θα τρελαθω…
με κανατε να βαλω να ακουσω Robbie Williams
τι αλλο θα δουμε…
[SIZE=“1”]ρε, η φωνη του κατι λεει…[/SIZE]:roll:
θα τρελαθω…
με κανατε να βαλω να ακουσω Robbie Williams
τι αλλο θα δουμε…
[SIZE=“1”]ρε, η φωνη του κατι λεει…[/SIZE]:roll:
εβαλες το me and my monkey?:roll:
ε ναι …
η ποιο ευκολη λυση…
εδω παντως στον προλογο ειναι γαματος…
μην παίρνετε ναρκωτικα…
η μαλλον παρτε αν σας αρεσουν πολυ μονο… :lol::lol:
και λαος απο κατω…(καλα αυτο δεν ειναι κριτηριο,και τα νεκροταφια γεματα ειναι…:p)
[SIZE=“4”]Robbie Williams - “Me and my monkey” (Live @ Knebworth)[/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=lblGcFus9Mo
δευτερη ποιο ευκολη επιλογη…???
love supreme,my way,feel,angels…για αρχη:wink:
ωραιος…
thanx…8)
ε αυτα θα τα πει γκεη.
Come Undone 8)
ελα ρε,γκαιη τα my way,love supreme?
και οι queen ειχαν πολλα γκεοτραγουδα αλλα δεν ειμαστε ρατσιστες
εκτιμαμε τη μουσικη παντα
καλα ποτε δεν ξερεις τι θα γουσταρεις…
εγω πηγα και ειδα R.E.M. το 99 και περασα τοσο καλα που δεν το πιστευα…
και εχοντας μονο το Murmur και το UP(θεε μου τι δισκαρα…:roll:)
Σύμφωνα με την εγκυρη Εσπρέσσο γίνεται ψηστήρι για συναυλία:
Το ραντεβού Ντέμη - Robbie Williams 9.6.2010
Beyonce, Rihanna και τώρα… Robbie Williams! Το ραντεβού του Ντέμη Νικολαΐδη με το «άτακτο παιδί» της brit -μελωδικής όμως- rock. Στενό μαρκάρισμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», επιχειρεί να κάνει ο Ντέμης και το τιμ της εταιρείας του Eleven προκειμένου να φέρουν το -αμφιλεγόμενο μεν, λατρεμένο δε- είδωλο της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ο sexy Robbie με τα σκούρα μαλλιά, τo πονηρό βλέμμα και το σαρδόνιο χαμόγελο είναι Νο 1 σε Ευρώπη και Αμερική.
Τα τραγούδια του πουλάνε τρελά. Οι πιτσιρίκες -ανεξαρτήτως εθνικότητας- κόβουν φλέβες για λογαριασμό του. Ομως, δεν θεωρείται και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Σκληρός διαπραγματευτής και κυκλοθυμικός, εκπλήσσει πολλές φορές και τον ίδιο του τον εαυτό με τη συμπεριφορά του - όπως, εξάλλου, έχει δηλώσει… Οι εμφανίσεις του, δε, είναι πάντα sold out.
Παλιότερα είχε δηλώσει αμφισεξουαλικός, ενώ τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί -όπως έχει πει- την Ayda Field.
Μάλιστα, ο Robbie έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα παλαιόθεν… Δεν είναι ότι έχει έρθει incognito στη χώρα μας. Απλώς, από τον David Byrne (καλό του φίλο και μέλος των πρώην Take That) έχει λατρέψει τον… made in Greece φραπέ! Φυσικά, μένει πάντα σε lux σουίτες κορυφαίων ξενοδοχείων.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η ομάδα της Eleven ξέρουν καλά ότι μία συναυλία του Robbie, τώρα που είναι στο ζενίθ, θα ξεπούλαγε! Εξ ου και έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τον φέρουν για live στη χώρα μας. Εχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την ομάδα του Robbie στο Λονδίνο και είναι πολύ πιθανό να τον πείσουν να έρθει. Αλλωστε, ήδη είπαν το «ναι» οι super stars Beyonce, Rihanna και Lady Gaga. Η τελευταία αν είναι καλά στην υγεία της (γιατί ποτέ δεν ξέρεις με αυτή τη γυναίκα), θα κάνει live στην Ελλάδα τον Νοέμβριο. Γιατί όχι και ο Robbie;
…Μου κάνει εντύπωση πάντως πόσο δεν γνωρίζουν αυτά που γράφουν. Ο Ρομπι έχει να πάει πάνω από 10 χρόνια στην Αμερική, οι 2-3 προηγούμενοι δίσκοι του δεν κυκλοφόρησαν καν εκεί, δεν είχε ποτέ τοπ-10 single. Επίσης το τελευταίο αλμπουμ είναι το μόνο που δεν έφτασε στο νο1 της Βρετανίας.
Κατα τα άλλα είναι στο ζενιθ, τουλάχιστον εμπορικά. Δεν έχουν σημασία όμως οι αριθμοί, όντως θα ήταν επιτυχημένη μια συναυλία του στην Αθήνα. Εξάλλου θέλει να έρθει αφου του αρέσουν και τα φραπεδάκια…
Εμένα μου κάνει εντύπωση που αν και ο -μέτριος- δίσκος έχει κυκλοφορήσει τόσο καιρό, η περιοδεία του ακόμα δεν έχει ξεκινήσει!
Βασικά…
NO REGRETS!
Μια χαρά είναι ο Robbie!
οταν επαιζα fifa 2000 ειχα λιωσει αυτο
edit:με την τελευταια μοδα του φορουμ τουτου να ανοιγουμε τοπικς για αμεταλους καλλιτεχνες ψηνομαι να ανοιξω θρεντ για rod stewart!
Πωωωωωωω 10 χρόνια πίσω μας πήγες!!!
Μάλιστα, ο Robbie έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα παλαιόθεν… Δεν είναι ότι έχει έρθει incognito στη χώρα μας. Απλώς, από τον David Byrne (καλό του φίλο και μέλος των πρώην Take That) έχει λατρέψει τον… made in Greece φραπέ!
Who the fuck is David Byrne? Γιατί στους Τake That δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο μέλος οποτε απαιτώ να μαθω ποιος πρότεινε στο Robbie τον greek frappe για να τον συγχαρω.
Ο,τι του φανεί του Λολοστεφανή είναι το άρθρο αλλα αν -παρ’ελπίδα- τελικά ανακοινωθεί Robbie θα κανω πάρτυ.
Απλώς, από τον David Byrne (καλό του φίλο και μέλος των πρώην Take That)
αυτός δεν είναι που λέει το It’s my life;
Απίστευτο αλλα οι τύποι έχουν μπερδέψει τους Take That με τους Talking Heads. Έγω τουλάχιστον δεν ξέρω άλλον David Byrne. 'Εντελως στην τύχη το άρθρο, ούτε που το είχα παρατηρήσει όταν το διαβάσα…
:lol::lol::lol::lol:
Καλά έχω λιώσει στο γέλιο…
uber fail, χαχαχ.