Όσοι πάτε roadburn, πρώτον να περάσετε γαμώ και δεύτερον,
αν το θυμηθείτε όταν γυρίσετε, γράψτε και σε μας και μας τους δύσμοιρους που δεν τα καταφέραμε φέτος πως περάσατε
(2-3 πραγματάκια να γλύψουμε κοκαλάκι)
Ευχαριστώ!
Εννοείται πως θα είναι δρώμενο η εμφάνισή τους, αλλά ο δίσκος είναι κάπως άνισος και περιμενω να δω πώς θα δέσει αυτό το πράγμα που έχουν να παρουσιάσουν στη σκηνή.
Αλλά επειδή το φεστιβάλ έχει παράδοση στις τσαχπινιές, η φάση είναι στα υπογραμμισμένα.
Δηλαδή μιλάμε για [I]τέτοιες καταστάσεις[/I] σε [I]αυτό [/I]το μέρος. Αστικές απολαύσεις.
Ναι ναι, και Procession, Age of Taurus και
ποιές είναι αυτές?Ε Θεριό?
Johanna Sadonis - Vocals
Linnea Olsson - Guitars
και ενας μαλακας στο μπασο,δεν μας ενδιαφερει.
Θα τις κυνηγαω σε ολο το ροντμπερν, θα χω ρουφις μαζι μου
Gigidy
Mιας και εδώ έγινε αναφορά στο Temples Festival του Bristol, προβλέπεται καρδιακό; Δεν ξέρω…
Loyal patrons of Temples Festival,
At 7pm tomorrow we’ll be humbly announcing just one additional act for Temples 2014…however, it’s a band we’ve been actively pursuing for a very long time now, not only one of the most exciting additions to Temples Festival 2014 as a whole,[U] but also a band who’s debut UK performance has been in huge demand since their first release.[/U]
For us, the band we are announcing further illustrate the diversity of what’s on offer at Temples Festival, setting us apart from all other UK festivals. To have the band in question confirmed for our inaugural year is nothing short of an exceptional honour…
Με τετοιο προλογο αναβουν φυτιλια. Ωστοσο στα κομμεντς κατω απο το στατους ξεκαθαριζουν οτι δεν ειναι ο 3ος χεντλαηνερ αυτος που θα ανακοινωθει σημερα.
Επισης λενε οτι προσπαθουν να εχουν λιγες ομοιοτητες με το λαηναπ του επερχομενου Roadburn (καποιος ρωτησε για Corrections House και απαντησαν αυτο, οποτε και Yob λογικα ειναι out).
Isis, εχεις καμια ιδεα? Arcturus και Ulver μου ρθαν στο μυαλο, αλλα νομιζω εχουν παιξει Αγγλια.
—δωσανε αυτο το "κλου"
VAGUE CLUE: Not many people believed in their 2010 EP, apart from the referenced label.
Pallbearer
Οι Pallbearer ντεμο δε βγαλανε το 10? Αν και νταξει λεπτομερεια η διαφορα μεταξυ demo και ΕP.
Αν ειναι αυτοι, τοτε οντως δεν αντιγραφουν το φετινο Roadburn, αλλα το περσινο ολο και περισσοτερο :Ρ (ηδη εχουν Electric Wizard,Amenra, Satan’s Satyrs, Moss, SSS)
—κατι μου λεει οτι θα ειναι οι All Pigs Must Die βασικα.
Μέσα έπεσε ο Θεριός…
ALL PIGS MUST DIE.
Όσο πάει ψήνομαι όλο και περισσότερο όμως. Υποσχέθηκαν ότι σύντομα ανακοινώνουν και τον 3ο χεντλαηνερ, περιμένω μέχρι τοτε και μετά κάνουμε τα κουμάντα μας. Isis είσαι ψημένος εσύ έτσι;
O 3ος headliner την επομενη εβδομάδα λέει… Θα μας πετάξουν κανα Sunn 0))) & Ulver, να μείνουμε στον τόπο.
Με Neurosis, Amenra, Electric Wizard, Dragged into Sunlight, Tombs όχι απλώς ψήνομαι… Και μένουν και άλλες 20 μπάντες να ανακοινωθούν. Με παρέα σκάω ψιλοεύκολα…
Εμενα μου μυριζουν Converge για 3ος χεντλαηνερ, ειδικα μετα την ανακοινωση των APMD. Αλλα και Ουλβερ να ναι δε θα χαλαστω καθολου βεβαια.
Περιμενουμε τον 3ο χεντλαηνερ λοιπον και συζηταμε επειτα.
Ας γυρισουμε ον τοπικ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΕΡΑ ΤΕΝΕΜΠΡΟΣΑ ΓΑΜΩ.
Κάβλωσα με APMD! Αν κλείσουν Converge ή Pig Destroyer κλείνω κι εγώ.
[I]We have some HUGE news coming for you in the not too distant future, it’s almost time to reveal the final headliner of our 2014 edition. This has been a long time coming & in the spirit of mindful patience, completely worth the wait.
Time to raise the bar again, we hope you’re ready…
[/I]
Ψήνομαι και γω τρελά με τέτοιο λαιναπ (για το Τεμπλς) πάντως ήδη.
[B]ΚΛΑΤΣ.[/B]
Περιμενα κατι λιγοτερο εμπορικο και σχετικο με το υπολοιπο λαηναπ ειναι η αληθεια,αλλα προσωπικα δε με χαλασε καθολου.
Για να ειμαστε ον τοπικ, [B]Selim Lemouchi & His Enemies[/B], [B]Tribulation[/B] και [B]Monster Truck [/B]τα νεοτερα ονοματα του Ροντμπερν.
Για να είμαστε οφφ τοπικ, το Desertfest ανακοίνωσε ως πρώτο χεντλάινερ το καλύτερο συγκρότημα που έχει παίξει ο Wino. Τους [B]Spirit Caravan[/B].
ΧΑΜΟΥΛΗΣ απο ανακοινωσεις παλι σημερα.
-We?re beyond excited to announce that [B]Swedish doom metal legends [U][I]Candlemass will perform Ancients Dreams in its entirety [/I][/U]at Mikael Αkerfeldt?s 2014 curated Roadburn event on Friday, April 11th at the 013 venue in Tilburg, The Netherlands.[/B]
ΚΑΙ
[B]Avatarium, Obliteration, Elephant9, Promise and the Monster, Trettioariga Kriget,[/B] μεσα.
Αντε γεια.ΓΕΙΑ.