Rock-a-holics Records

H Rock-a-holics Records είναι μια νέα εταιρία, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παράρτημα στην Ελλάδα, δραστηριοποιούμενη στο χώρο της μοντέρνας ροκ/μεταλ μουσικής που έχει σαν σκοπό να αποτελέσει ενα πρότυπο, για το πώς η παράδοση μπορεί να συμβαδίζει με το μέλλον, καθώς και για το πώς πρέπει να γίνονται οι κυκλοφορίες δίσκων στις ημέρες μας.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, φιλικές τίμες και ασύγκριτη ποιότητα στην προπαρασκευή καθώς και σε όλες τις φάσεις της παραγωγής των κυκλοφοριών μας είμαστε σίγουροι οτι θα αποτελέσουμε ενα λαμπερό παράδειγμα, σε μια αγορά η οποία μαστίζεται απο πληθώρα βαρετών και μέτριων παραγωγών οι οποίες καταλήγουν να μαζεύουν σκόνη στις αποθήκες των κατα τόπους διανομέων…

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τους καλλιτέχνες που θα μεσουρανήσουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα του αύριο, σήμερα ! Οι καλλιτέχνες που θα εισέλθουν στους κόλπους της εταιρίας θα είναι διαλεκτοί, με κριτίρια τόσο την άψεγάδιαστη μουσική τους κατάρτιση, όσο καιι την ικανότητα τους στο να συνθέτουν εμπνευσμένες συνθέσεις, που να μπορούν να συνεπάρουν το μουσικόφιλο κοινό. Πολλοί απο αυτούς θα σας είναι γνωστοί απο συνεργασίες τους με μεγάλες εταιρίες του χώρου (υπογραφή νο3 για παράδειγμα) ενω άλλοι μπορεί να μην σας είναι τόσο γνωστοί αλλα νιώθουμε σχεδόν σίγουροι οτι όταν θα τους ακούσετε θα εκπλαγείτε…

Συντόμα θα ακούσετε και θα δείτε, πολλά περισσότερα.

στηρίζουμε rockaholics γιατί ξέρουμε από καλό λάδι και κάτι λίγα από ροκ και μέταλ :smiley:
ωραία πράματα

Η δεύτερη ανακοίνωση, είναι προ των πυλών. Ισως και στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πάλι με foil/μεταλλικά μελλάνια digi. Μοντέρνας παραγωγής, αλλα παλαιάς σχετικά κοπής, riffατο metal, στα χνάρια των megadeth, με κάποια prog μέρη, απο άτομα που εκθείαζε κατα τα 2 τελευταία έτη ο “πολύς” mike portnoy, τον παλαιό drummer των δημοφιλών FIREWIND και έναν τραγουδιστή που δίνει στο ripper - τα παπούτσια στο χέρι, “λιγο πολύ” !

H δε τρίτη ανακοίνωση, θα είναι απο κάθε πιθανη πλευρά “φαρμακερή” !!!
Μεταλλική θήκη “Steelbook” για ένα CD/DVD που θα συζητηθεί όσο λίγα !

Δεύτερη μπάντα που υπογράφουμε είναι οι Τεξανοί, DARKOLOGY.

Η μουσική τους μπορεί να περιγραφεί σαν μοντέρνο heavy metal, με άψογη τεχνική, δυνατή παραγωγή και έναν εξωπραγματικό τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα στις κιθάρες ο γνωστός Michael Harris που έχει συνεργαστεί απο Chastain μέχρι με Kuprij, ξαφνιάζει με αρκετά κοφτά και thrashy riffs και με τα μελωδικά αλλα αρκετά aggressive, solos του. Ο αδελφός του, Brian, γνωστός και μη εξερεταίος απο τους FIREWIND, απλά παραδίδει σεμινάριο στα drums, με το “απαίχτο” παίξιμό του και ενίοτε groovarει, απίστευτα, αφού στιγμές φέρνει στο νου, μέχρι και vinnie paul απο pantera. Ο μπασίστας τους Mike Neal, βοηθάει και αυτός στο να βγεί πιο “σφιχτός” και “ογκώδης” ο ήχος με τα ρυθμικά του μερή. Αλλά εκεί που ο δίσκος υπερέχει είναι στον τομέα των φωνητικών. Ο ανερχόμενος Kelly “Sundown” Carpenter (ex-OUTWORLD, ex-BEYOND TWILIGHT), που πρόσφατα διέπρεψε στο tribute για τον midnight που έγινε στο ProgPowerUSA X και σε 2 περιπτώσεις έχει αντικαταστήσει τον JORN LANDE σε σχήματα, δίνει ρεσιτάλ ερμηνίας.Με τουλάχιστον 15 διαφορετικές χροιές που ξεκινούν απο ψίθυρους και φτάνουν σε παρανοικές κορώνες, ο Sundown επανακαθωρίζει την έννοια metal τραγουδιστής. Σκεφτείται το εύρος του Ripper Owens, την οξύτητα του Jon Oliva και την παράνοια του Midnight. Και πολλαπλασιάστε !

Ο παρθένικος τους δίσκος με τίτλο “Altered Reflections” περιέχει 10 κομμάτια φουτουριστικού, αλλα ταυτόχρονως και χειρουργικά εκτελεσμένου και συντριπτικού, metal που θα ευχαριστήσει οπαδούς των
ICED EARTH, NEVERMORE, MEGADETH, JUDAS PRIEST, AGENT STEEL, VOIVOD, PSYCHOTIC WALTZ, AYREON, CRIMSON GLORY, FIREWIND, OUTWORLD και BEYOND TWILIGHT.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες !

το περιμένω πως και πως

Χμ, ναι αλλά μονο 2 απο το συνολο των τραγουδιών είναι σε αυτές τις ταχύτητες.
Αλλού παίζουν δίκασες τέρμα και αλλού στιβαρά ριφ σε κάποια εντελώς groovatα κομμάτια.

Εδώ είναι μια ελεγεία, αν το θές, διοτι μπαλάντα, δεν υπάρχει μεσα στο δίσκο.
Σύντομα, θα ανέβουν samples απο όλο το δίσκο.

Για τους ανυπόμονους στο myspace του τραγουδιστή υπάρχει ένα medley.
http://www.myspace.com/sundownvox

Φυσικά “άλλο” ακούς εσύ αγαπητέ τραμπάκουλα, απο τα LQ samples myspace και youtube
και απο πιθανά μικρά ηχεία και άλλο εγώ απο το CD/DVD σε 2 B&W.

Κοντεύουν να σπάσουν τα τζάμια στα γραφεία !

ναι βρε, το ξέρω. το i bleed έχει ανέβει εδω και ένα χρόνο youtube οπότε είναι ηλίου φαεινότερο πως στο δίσκο θα είναι διαφορετική μίξη και ίσως και διαφορετική δομή αλλά δεν παύει να γαμεί :slight_smile: