρέσουν πολύ· το Circle απλά ξεχωρίζει.

Καλώς μας όρισες. Εκκωφαντική η απουσία των Epica αλλά με ιντριγκάρουν εγκυκλοπαιδικά τα τόσα ανιμοκάβερς!

με ιντριγκάρουν εγκυκλοπαιδικά τα τόσα ανιμοκάβερς!

Είναι ένα στυλ cover δημοφιλές με μικρότερα Ιαπωνικά συγκροτήματα που κυκλοφορούν τη μουσική τους κυρίως σε events (Comiket, Reitaisai, κ.α.). Μερικά από αυτά τα συγκροτήματα ήταν αυτά που με τράβηξαν στη metal μουσική, οπότε πολλά από τα άλμπουμ τους τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

12 Likes

εύκολα :rofl: :rofl:

Κάπως έτσι, απλά αντί για στο σπίτι ήταν 5 μέτρα μπροστά από το stage ενώ περιμέναμε να βγουν οι Riverside

Ε ας φανερωθούνε ποιοι είναι ντε :stuck_out_tongue: