γιατι ρε συ? μην γινεσε απολυτος. που ξερεις μπορει να πεθανει αυριο μεθαυριο.
σοβαρα τωρα, δεν ειναι ασχημος. συμπαθητικη φωνη και κομματια.
γιατι ρε συ? μην γινεσε απολυτος. που ξερεις μπορει να πεθανει αυριο μεθαυριο.
σοβαρα τωρα, δεν ειναι ασχημος. συμπαθητικη φωνη και κομματια.
Ε ναι για μερικα ειμαι απολυτος. ΕΛΕΟΣ. το οτι μπορει να πεθάνει που κολλάει
ΕΛΕΟΣx2
Και μενα ειναι απο τα πολλα guilty pleasures μου.
Το Me and My Monkey χωνει ανετα παμπολλες ροκ τσιχλοφουσκες α.
Do the rudebox, shake your rudebox :dance:
Για κάποιο λόγο, πάντα σκεφτόμουν ότι οι τελευταίες μπαλάντες των θήατερ θα ήταν κάμποσα σκαλιά παραπάνω με τον Ρόμπι στη φωνή.
πολυ καλη φωνή θα ελεγα,ωραια live.τραγουδαρεσ οπως me and my monkey,love supreme,let me entertain you,advertising space(thee elvis).
θα γουσταρα πολυ να τον δω λαιβ.δεν ντρεπομαι που το λεω.ναι γουσταρω την ποπ μουσικη του robbie.ας ερθει αλλος να μου γραψει κομματακι σαν το me and my monkey ποπ τραγουδιστης και τον παραδεχομαι.
μια απορια ρε παιδια>εσεις που λετε ελεος?δεν σας αρεσει η φωνή του,το στυλακι του,?
το οτι ειναι γνωστός?το οτι τρεχουν κοριτσακια απο πίσω?το οτι δεν ειναι ροκ-μεταλ?θα θελα να μαθω τον λογο
edit:την πολυ καλη φωνη την αλλαζω και την κανω φωναρα.
To εκπληκτικο με τη φωνη του Robbie ειναι οτι εκτος απο συγχρονη εχει κι εναν αερα παλιας εποχης τυπου Sinatra το οποιο συνδυαζοντας το με την τρομερη σκηνικη του παρουσια ειναι αλλο πραγμα!! Τhat said, το Swing when you are winning το λατρευω. 8)\:D/
Ωραίος ο Ρομπι, εννοείται οτι θα πήγαινα τρέχοντας σε λαίβ του στην Αθήνα, που πλάκα-πλάκα δεν το θεωρώ και απίθανο να συμβεί ειδικά τώρα τελευταία που η καριέρα του δεν βρίσκεται και στο ζενιθ της. Το τελευταίο άλμπουμ του ήταν τραγικό αλλα στο παρελθόν έχει πει και κάμποσα κορυφαία δείγματα καλής και σοβαρής ποπ…
Εχει γενικα πολυ ωραια χροια οντως.
Αλλα ενταξει ακους το My Way απο τον Sinatra και σου σηκωνεται η τριχα…
Καλός είναι για αυτό που κάνει αλλά για να πικράνω μερικούς δε βρίσκω διαφορές με τους τελευταίους δίσκους του Σάκη (όχι των Rotting christ προφανώς).
Τοχω ακουσει απο Robbie σε ενα live του, και ηταν πολυ καλος! Νομιζω ειχε δακρισει κιολας.
Αλλα νταξ, το ακους απο τον θρυλο και παθανεις κατι
__1ον, ξεκολλάτε τα μυαλά σας, για δικό σας καλό. 8)
__2ον, το έλεος δεν είναι απάντηση και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ευγενική αντιμετώπιση στους του φαν ενός καλλιτέχνη και συνομιλιτές σας. Δεν είπε κανένας “προσκυνήστε τον κορυφαίο τραγουδιστή όλων των εποχών” για να απαντήσετε έτσι.
