Προκειται για μεγαλο μου κολλημα απ’τα παλια,εξου και το θρεντ.Ποια η γνωμη σας για τη ταινια αυτη αλλα και τις συνεχειες της?
Το 1 το θυμαμαι απεξω γιατι το ειχα σε κασετα και το ειχα λυωσει.
Αλλωστε μετα ξεπουληθηκε, ειδικα στο 3.[-X
Dead or alive you are coming with me.
Ακομα γελαω οταν σκεφτομαι την σκηνη με την αλλη την μαλακια το ρομποτ που δεν μπορουσε να κατεβει τις σκαλες και σαβουριαστηκε.
Eγω τα εκανα πανω μου,με εκεινο το ρομποτ που τους εφαγε ολους μεσα στο βανακι και το μικρο το παιδακι μαζι,που την ειδε μεγαλομαφιοζος…πολυ αιμα…γενικα,ολη αυτη η φαση με το ναρκωτικο στο λαιμο κ ετσι…μπρρ…αλλα μαρεσαν πολυ,πιο μικρος…
Θα ξαναγυρισουν το Robocop,reimagine Λογικα,με Αρονοφσκι σκηνοθετη…
+1.Κι εγω το ειχα δει πανω απο 80.000.000 φορες αλλα το αξιζε.Εδω αξιζει ν’αναφερθει και το γαματο soundtrack της ταινιας που εφτιαξε ο “δικος” μας Basil Poledouris.Οσο για το remake,αυτο κυκλοφορει το 2010 με 11 αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος,anyway υπομονη μεχρι τοτε και βλεπουμε.
ΝΤΟΙΝΓΚ
[quote="“eviL,post:5,topic:8400”]
ΝΤΟΙΝΓΚ[/QUOTE]
Ζντοινγκ!
Α ρε αουτλω, μαστερ της καλτ-ιλας! Περασαν πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που της ειδα αλλα δεν ξεχναω την πορωση που ειχα με αυτον αλλα και τον Τερμινατορα.
Ω,thank you very much.
Nαι λοιπον και ο εξολοθρευτης ηταν επισης κολλημα αλλα μπροστα στο πρωτο Robocop δε μπορει να συγκριθει.