Το ειπα για να δειξω μονο και μονο ποσο σημαντικος δισκος ηταν το Three Imaginary Boys κι οχι για να θιξω το παλικαρι που ανοιξε, αφου ετσι κι αλλιως μονο δισκαρες υπαρχουν μεσα.
Οσον αφορα τα δικα σου, στο ενα εκανα ενα σχολιο για το Reload (που στην τελικη ειναι αποψη μου), ενω στο αλλο κι εσυ ο ιδιος ειπε οτι ξεχαστηκες και δεν εβαλες πολλα που επρεπε.
Σπουδαιο θεμα, οπως και να 'χει, για το οποιο “πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι καλυτερος” και κανω κριτικη απο τον “καναπε”. #-o
Δεν ξερω αν εχω μανια καταδιωξης,παντως δεν εχω τασεις ξερολισμου.
Αποψη σου ειναι φυσικα και καλα κανεις και την εχεις,οπως ολοι μας.Σχολια ομως του τυπου’‘το poll ειναι αστειο’’ ξεφευγουν απο τα ορια της αποψης.
re jiopas, pote egrapse se auto to thread o iron aris ton xaraktirismo pou anafereis? kai genika, den nomizw na egrapse kati pou na eksigei to “pesimo” sou se auton. :-k
Μπα δεν νομίζω.Ή μάλλον ίσως έχεις ένα δίκιο αλλά ούτως ή άλλως το “Wall” είναι το πιο εμπορικό και πιο “πιασάρικο” δημιούργημα των Floyd,οπότε λογικό να είναι μπροστά.
Θα παίρνει ψήφους και από μη μυημένους δηλαδή(έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία στην Αμερική άλλωστε).
Οπότε και η συναυλία να μην ήταν,πάλι μπροστά θα βρισκόταν.
Καλά το ότι αντικειμενικά είναι πρώτο δεν το σχολιάζω,είναι αυτονόητο8)
Πάντως κοιτάζω το πολλ και σκέφτομαι πω ρε, τί χρονιά κι αυτή. Βγάζοντας έξω τους Joy Division, τους οποίους δεν ακούω, και το London Calling που το σέβομαι άπειρα αλλά δεν κόβω και φλέβα, εδώ υπάρχουν μόνο δισκάρες από υπεραγαπημένα συγκροτήματα. Και Wall, και Thin Lizzy, και AC/DC, και Motorhead, και Scorpions, και το τελευταίο (και παραγνωρισμένο) αριστούργημα των Led Zeppelin…
Μάιστα, τώρα είδα τις ψήφους. Μου σκίζεται η καρδιά να βλέπω Led Zeppelin και Thin Lizzy να έχουν μόλις μία ψήφο τη στιγμή που το Wall έχει 14. Βέβαια ότι είναι πιο σημαντικός δίσκος είναι, και είναι κι απ’ τους αγαπημένους μου δίσκους έβερ, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Εγώ θα το ρίξω σ’ ένα από τα δύο προαναφερθέντα.