σε λιγες ωρες θα ξαναδω εναν απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες!
κ ειμαι σιγουρος οτι θα σπειρει!
Υ.Γ. ανοιγω αυτο το τοπικ για να μην γραφουμε στο τοπικ του ροκγουειβ.
σε λιγες ωρες θα ξαναδω εναν απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες!
κ ειμαι σιγουρος οτι θα σπειρει!
Υ.Γ. ανοιγω αυτο το τοπικ για να μην γραφουμε στο τοπικ του ροκγουειβ.
ζηλεύωωωωωω
Παντως για να παρεμεινε η συναυλια στην μονη λαζαριστων δεν πρεπει να πουληθηκαν και πολλα εισιτηρια(βλεπε placebo…):roll:
Καλη διασκεδαση αλλα δυστυχως εσεις δεν θα δειτε Europe και Cornell.
και Redrum
γαμώτο και πάλι τους ζηλεύωωωωωω:(
Παμεεεεεεεε
Σε καμία ώρα ξεκινάω…
Ελπίζω να μην έχει ξανα της γαμημένες της καρέκλες[-X [-X [-X
Robert σου ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεε!!!
απλα τελεια!ενας μοναδικος Plant μας χαρισε απιστευτες στιγμες ταξιδευοντας μας σε μελωδιες του παρελθον αλλα κ συνχρονος σε μια αλλη μουσικη διασταση!
το setlist ηταν πανω κατω το ιδιο. ο Plant ειχε πολυ κεφι κ επαιζε συωεχια με το κοινο!
ευχαριστουμε plant
Υπεροχα.Την φωνη του plant δεν την περιμενα τοσο καλη. Δεν ειχα δει το setlist και περιμενα λιγοτερα κομματια απο zep με αυτα που ακουγα.Ενταξει επαιξε Going to California
[SIZE=“4”]επαιξε Going to California[/SIZE]
[SIZE=“7”]επαιξε Going to California[/SIZE]
Επισης θανατος αργος σε οσους παραπονιουνται για τα “λιγα” κομματια zeppelin η επειδη τα παιζει σε διαφορετικες εκτελεσεις (λες και οι ιδιοι οι zeppelin στα Live δεν το καναν ποτε).
Γνωμες τωρα ατομων στο γυρισμο. “Ε ενταξει δεν ειναι ιδια η φωνη του με τοτε”, “Ουτε η εμφανιση του, εβαλε κιλα”, " Δεν ειχε τοση ζωντανια οσο παλια", “Δεν ηταν οπως στο DVD με τους zeppelin” “Mα μονο 4 κομματια (τα καταλαβαν και ολα) απο zeppelin, καλυτερα να πηγαιναμε gillan”.
Led Zeppelin εσυ φωναζες “Robert εισαι μεσ’ την καυλα”?
Παντως εγω θα καθομουν και θα φωναζα μεχρι το πρωι για να ξαναβγει αλλα ο περισσοτερος κοσμος την εκανε. Εκει ξενερωσα.
Αληθεια εγινε κανα ατυχημα μπροστα? Γιατι ειδα να βγαζουν τρεχοντας ενα παλικαρι εξω.
Έκτος των παραπάνω ελπίζω να σου χάρισε και φωτεινο παράδειγμα προς μίμηση για το τι εστι μεγάλος καλλιτέχνης και η καλύτερη ροκ φωνή που πέρασε ποτέ απο τον πλανήτη αυτο
Στην αρχή φαινόταν ότι κάποιες ψιλές κυρίως δεν τις “είχε” και πολύ (και προσωπικά δεν περίμενα να τις έχει δηλαδή λόγω ηλικίας οπότε δε θα με απογοήτευε καθόλου) αλλά προς το τέλος απέδειξε ότι παρά τα χρονάκια του το κατέχει το άθλημα!
ΥΓ έπαιξε και διασκευή Σαρμπέλ ε :lol:
Ως τωρα ξεχωριζα 3 συναυλιες. Αυτη των Black Sabbath για ιστορικους λογους. Αυτη των Queensryche γιατι ειδα το 2ο αγαπημενο μου συγκροτημα. Αυτη των Gathering φετος μιας και οι Ολλανδοι ειχαν την καλυτερη αποδωση απ’ολους οσους εχω δει.
Χτες αναθεωρησα. Και στα 3 ο Plant και οι Strange Sensation τους ξεπερασαν. Ηταν απλα strange sensational. Ξεκινησε με το Tin Pan Valley το οποιο αποτελεσε μια μικρογραφια του τι θ’ακολουθουσε. Οι μουσικοι που τον περιτριγυριζαν ηταν εξαιρετικοι και νομιζω αδικουνται απο καποιους που θεωρουν οτι ο Πλαντ κανει σολο καριερα. Οχι κυριοι, ο Πλαντ παιζει μ’ενα γκρουπ καταπληκτικων μουσικων το οποιο δεν χαιρει της εκτιμησης των περισσοτερων μας, αλλα οχι απο δικο τους σφαλμα. Ο Πλαντ τους εχει μεταλαμπαδευσει την φιλοσοφια των Ζεππελιν. Η διαθεση για πειραματισμο, αυτοσχεδιασμους, τα τραγουδια που ακροβατουν μεταξυ του προγκρεσιβ και των υπολοιπων μουσικων φασματων με τις αναρχες δομες τους, η εναλλαγη του τεμπο… Ηταν σα να εβλεπες μια μπαντα που ο καθε μουσικος μελετησε αψογα τον αντιστοιχο του στους Ζεππελιν, καθως και την χημεια του γκρουπ. Ο φωτισμος ηταν λιτος αλλα καλοδουλεμενος και μας εβαζε στην ατμοσφαιρα της μουσικης. Η φωνη του Πλαντ…Δεν ξερω ρε πουστη μου, ο ανθρωπος ειναι 59 χρονων και τραγουδαει ροκ, μπλουζ, εθνικ, ανατολιτικα, αλτερνατιβ… Συνεχιζει να τραγουδαει στα ορια του φαλτσου χωρις ποτε να τα ξεπερναει, γεγονος που κανει την φωνη του μοναδικη, πραγματικα μοναδικη ακομα και τωρα. Προσωπικα οταν τον ακουσα να βγαζει τις γνωστες του κραυγες, ανατριχιασα. Ειναι εμπειρια ζωης να δεις αυτον τον ανθρωπο λαηβ.
