Roadburn Redux - 16-18/04/21

Πως σου φάνηκαν?

Έχω μεγάλη περιέργεια για αυτό το πρότζεκτ και μεγάλες προσδοκίες. Ελπίζω πιο αργά να είναι διαθέσιμο.

1 Like

Θα είναι λογικά.

Εσένα θα σου αρέσει. Αρκετά '70ς για τα γούστα μου αλλά η κυρία έχει φωνάρα και το rhythm section κρατάει όλο το σύνολο με τη γκρουβα του. Να πω την αμαρτία μου πάντως περίμενα κάτι πιο χαοτικό.

Τι τραγουδάρα το νέο Algiers, φοβεροί.

2 Likes

Algiers και Big Brave μας αφησαν να ζηταμε κ αλλο!

3 Likes

Και Darkher, και Darkher :smiling_face_with_three_hearts:

Εγώ δεν τους ήξερα τους Gold και μου άρεσαν πολύ. Μπάντα που δεν ξέρω αν θα με έπιανε αν άκουγα μόνο το ηχητικό κομμάτι αλλά τους εκτίμησα στο οπτικό, φαντάζομαι live θα ήταν ακόμα καλύτεροι.

Ξεκίνησα Dust Mountain :sunglasses:

4 Likes

Inter Arma set no context

4 Likes

Οκ, οπαδός δεν το κρύβω, αλλά δεν ξέρω τι ήταν καλύτερο. Οι δύο νέες κομματαρες των Dawn Ray’d ή τα τρία μπλουζάκια τους.

Προσωπικό κέρδος μέχρι τώρα από την ημέρα οι Knoll, Solar Temple, Jonathan Hulten και φυσικά το κάψιμο του Autarkh III.

6 Likes

Έλα καλησπέρα ήθελα να πω ένα ΤΕ ΓΕΝΕΤΕ (τούτη την στιγμή ή και γενικότερα σήμερα) και να φύγω.

4 Likes

Στηρίζουμε Primordial απ’ όπου κι αν προέρχονται cc @apostolisza8

3 Likes

Αν συνεχίσει έτσι το σετ-εκπληξη των The Nest δεν θα επιβιώσουμε να πούμε την ιστορία. Τι μέρα. Και έχει ακόμα.

5 Likes

7 Likes

Σουρπρίζ!!! Κάνουν και τέτοια όταν το φεστιβάλ λειτουργεί κανονικά; :open_mouth:

1 Like

Συνεχεια τέτοια κάνουν και τρελαίνουν κόσμο!

2 Likes

Εντυπωσεις κανείς;

Χτες η μέρα είχε πολύ ζουμί…

:green_heart:
Για ενημέρωσε, έχασα κάτι; Μόνο ένα δεκάλεπτο βίντεο δεν ανέβασαν με το ίδιο κομμάτι ουσιαστικά σε δυο εκτελέσεις; Όπως και να χει, εκπληκτικό

2 Likes

Ακομα κανω catch up!
Ξεκινησα με κλασσικη αξια Body Void, Knoll τα διαλυσανε ολα απλα, και συνεχιζω με Nest και BADA.

4 Likes

O drummer των Wayfarer δεν ειναι ιδιος ο Hellhammer? Πολυ καλοι btw.

2 Likes

Όχι, δεν έχασες κάτι @kbil ! Ουσιαστικά πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές συνθέσεις, “Wild Fire I” και “Wild Fire II”, δηλαδή άντε κάποιοι στίχοι τους να ήταν κοινοί. Όμορφο στήσιμο όμως, και ακόμη πιο ενδιαφέρον το πως αγκάλιασαν πλήρως την φολκ πλευρά τους.

Για να συνεχίσω και το προσωπικό recap του τι κράτησα από χτες (πληρέστερα και πιο αναλυτικά στο report του τετραημέρου που έρχεται), πέρα από αυτά:

Bada απέδωσαν αρκετά ψυχεδελικά το υλικό τους, ο Mizmor με έκανε να ξεχάσω την κομματάρα των Primitive Man, πακέτο με το εξαιρετικό animation που συνόδευε το νέο ισοπεδωτικό του τραγούδι (μα τι μπαντάρα), ενώ το καπάκι ξύλο των Body Void πήγαινε τέλεια.

Η ισλανδική 20λεπτη ισλανδική έκπληξη που ανέφερε και ο @Kostas_L με έκανε να υποψιάζομαι για το τι επίκειται, ενώ οι Wayfarer με τρια κομμάτια από το περσινό “A Romance With Violence” με έπεισαν ακόμη περισσότερο για το ότι μπορούν να δέσουν western με post-black (τα έλεγε ο @Achamian ) και ζωντανά και ας μην έπαιξαν την κομματάρα το “Vaudeville” χαχ.

Εντάξει, το κλείσιμο του σετ των The Nest απλά απογείωσε τα πάντα, δηλαδή έχεις στη σκηνή τους Wolvennest (σήμερα παίζουν και το φετινό φοβερό τους άλμπουμ ολόκληρο), μέλη των Dread Sovereign, Saturnalia Temple, Dool και τον mainman των The Ruins Of Beverast ταυτόχρονα. Δεν περιγράφω άλλο (για την ώρα).

Όσο για το τι έκαναν σε 70 λεπτά οι Neptunian Maximalism, στην πιο οριακή εμφάνιση του φεστιβάλ έως τώρα για μένα, ή να το δείτε, ή να αφήσουμε τον κύριο @Aldebaran να εξηγήσει ψύχραιμα (σε αντίθεση με τις χτεσινές του αντιδράσεις) το χάος που βιώσαμε.

Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω και catch-up το άλλο wild card της Svart που λέγεται Haunted Plasma (μέλη Oranssi Pazuzu, K-X-P και φωνητικά ο Kvohst) που θα βγάλουν ντεμπούτο μες τη χρονιά.

Αυτά με μια πρώτη σκέψη και προς το παρόν. Καλή μέρα, δεν λέω.

5 Likes

Θα το τσεκάρω άμεσα, σε ρώτησα γιατί δεν πρόλαβα να ψάξω αν είχαν και full set. Το ότι είναι το ίδιο κομμάτι, το έγραφε η ίδια η περιγραφή, ωστόσο μάλλον χρησιμοποιήθηκε η λέξη με πλατιά έννοια, αν κατάλαβα καλά απ’ όσα γράφεις. Δηλαδή δυο διαφορετικές συνθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν δυνητικά να αποτελέσουν το ίδιο κομμάτι, σε δυο παράλληλες πραγματικότητες.

1 Like

Θα ακολουθήσει σύντομα, απόλυτα ψύχραιμος και συνειδητοποιημενος, πειραματικος χουλιγκανισμος.

4 Likes