Roadburn 2014

εμένα μου έχει περάσει από το μυαλο το temples αν δεν κανονίσω άλλο ταξίδι που έχω επίσης υπόψην

Καλώστα τα παιδιά. :slight_smile:

Το φεστιβάλ το πάει καλά μέχρι τώρα με τα συγκροτήματα που διαλέγει, στο Μπρίστολ αν είναι πάμε και για φάση Portishead και Banksy, μέχρι εκεί καλά.
Αλλά έχω κάποιες ενστάσεις ακόμα, η κυριότερη είναι ότι μιλάμε για καινούριο φεστιβάλ οπότε δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς πώς θα το τρέξει η διοργάνωση, αν είναι αξιόπιστη, τι κόσμος θα μαζευτεί, αν ο χώρος είναι κατάλληλος για τη συγκεκριμένη μουσική και χωροταξικά και από θέμα ήχου κλπ.
Επίσης, η Αγγλία έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, κατ’ αρχάς είναι πιο πολλά τα έξοδα λόγω λίρας, η φάση με τους σεκιουριτάδες και το πώς εννοούν τη διασκέδαση εκεί πέρα είναι λίγο περίεργη και όπως είπε κι ένας φίλος επί τούτου “εγώ δεν θέλω να πάω να πανηγυρίσω το ντουμ με τους βρωμιάρηδες τους Άγγλους”.
Ενω το roadburn, όπως και να το κάνουμε, μυρίζει μανούλα. Αλλά θα δούμε, με λίγες κομβικές προσθήκες ακόμα θα καραψηθώ και θα σταματήσω τις γεροπαραξενιές. Τα λεφτά να βρεθούν είναι το θέμα.

Επίσης κάθε μέρα του Δεκέμβρη λέει θα ανακοινώνει κι από ένα όνομα το Heavy Days In Doomtown της Δανίας που γίνεται ίδιες ημερομηνίες με το Temples. Πέρσι είχε αδιανόητο line up και άκουσα καλά λόγια γενικά.
Αν ξέρετε και κανένα άλλο αντίστοιχο ρίχτε το στο τραπέζι τώρα που γυρίζει.

Επειδή βρέθηκα πέρσυ bristol, να ξεκαθαρίσω ότι οι bristolians όμως δεν είναι λονδρέζοι. Πολύ μεγάλα αλάνια, πολλοί φιλικοί, γενικότερα καμία σχέση!

Επίσης σαν πόλη έχει τρομερή underground μουσική ιστορία, και φεστιβάλ διοργανώνονται διαρκώς εδώ και πολλά χρόνια. Κι εγώ δεν μπορώ να ξέρω για το temples, αλλά πιστεύω “το’ χουν” στην πόλη γενικά

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή το έψηνα για Roadburn, και συνεχίζω να το ψηνω δηλαδή… Το φεστ του Bristol δεν το ήξερα, αλλά όσο να’ναι, οι Neurosis, τα 100 ευρώ εισιτήριο συν η παμφθηνη συνδεση με Δουβλίνο το κάνουν να φαντάζει λουκούμι. Πρέπει να γινει μόντα βασικά να σκάσω μύτη και στα δύο.

Ροντμπερν ελα οπως εισαι (εισιτηρια υπαρχουν ακομα, πρεπει να ειναι πρωτη φορα που 2μιση βδομαδες μετα την εναρξη της προπωλησης δεν εχει γινει sold out), με ανοιχτες αγκαλιτσες σε περιμενουμε. Αν και για διαμονη δεν βολευει σε μενα, το Τιλμπουργκ απο το Αμστερνταμ ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα, και το βραδυ δεν εχει και παρα πολλα τρενα, οποτε θα κανονισουμε καπως διαμονη εκει.

Έχεις τσιμπήσει το 4μερο να φανταστω, μαζί με το afterburner? Να σε ρωτήσω, εκεί που κοιτάω για τα εισιτηρια, μου βγάζει 2 επιλογές. regular και η επιλογή με το cancelation insurance, αλλά η τιμή και στα 2 είναι η ίδια…ξέρεις τι παίζει;

Το cancellation insurance κανει 3 ευρω και κατι ψιλα, θα στο εμφανισει αμα πατησεις next εκει που εισαι.
Nαι εισιτηριο εχω παρει και για Afterburner, σιγα που θα εχανα Crowbar, Triptykon και YOB.

Ανακοινωνεται και ο headliner της Πεμπτης σημερα το μεσημερι. Και μια εξτρα ανακοινωση λενε. Για να δουμε.

Roadburn Festival
9 minutes ago
We’re gonna announce the headliner for the Thursday Roadburn date, Thursday, April 10th later this afternoon - plus, we have some other very exciting announcements planned as well. Stay tuned!

Αντε γαμω το κερατο ακομα να ποσταρουν την ανακοινωση.

Δεν ξερω γιατι αλλα μου χει κολλησει οτι θα ειναι κανα τουβλο στο κεφαλι σε φαση Acid Bath και εχω πριζωθει ασχημα.

Αμα ανκοινωθει τιποτα τετοιο γδυνω τραπεζικο λογαριασμο και ψαχνομαι για καουτς σερφινγκ

Μπα. τζαμπα χαιρομουν.