Οι διασκευες που εκανε στα τραγουδια των Ζεππελιν ηταν εξαιρετικες και αψογα προσαρμοσμενες στην μουσικη που παιζει. Αυτο παιζει, γι’αυτο πηγαμε να τον ακουσουμε. Τα ηλιθια σχολια που ακουσα απο καποιους μετα το τελος, ηταν “μα δεν επαιξε πολλα απο ζεππελιν” “πως εκανε ετσι τα τραγουδια” κλπ. Δηλαδη ο αλλος φωναζε να παιξει το Stairway to heaven… Ενταξει, ο Πλαντ παντα θα ειναι ο τραγουδιστης των Ζεππελιν, ετσι θα μεινει στην ιστορια, αλλα ρε παλικαρια, εδω και 27 χρονια το γκρουπ ΔΕΝ υπαρχει. Ο ανθρωπος ξεφυγε και καλα κανει. Βγαζει την φοβερη του μουσικη και αυτη και μονο αυτη γουσταρει να παιζει. Και το οτι παιζει ζεππελιν τραγουδια, ενω εχει φοβερο υλικο απο την υπολοιπη καριερα του, δειχνει ποσο ακομπλεξαριστος κι ανοιχτομυαλος ειναι. Στην τελικη ποιος θα ηθελε ν’ακουσει το Stairway χωρις τους αλλους 3…? Δεν εγραφε πουθενα οτι παιζει καμια led zeppelin tribute band.
Οταν εμαθα οτι την ιδια μερα παιζει κι ο Gillan με την φιλαρμονικη, στενοχωρηθηκα που χανω αυτην την συναυλια. Ευτυχως ομως οι Strange Sensation επαιξαν σα να ειναι ολοκληρη ορχηστρα και μου εδιωξαν καθε “κακη” σκεψη.
Στα δυσαρεστα τωρα, το ψοφιο κοινο. Μονο στο whole lotta love καταλαβα οτι εχει κοσμο. Ηταν το μονο τραγουδι που το επαιξε οπως οι Ζεππελιν. Συμπτωση το οτι ο κοσμος τοτε ξυπνησε? Δυστυχως οχι…
Βαγγελα δεν ημουν εγω, ημουν απο την αλλη μερια. Αλλα ηταν αψογος διαλογος.
-Εισαι μεγαλη καυλα ρεεεεεεεε!
-…Are you sure?
Επισης υποθετω οτι ενας τυπος λιποθυμησε και τον εβγαλαν, ηταν μπροστα μου αλλα δεν πολυκαταλαβα τι παιχτηκε.
Δεν ειναι του Σαμπρελ και αυτος διασκευασμενο το χει. Η παραδοσιακο ειναι η κατι τετοιο.
Xtypise mexri Re mia oktava kai mia nota pano apo to messeo nto . Nota pou diskoleuotan kai sinithos den tin petihene stis epoxes twn zeppelin . Kai min ksehname oti sta early days twn zeppelin mpori na tragoudouse apisteuta psila alla tragoudouse falsetto , kati to opio to ekopse apo to 73 kai meta . oti kai na leme ESPIRE . Kai imastan kai 10 atoma pou ton petihame meta to live gia autografa kai etsi . Vgike apo to ktirio tis sinaulias kata tis 1 para . Kai ipopsin to reunion gia mia sinaulia ine ALITHIA. Ton rwtise enas kai apantise o Plant :<<Yeah , BUT WHY? >> . Ipe gia ton tipo apo tin atlantic to allos palikari . O Plant apantise No . Tha mas pis rwtame ? Kai leei Oxi , prepei na to vrite monoi sas .Rwtisa ego :<<maybe for charity??>> . Den apantise kai apla xamogelase . Makari na ne charity kai na min ehi kaneis kati apo tous proin zep kai se ligo den tha ne se thesi na pexi (auto mou irthe episis sto mialo)
Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.
Αυτό που με άρεσε περισσότερο είναι που τα τραγούδια με τους strange sensation έχουν δικό τους χαρακτήρα και δεν είναι αντιγραφή zeppelin.
Ναι ρε πλάκα κάνω
μεταξύ ποιών ήταν ο διάλογος αυτός?8O
Του Πλαντ κι ενος θεατη.
Ο τυπος ηταν μπροστα μου, στα δεξια της σκηνης και ειχε λυσσαξει.
Οταν ειπε το θρυλικο “Plant εισαι γκαυλααααα” πεθανα στα γελια…
Αλλα η απαντηση του Plant ήταν ακομη πιο ξεκαρδιστικη…:lol:
Σε σας εκει ρε γαμωτο ελεγε τις ατακες του. Και κατι αλλο ειπε, για σεξ το βραδυ? Δεν ακουγοταν καλα.