Πρόσεξα ότι κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έχει την τιμητική του αυτό το thread και σκέφτηκα, επί τη ευκαιρία, να ανοίξω ένα, για το επόμενο, γιατί δε σας βλέπω και πολύ “ζεστούς” φέτος. Τέλος πάντων, καλή αρχή.
Το συζητούσαμε εχθές με ένα φίλο. Δυο μέρες headliners οι Neurosis με διαφορετικα setlist και τραγούδια απ’όλη τη δισκογραφία είναι μεγάλο δέλεαρ.
Μάλλον μονοήμερο για Κυριακή :yes:
Oi Skepticism, oi Amenra kai oi Neurosis paizoun to Sabbato, kala katalaba? (sorry gia ta greeklish)
Καλημέρα,
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ελληνικές πιστωτικές κάρτες δεν περνούν λόγω capital controls, όποτε δεν μπορούμε να αγοράσουμε εισιτήρια on line. Από ότι είδα, δεν μπορούμε ούτε με paypal.
Κάνω λάθος; Γνωρίζετε κάτι σχετικό;
Το PayPal ειναι μπλοκαρισμενο για τις ελληνικες καρτες, λενε οτι θα αρθει αυτος ο αποκλεισμος συντομα αλλα κανεις δεν μπορει να κανει προβλεψη για το ποτε. Οι αγορες ομως με πιστωτικες καρτες αν το site δεν απαιτει PayPal σε καποιες περιπτωσεις νομιζω γινονται κανονικα. Το προσπαθησες με καρτα χωρις να μπλεχτει μεσα το PayPal?
Έχω την εντύπωση οτι το paypal άνοιξε την προηγούνη εβδομάδα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι πως οι ελληνικές πιστωτικές / χρεωστικές (άσχετα με το paypal) δεν περνούν για online αγορές σε sites εξωτερικού.
Θα την ‘πληρώσουν’ μάλλον φίλοι που ζουν στο εξωτερικό και έχουν κάρτα τράπεζας εξωτερικού.
Το PayPal δεν εχει ανοιξει ακομα, προσπαθησα να κανω μια αγορα χθες και δεν γινοταν.
Μόλις πριν λίγα λεπτά το PayPal μου ενέκρινε συναλλαγή 15 ευρώ (το έχω συνδεδεμένο με πιστωτική) με Καναδά.