Roadburn 2010 - 15-17 Apr. Tilburg, Holland

Είναι ο μισθός που οι περισσότεροι παίρνουν σε ένα μήνα και ο BBB σε μια μέρα?
Έπεσα μέσα?

χαχαχα , ειναι ταζμανιακος ιδιωματισμος … δεν περιμενα να χει τοσο μεγαλη επιτυχια :lol:

ρε καπτεν στο ξαναλεω , χαλας ολη τη χαρα του φορουμ … μην εισαι διευθυντης ρε , ασε μας να καπνισουμε στις τουαλετες , εκει ειναι ολη η χαρα . :smiley:

ελα σοβαρα τωρα , χαβαλεδιαζουμε … δεν νομιζω να περιμενες ακαδημαικο επιπεδο και σοβαρη συζητηση :wink:

1. Τώρα κάπως παλεύεται γιατί κατά τα από το αρχικό άλλα συμπεραίνω ότι πρέπει να ήπιες μαζεμένη όλη τη φούντα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια ο Karvou να κρατήσει ποινικοποιημένη στο άλλο Thread. Γελάν τα μπετά και όλόκληρη η οικοδομή μαζί. Κατά τα άλλα άμα ακούστε και κάτι Metal δεν πειράζει, σαν τη γρίπη των γουρουνιών είναι και αυτό, με λίγο πονστάν είσαι μια χαρά.
  1. Αυτό.
  1. Vitus και Pentagram μπορείς να τους πεις ότι θες γιατί είναι εντελώς στο ενδιάμεσο αλλά αν δεν κάνω λάθος οι πιο ονομαστοι προπάτορες από όλους είναι οι Trouble που ήταν metal με κεφαλαίο Μ. Κατά τα άλλα ο πρώτος καθαρόαιμος Doom δίσκος(όχι δίσκος με Doom στοιχεία, καθαρό Doom λέμε γιατί τέτοιο είναι και το Into Glory Ride) είναι το Epicus, Doomicus, Metallicus(επιφυλάσσομαι μόνο για Witchfinder General και Witchfynde γιατί τυγχάνει να μην έχω ακούσει νότα αλλά αμφιβάλλω αν θα είναι τόσο καθαρό και ολοκληρωμένο Doom).

8 σελίδες η τοπικάρα μου με ανακοινωμένα 2/60 ονόματα! 8)

ΒΒΒ εξελίσσεσαι σε μεγάλη λατρεία! :smiley:

Περα απο αυτα του Βεγγου , τα αστεια σου δεν μαρεσουνε … ας μιλησουμε για Ροαντμπερν λοιπον 8)

Με πλήγωσες, δεν ξαναμιλάω σοβαρά.

Ελα μωρε μιληστε για ροαντμπερν λεμε … ειμαι καλουλης σαν γατακι , ή κωλος 19χρονης σουηδεζας … Τι να κανω ρε μπλιντιν αυτος ο μπαν με βαλε στο τοπικ να μανουριασω επειδη ειμαι χουλιγκανι , αλλα τωρα κρυβεται :lol:
παλι μονος εμεινα και αγαμ … ε αβοηθητος

Ε οχι και διευθυντής ρε φιλαράκι με στεαναχώρεσες τώρα…Καπετάνιος ναι, Καταστροφέας Κόσμων οκ. Αλλά οχι και διευθυντής

Πες τα αγόρι μου!

Το έχουν πει κι οι Bohemian Grove.

Αυτοι τι ειναι ? :lol:

Sludge Jazz

Πάντως Darth θα 'ταν ωραία φάση να έκανες αν ήθελες ένα θρεντ προς συζήτηση όσων λέγαμε εδώ πέρα, και να γίνει αν θέλετε και μεταφορά όλων των ποστς εκεί ώστε να μην είναι οφφτοπικμπερν.

Το σκεφτόμουνα. Αν και τώρα δεν έχω χρόνο. Αμα είναι θα το κάνω αύριο και θα ζητήσω από κάνα Mod να τα στείλει εκεί.

λαθος διατυπωση μου μαν…απλα οι καντλμας ειναι πολυ μεταλ για roadburn για να στο πω και ετσι και να ειμαστε και οντοπικ
γουσταρω καντλμας απειρα δε λεω

αλλα

η αληθεια για το roadburn βρισκεται εδω

τωρα ολο το θεμα ειναι για το διαχωρισμο του ντουμ

οπως ειπες και πριν αλλο ντουμ παιζουν οι καντλμας, αλλο οι electric wizard

ε για μενα το στυλ των 2ων ειναι σωστο ντουμ για roadburn

ρε τρουιλες και οι angelwitch τι ειναι δηλαδη και περασανε αδιαμαρτηρητοι περσυ???

vegetarian progressive grindcore!?!?!?!

α ρε δεν παμε καλα

εξω ο κοσμος ακουει μουσικη και μεις εδω καθομαστε και λεμε μαλακιες!!

ψαροκωσταινα το μεγαλειο σου!!!

Mono/Six Organs of Admittance/Grails/Bohren & der Club of Gore/Amon Duul II/Motorpsycho/Baroness/The Young Gods/Wolves in the Throne Room/Angel Witch/Shora/Steve Von Till/Akimbo/Guapo/Tribes of Neurot/Negură Bunget κλπκλπκλπ

αλλά οι καντλεμαςς δεν είναι σωστό ντουμ για το ροαντμπερν. ενα στονεροφεστ δλδ, στονερ=σαμπαθ, επικους=σαμπαθ, αλλα οχι σωστο για ροαντμπερν, τα παραπάνω = σωστά για ροαντμπερν.

Κατά τα άλλα άμα ακούστε και κάτι Metal δεν πειράζει, σαν τη γρίπη των γουρουνιών είναι και αυτό, με λίγο πονστάν είσαι μια χαρά.

χαλαρωστε μωρε μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι τα ποστς

αν μπορεσω να παω σιγα που με χαλασανε οι candlemass (που γουσταρω κιολας)

βαλτε και κανα church of misery ομως :stuck_out_tongue:

no drone, no power ambient, LET THEM EAT DOOM!!!

και αυτη ειναι η αληθεια!!!

χλωμό για τσερτς γιατί παίξανε πέρσι.

Βσκ, καθίστε να ανακοινώσει τίποτε EHG ή τίποτε Unearthly Trance και θα φύγω μπουσουλώντας και θα πάω να τους δω και θα σας αφήσω εδώ να τσακώνεστε για το σωστό το ντουμ και γω θα τους βλέπω και δε θα σας έχω ανάγκη γιατί είμαι ο χουλκ.