[B]Buzzov*en[/B]'s Rebirth At Roadburn Festival 2014 -headlining the Thursday Roadburn date, April 10th;

[B]Corrections House[/B] To Hoax The System at Roadburn 2014;[B] 40 Watt Sun, Beastmilk, Lumerians, New Keepers of the Water Towers and The Body[/B] also confirmed!

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι Buzzov*en.

Αλλα το κλου ειναι στη συνεχεια του newsletter:

Neurosis’ Scott Kelly has joined up with Mike IX Williams (Eyehategod), Sanford Parker (Minsk/Buried at Sea) and Bruce Lamont (Yakuza/Bloodiest), along with ‘Minister of Propaganda’ Seward Fairbury, to form Corrections House, an end-times collaboration unit and collective, and we here at Roadburn are proud to announce that the members of Corrections House will be playing [B]two sets for us at Roadburn 2014.[/B]

[B]Corrections House themselves will be preaching the end-time message with apocalyptical zeal from their righteous pulpit atop the main stage on Thursday, April 10th, hoaxing the system and smashing out selections from debut full-length, Last City Zero. [U]The individual members will play a second show on Friday, April 11th at Het Patronaat, and for this show they will each perform solo material, aided and abetted by a selection of the others as they see fit[/U].[/B]

Σε πάω.

Ιδού, άνθρωπος που θα πάει Ρόουντμπερν :stuck_out_tongue:

ΤΙ BUZZOVEN ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!;!;!

Corrections House λεει…

Nα πάτε να γαμηθείτε, θα με έχετε παρέα στο Roadburn 2014…τικέτο booked… :smiley:

Πως το εννοεις αυτο ποιητη?

Δεν τους ξερω,τι να κανουμε τωρα ντε. Θα τους μαθω ομως.

Η αληθεια ειναι οτι το rebirth επεσε στα ματια μου πρωτο οταν ανοιξα το newsletter και επειδη ειχα κολλησει οτι θα εχει Acid Bath η ανακοινωση με επιασε ταχυκαρδια.Και μετα ειδα ενα ονομα που δεν ξερω (ναι το ξαναλεω) και ξενερωσα.

Αλλα τα περι Corrections House και 40 Watt Sun με φτιαξαν αρκετα στη συνεχεια.

[SPOILER]ΣΟΒΑΡΑ??? Ειδικα για τυπας που ειναι ψαγμενος σε σλατζοστονεριλες και Roadburnας κι ετσι σε ειχα για σιγουρο και νομιζα οτι το λεγες σε φαση “δε μου αρεσουν”, για αυτο ρωτησα :? Εννοειται οτι ψαχνεις, μαζι με Eyehategod,Crowbar και Αcid bath ειναι οι πατερες του αρρωστου, σαπιου, πρεζικου και γκρουβατου ΣΛΑΤΖ(απο οσο το χω ψαξει βεβαια). Κατι σαν big 4 και αυτοι :stuck_out_tongue:
Εμενα παιζει να ειναι και οι αγαπημενοι μου απο την 4αδα, μαζι με Ασιντ. Και για αυτους παιζει ο παραγων αδειαζω λογαριασμους και ερχομαι απλα οκ δε θα το κανω γιατι πρεπει να ζησω κιολας :lol:
Anyway για να κλεισει το οφφ τοπικ κομματακια για να σε ψησουν

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=LteUZLC2kps[/SPOILER]

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=GSQ7blbcjh4 Kαλα βεβαια εδω ολο το αλμπουμ ειναι ιστορια, ισως αγαπημενος σλατζ δισκος με Παγκαν τερρορισμ. Και διασκευαρα μεσα που ποσταρα στο αναλογο θρεντ, καλη απολαυση[/SPOILER] Κατεστραμμενα πουστοπαιδα[/SPOILER]

Δεν ειμαι σλατζας, εχω ψαχτει ελαχιστα σε αυτο το ειδος(αν και τα αλλα 3 που αναφερεις ως πατερες του σλατζ τα καραγουσταρω),κι ας με βριζει ο ΜΑΛΑΚΑΚΟΣ ο eNick ποσο καιρο. Οι Acid Bath ειναι ειδικη περιπτωση, τυχαια τους ειχα ανακαλυψει αρκετα χρονια πριν και ειχα φαει αγριο κολλημα, αλλα η επαφη μου με το σλατζ γενικα ειναι πολυ περιορισμενη. Στονερ ναι, πολυ περισσοτερο,αλλα οχι ‘σλατζοστονεριλες’ τοσο πολυ.

Παμε παλι ον τοπικ, εγω θα τους δω τους buzzoven κι εσεις οχι, μχαχαχαχ.

Και παλι αδικαιολογητος. Ακου τα κομματια. Και για να γινω και εγω οντοπικ γαμω τις επιγονατιδες σου που εσυ θα δεις buzzoven και εμεις οχι.

[SPOILER] Δεν ηξερα τι να βρισω χωρις να ακουστω προσβλητικος, το σπιτι σου μπορει να ειναι πολυ ομορφο π.χ[/SPOILER]

Το σπίτι του έχει ποντίκια.