Ti έκανα λάθος ρε συ? :-s
Έχεις bold 7 μπάντες αντί για 20!
Το φεστιβάλ είναι στα γούστα του Maiden1979.:lol::lol:
Θα θελα να δω σχόλιό του…
:lol::lol::lol::lol:
έλα ρε και ανησύχησα!!!
Το έκανα για τον Μεταλ Λως που και καλά μας την είπε… αυτές είναι οι “γνωστές” μπάντες του φεστ.
Στο προσωπικό μου γούστο, τα μπολνταρίσματα πάνε κάπως έτσι…
Πρωτη μερα 23/4
MAINSTAGE:
AMON DÜÜL II
BARONESS
MOTORPSYCHO
ORANGE GOBLIN
UFOMAMMUT
GREEN ROOM & BATCAVE:
BLACK SUN
CHURCH OF MISERY
THE DEVIL’S BLOOD
FARFLUNG
GOMER PYLE
MINSK
ROSE KEMP
RADIO MOSCOW
ALEXANDER TUCKER
WHITE HILLS
WOLVES IN THE THRONE ROOM
Δευτερη μερα 24/4
MAINSTAGE:
ANGEL WITCH
BOHREN UND DER CLUB OF GORE
COLOUR HAZE
CATHEDRAL
MONO [Japan]
SAINT VITUS
GREEN ROOM & BAT CAVE:
ASVA
THE ATOMIC BITCHWAX
DRAGONTEARS
SCOTT KELLY
NEGURA BUNGET
OMEGA MASSIF
THE OUTSKIRTS OF INFINITY
ROADSAW
SAVIOURS
SHORA
STEVE VON TILL
THE WINCHESTER CLUB
- 1 more band TBA
Τριτη μερα 25/4
AKIMBO
A STORM OF LIGHT
GUAPO
NEUROSIS
OM
SIX ORGANS OF ADMITTANCE
SKULLFLOWER
U.S. CHRISTMAS
THE YOUNG GODS
- 6 more bands TBA
Ματς μπέτερ, και Omega Massif όμως ε!
Καλά να περάσετε κουφάλες
Ουτε καν γνωστες με εισαγωγικα δεν ειναι! Ζητημα να εχω δει 3-4 συγκροτηματα απλα και μονο σαν ονοματα!
Σας πειραζω μωρε, απλα ειμαι κααααμποσο μακρια απ’αυτον τον χωρο.
Εαν τελικα παιξουν κι οι Amebix, φωτια, πιτ & τσεκουρι. Μεχρι την Παρασκευη θα ξερουμε.
μη θίγεις θέματα-ταμπού των τελευταίων ημερών…
Κι αφού λοιπόν χτες ξεκίνησε και τελείωσε συνάμα (σε μία ώρα) η πώληση των εισιτηρίων το κάνουμε ένα τόπικ.
Έφαγα μια μικρή φρίκη αφού όλα έδειχναν ότι μετά από 2 ώρες που πήγα να πάρω εγώ εισιτήριο ήταν ήδη αργά.
Όμως και χτες μετά τα μεσάνυχτα και σήμερα το πρωί μέχρι πριν μία ώρα τουλάχιστον (τώρα δεν ξέρω τι παίζει) το ticketmaster.nl είχε εισιτήρια. Το πρόβλημα δημιουργείται από κωλοsites στο ιντερνετ που παίρνουν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για να τα μεταπουλήσουν σε διπλάσια ή τριπλάσια τιμή, παρόλα αυτά αν κάποιος ενδιαφέρεται να τσεκάρει αρκετά συχνά το ticketmaster και να 'χει υπομονή.
Anyway πάρτε τα ως τώρα ανακοινωμένα ονόματα και πείτε ποιοί θα έρθετε να κάνουμε κανα χαμό εκεί πάνου.
Mono, Neurosis, Six Organs of Admittance, Orange Goblin, Cathedral, Amon Düül II, Bohren & der Club of Gore, Motorpsycho, The Young Gods, Baroness, OM, The Atomic Bitchwax, Saint Vitus, Wolves in the Throne Room, Colour Haze, Ufomammut, Angel Witch, Minsk, Rose Kemp, Shora, Akimbo, Guapo, Steve Von Till, Solace, Omega Massif, Asva, Skullflower, Negură Bunget, Saviours, A Storm of Light, Alexander Tucker, Church of Misery, Scott Kelly, Radio Moscow, Roadsaw, Firebird, Black Sun, Farflung, Wino, Gnaw Their Tongues, White Hills, Dyse, The Winchester Club, U.S. Christmas, Dead man, The Devil’s Blood, seven that spells, Dragontears, Burial Hex, Gomer Pyle και The Outskirts Of Infinity.
Καλά τα πρώτα ονόματα μόνο να δει κάποιος σοκάρεται. Πεθαίνω να δω τα μισά από τα γκρουπς, έχω φρικάρει από την φοβερή επιλογή μπλακμέταλ συγκροτημάτων, μέχρι και gnaw their tongues έχει, wtf είμαι περίεργος να το δω αυτό.
bump!
Εαν μπορειτε, μετονομαστε το τοπικ σε Roadburn Festival 23-26 Απριλίου 2009 και μεταφερετε το post του Ban, επειδη ενα lock ισως να μην αρκει. Γκρασιας αμιγκοζ.
Προσέχτε λίγο όταν αλλάζετε όνομα σε ένα θρεντ
Όπως είναι τώρα, είναι μισό για την περιοδεία των Neurosis και μισό για το Roadburn.
Aπλά επειδή από την τρίτη σελίδα και μετά στην ουσία μιλάμε μόνο για Roadburn, το μετονομάσαμε.
Αν ενδιαφερθεί κανείς για ολόκληρο το tour των Neurosis, ας ανοίξει ένα θρεντ και θα μεταφέρουμε εκεί τα σχετικά ποστς.
Διαφορετικά αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν, ας μείνουν σε αυτό το θρεντ.
Σωστός ο Μάνος. Εξάλλου η περιοδεία των Neurosis για το 2008 τελείωσε το Σεπτέμβρη.
Τελικα ΒΑΝ εσύ βρήκες εισιτήριο?
Σκατά, όχι. Χτες απόγευμα που πήρα τηλ. τον φίλο για να βρεθουμε να του δώσω τα λεφτά που είπε ότι τελικά έπαιξε πρόβλημα με την κάρτα του και πήραμε τ’ αρχίδια μας, κλάψτε μαζί μου.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=65239608&blogID=456590550
BAN, δες αυτό το μπλογκ.
Είναι η ανακοίνωση του σολντ-άουτ.
Έχει λινκ για ένα doom forum, που θα πουλήσει κάποια εισιτήρια (όπως λέει, δεν θα επιτρέψει μαύρη αγορά). ισως σε βοηθήσει…
Αδερφέ είσαι πολύ ωραίος, θα το κοιτάζω, θενκς ε.
Angmar, αναμένω ρεπόρτο κι εντυπώσεις
ΒΑΝ δεν κάνει τίποτα.
Θα χαρώ να σε δω απάνω. Εγω και ο Angmar κλείσαμε.
Κανας άλλος θα’ναι?
Πάντως αν πέσει πουθενά το μάτι σου σε λιγότερο εξοντωτικές τιμές εισιτηρίων από τις 200 λίρες, σφύρα με κανα πιεμ, θα το εκτιμήσω =)