Σημερα εφτασαν και τα tickets. Ουφ, μου φυγε ενα αγχος τωρα.
Το “κουτσουρεμένο” setlist Neurosis που είδα εγώ το καλοκαίρι στο Brutal Assault…
Και Setlist Neurosis από Κολωνία τον Αύγουστο (πρότελευταίο live τους - headliners)
[SPOILER]
- Given To The Rising
- At The End Of The Road
- Distill
- [SIZE=“4”]Locust Star [/SIZE]
- To The Wind
- Left To Wander
- Fear And Sickness
- Water Is Not Enough
- Stones From The Sky
LOCUST STAR!!! 8O8O8O8O[/SPOILER]
Ναι αλλα θελουμε και Doorway!!
Πω, ελπιζω σε κατι σπεσιαλ, λογω του event και μονο.
Αν και μονο το Stones From The Sky να παιξουν… (και ΜΗ μιλησεις! :lightsabre: Θα επιβαρυνεις τη θεση σου! )
Και Grails λοιπόν την τρίτη μέρα του Roadburn.
Πηγη;
Αντε να ανακοινωσουν και Amebix να τελειωνουμε.
Πονταρω επισης σε Nadja και Made Out Of Babies.
Λοιπον. Οι Earth και Unearthly Trance εμφανιζονται στο φετινο Inferno που θα λαβει χωρα μεταξυ 8 και 11 Απριλιου.
Κανω λιτανειες. Κατεβειτε λιγο πιο κατω ρε παιδια. Δε δαγκωνουμε.
Ο γελοίος που πουλάει εισιτήρια στο ebay έχει ρίξει την τιμή στα 195 ευρώ από 250. Έχει κι επιλογή best offer που σημαίνει ότι μπορεί να του προτείνετε και 150 και να το πάρετε. Τα βλαμάδια που δεν άντεξαν την πίεση και το πήραν με 250 καλά να πάθουν.
Λοιπον. Το line up των πρωτων δυο ημερων εκλεισε, μαλλον λιγο αδοξα. Εκλεισαν λεει καποιους Vibravoid.
Οτι ελπιδες εχουμε τις αφηνουμε πλεον στη μερα των Neurosis. Btw θα ηθελα σα τρελος να δω Tarantula Hawk, αλλα δε παιζει.
AKIMBO
A STORM OF LIGHT
GUAPO
NEUROSIS
OM
SIX ORGANS OF ADMITTANCE
SKULLFLOWER
U.S. CHRISTMAS
THE YOUNG GODS
- 6 more bands TBA
Grails, Grey Datura, Amebix, Earth κατα πασα πιθανοτητα τα 4 επομενα ονοματα. Αναμενουμε ανακοινωση εντος εβδομαδας.
Θελω κι Unearthly Trance γμτ.
Edit:
Wolves In the Throne Room have been confirmed for Roadburn 2009. The band will play a headline show at the Green Room on Thursday, April 23rd.
Ετσι…
Φακ θα πεθάνουμε. Μην είναι ίδια ώρα με Negura Bunget μόνο για να πεθάνουμε 2 φορές.
οι unearthly trance ανακοίνωσαν άλλη μια ημερομηνία στο Παρίσι τον Απρίλη.
ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΑ! ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ROADBURN!
(fingers crossed)
Οι Black Sun εχουν ηδη κλεισει για Roadburn… οποτε ελπιζουμε… :papas: Αν κι οι Ramesses εδω που τα λεμε, δε θα μας χαλασουν…
Οι Amebix τι γιναν ρε γμτ;;;; Ειχανε πει πως θα ανακοινωναν ενα μινι τουρ, με τελικο σταθμο το Roadburn…
Σα πολυ να αργουν οι ανακοινωσεις κι ειμαστε σ’ αναμενα καρβουνα!
Οι Vibravoid ανακοινώθηκαν κι επίσημα…
6 ονόματα ακόμα… :papas::papas::papas:
www.myspace.com/greydaturas
Και πλεον 5. Αμα συνυπολογισουμε τους Grails που ειναι σχεδον σιγουροι, μενουν 4.
Απορω τι στο διαολο θα κλεισουν και καθυστερουν τοσο. Btw, το ενδεχομενο των Shrinebuilder εφαγε ακυρο επειδη εκεινο τον καιρο ο Dale θα γινει… μπαμπας!
Οποτε ελπιζουμε…
shit. Το ένα από τα εναπομείναντα ονόματα της τελευταίας μέρας ανακοινώθηκε.
Θα είναι ξανά οι Outskirts of infinity… (2η φορά)
Δυσκολεύει το πράμα…
- αλλα 4…
GRAILS, EARTH, GREY DATURAS & TRIBES OF NEUROT CONFIRMED FOR NEUROSIS’ BEYOND THE PALE AT ROADBURN 2009
Οποτε μενει ένα… ή μηπως δύο; Επειδη απ’ οτι φαινεται, οι Outskirts δεν ειναι στα πλαισια του Beyond The Pale…
Θα δουμε ομως Earth. Στη περιοδεια αυτου του δισκου. Αυτου. Αουα.
Edit: Bleedin’, για τσεκαρε εδω:
Also scheduled to appear at Beyond The Pale / Roadburn Festival 2009 are Akimbo, Guapo, Neurosis, OM, Six Organs of Admittance, Skullflower, A Storm of Light, U.S. Christmas & The Young Gods, with more bands to be announced.
Δεν έχω εισιτήριο για Beyond the Pale και ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο μου.
ΒΑΝ μη τα λες αυτά έτσι απότομα!!! Με τρομάζεις!!!
Νομίζω ότι τα τικετς είναι ενιαία για το 3-ήμερο. (To afterburner έχει χώρια). Τι ημερομηνίες γράφει το εισιτήριό σου? Το Beyond the Pale είναι η 3η μέρα (Σαββατο 25 Απρίλη).
Είχα πάρει κανα μηνα πριν ενα mail που έλεγε οτι θα πάιξουν οι Farflung αλλα δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα. Προσωπικά δεν έχω μετρήσει πόσοι είναι να ανακοινωθούν ακόμα αλλα αν γίνει κανα θαύμα και ανακοινωθούν οι eyehategod δεν ξέρω αν θα καταφέρω να γυρίσω φέτος απο το Tilburg…
Χαχαχαχ μλκ δεν το ‘χα δει αυτό, ναι ο παπάρας νόμιζα οτι το beyond the pale είναι η τέταρτη η μέρα, εγώ να δεις πως είχα τρομάξει =P
Είχα ξεχάσει τη μέρα “afterburner” γι’ αυτό η σύγχυση