Roadburn 2010 - 15-17 Apr. Tilburg, Holland

οι τσερτς πρεπει να παιζουν καθε χρονο:!:

για πειτε εσεις που τα ξερετε, ποσο παει το μαλλι για roadburn στο περιπου?

Αγαπαω … νταξ οχι μονο εσενα , και ολους οσους με ζηλο υπερασπιζονται το ντουμ τους . Αλλα επειδη εγω ειμαι γοντερ γουμαν να ουμε θα βλεπω παρεα σου τους ανερθλι κ θα χτυπαω τα δαχτυλα των ποδιων με τη μυτη
:band:

Τα αεροπορικά μπορεί να τα βρεις και φτηνά (κάπου 230 πήγαιν-έλα) αλλά η ολλανδία είναι ακριβή χώρα. Υπολόγιζε κάπου 500-600 κι είσαι μέσα.

φετος βγαινει και νεο *shels

παιζει να τους χωσουνε πουθενα???

Μαζι με τριπτικον:lol::lol:

Και πρόπερσι.

Sorry αλλά , καλά o signal αλλά εσύ μου φαίνεται περίεργο που και καλά δεν καταλαβαίνεις τι λέω.

Επίσης δεν είπα ούτε ότι δεν θα πάω, 2 μπάντες έχουν ανακοινωθεί και είπα πως δεν γουστάρω σ’αυτό το φεστιβάλ τη μία. Ε μην κάτσετε και κλάψετε κιόλας που δεν αποδεχόμαστε τους θρύλους σας, αν σας παρηγορεί σας λέω οτι θα πάω να τους δω εδω Ελλάδα σε λίγο καιρό.

Ω ρε μάγκα. Κάντλμας στο Roadburn. Ποτέ δε λύσσαγα για τους συγκεκριμένους, τελικά η doom πλύση εγκεφάλου που υπέστησα από τον κολλητό στις διακοπές με το Hammer of Doom δεν πήγε στράφι, αναγκάζοντάς με να παραδεχτώ ότι βρίσκονται σε φουλ φορμάρισμα. Και έπικους ντούμικους με ρομπ, έπος. Κανά άλλο όνομα έχει βγεί στη φόρα?

μόνο τρίπτυκον μέχρι στιγμής.

καλά, δεν ορκίζομαι κιόλας. :stuck_out_tongue:

Mάλιστα, “χαμένο” προγκ ροκ των σέβεντις. Ενδιαφέρον.

οπωτε λετε να χουμε και προσθηκη opeth???

forfuck’ssake no!!!

COMUS ρε μλκ!
και ολόκληρο το “First Utterance”

:!::!::!:

lol

τρομαξε ο μπλιντιν

παντως ολα ειναι πιθανα

περα απο το οτι εχουν ιδιαιτερες σχεσεις με τους opeth

απο τη στιγμη που παιξανε οι manowar στο hellfest…

Ο πρωτος τραγουδα. Ο Johan. Διαφορετικα, σιγα μη μ εκαιγε!

Η πραγματικη φωνη των Candlemass… αααααχ…

Nταξει, τι να πεις…σούπερ ντιλ αυτό.

Βασικά σόρι που θα επαναφέρω μια κουβέντα που έχει ήδη γίνει, απλά τώρα μόλις είδα τί έχει ειπωθεί εδώ μέσα και θα ήθελα να βοηθήσω στο εξής.

Τσου. Δεν είναι. Είναι Θεοί και οι μεν και οι δε, αλλά ντουμ δεν τους λες. Πιο σκοτεινό/σκληροπυρηνικοσαμπαθ NWOBHM ναι, αλλά ντουμ όχι γιατί έτσι θα πρέπει και τους Σάμπαθ να τους βγάλουμε ντουμ. Αλλά αυτό νομίζω πως είναι μαλακία. Ε;

Ν’ ακούσεις Νταρθ, ειδικά με Witchfynde θα χύσεις.

Ο πρώτος doom metal δίσκος είναι για μένα το “Psalm 9” των Trouble. Δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το Έπικους, ούτε σε βάρος (εκεί μάλιστα ίσως του ρίχνει στ’ αυτιά κι όλας), ούτε σε θρήνο, ούτε σε μεγαλοπρέπεια. Και βγήκε δυο χρόνια πριν. Πρωτοπόροι!

Εντάξει αυτό ήθελα να πω, ευχαριστώ. Α και συγνώμη αν ενόχλησα κάποιον ή κάποιους με το μεταλλάδικο ποστ μου, παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σ’ άλλο κάστρο.

+1

Γενικα οι Trouble χωνουν ο,τι ακουμε, αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση.

Παιζουν Λονδινο με Pentagram. Ψηνεται κανεις;

Αααχ… πακετο θερινης νυκτος λεμε…

μα νομιζω οτι το χει δηλωσει και ο ιδιος ο leif για trouble

εξαλλου στο dvd των trouble τους περνει συνεντευξη και αναφερει οτι πιτσιρικας ηταν πορωμενος με δαυτους!