__3ον, αυτό το “μπαίνω κάπου που δε γουστάρω καθόλου [Robbie Williams] και κράζω” (όχι διαφωνώ και εκθέτω την άποψή μου), ούτε αυτό το καταλαβαίνω ρε παίδες… Επίσης, εντύπωση (δεν) κάνει πως αυτοί που μπαίνουν για να κράξουν είναι με τρομακτική διαφορά σε ποσοστά, άντρες και όχι γυναίκες.
__4ον, στο live 8 ο Robbie τους πήρε τα σκαλπ!!! Παίξαν μεγαθήρια, αλλά απ’ όσους είδα στην τηλεόραση όταν το έδειχνε, ήταν με μεγάαααλη διαφορά ο καλύτερος. Οποιος ΔΕΝ έχει δει αυτό που είδαμε εκείνη τη μέρα απ’ τους δέκτες μας, ας ΜΗΝ σχολιάσει. Δε μιλάω γενικά, μιλάω για εκείνη τη μέρα. ΤΡΟΜΕΡΟΣ περφόρμερ, ο μόνος τόσο ζωντανός (και οι bon jovi καλοί ήταν…) -έδωσε ρέστα και ανέβηκε πολύ στην εκτίμισή μου. Δεν ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ για τον Williams (μόνο για τον RobiN), ούτε θα αγόραζα δισκογραφία του, αλλά ένα best of cd του πιστεύω πως θα άξιζε και το τελευταίο σέντ που θα πλήρωνα και θα το αγόραζα ΠΟΛΥ άνετα.
__Δηλαδή βασικά το έχω αγοράσει ήδη…! :lol: :lol: :lol:
edit:
ψιτ, εννοείται πως pink floyd είναι υπεράνω συγκρίσεων… πολύ φορτισμένο συναισθηματικά (και δεδομένων των… “εξελίξεων” χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έμειναν με την ξυνίλα και έγινε, έστω και για τόσο λίγο, έστω και για την μία εκείνη φορά) ααχχχ… μαγικές στιγμές που κράτησαν όσα κρατάνε τρία τραγούδια…
αν δεν απατωμαι εχει βγει ενα dvd
που διασκευαζει 50ς
frank sinatra
dean martin
sammy davis jr
και ηταν φοβερος
κατα τα αλλα εχει αρκετες κομματαρες για το ειδος του
και πολυ καλη φωνη
Μεγάλη πίκρα μας έδωκες…
+1000 το θυμαμαι σαν χθες που εδειχνε τη live μεταδοση το Mega κι απο ενα σημειο και μετα ειχε περασει πολλη ωρα που ειχε πολυ υποτονικες performances, ειχε παει και 2-3 το βραδυ δεν θελει και πολυ να σε ψιλοπαρει ο υπνος. Kαι βγαινει ο Robbie και τα πηρε ολα κι εφυγε. Φωνη, ενεργεια, performance, σαρωσε κανονικα! \:D/
ΗE’S BACK!!! :yahoo:
Νεο single (“Bodies”) 12 Οκτωβρη, νεο album (“Reality killed the video star”) 9 Νοεμβρη.
Μοre info + video http://www.robbiewilliams.com
Ακουσε κανεις ολοκληρο το album?
Εμενα μου αρεσαν 2-3 κομματια,δεν ξετρελαθηκα με κανενα.
Πραγματικα πολυ υποδεεστερο του προηγουμενου.
Xαλι μαυρο ο νεος δισκος…
ρε γαμωτο εχω κολλησει παλι σημερα και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην αρεσει σε καποιον,εκτος και αν εχει πολυ διαφορετικα μουσικα γουστα.
ο ανθρωπος εχει φωναρα,γραφει τραγουδαρες,ειναι υπεργαμιστερος στα λαιβ(πραγματικα δεν μπορω να φανταστω καποιον περφορμερ αυτην την περιοδο που να ειναι καλυτερος),ειναι μαγκας που εχει παραδεχτει αυτα που κανει,εχει αλητικο στυλακι,δηλαδη πραγματικα γαμαει:D
δεν εχω ασχοληθει με τον συγκεκριμενο
αλλα το me and my monkey χωνει πολλες δισκογραφιες