Rock am ring festival 3-6/06 germany

ψηνετε κανενα τσακαλι???
εγω λεω να ανηφορισω προς rock im park στη νυρεμβεργη

http://www.rock-am-ring.com/

Δεν τρώγονται γενικά.
:cold:

Πολύ καλό φεστ πάντως. Έχει και Muse \m/

Που λεφτά γαμώτο… :?

στο site παντως λεει πως εχουν μεινει 512 εισητηρια…:!::!:

αν καταλαβα καλα…
η μαλλον δεν καταλαβα…?

jay-z whore everything

καλο φεστιβαλ αμα δεν κοστιζε και 32546 ?
χωρια που οι 2 headliners που μ-αρεσουν τους εχω δει…

χεχε το 512 το εχουνε εδω και κανενα 10ιμερο.
αυτο που παιζει βασικα ειναι οτι μεχρι σημερα το βραδυ το πακετο για τις 4 μερες/camping/parking εχει 150ε.απο αυριο παει στα 170ε.

κατσε να βαλω και τη σελιδα του rock im park ------>http://www.rock-im-park.com/
αυτο με τα 250ε στην αρχικη σελιδα ουτε που ασχολι8ηκα να δω τι ειναι.
παντως για 4 μερες βγαινει 42,5ε η μερα.
Not bad at all

επισης το φεστ γινετε σε 2 μερη παραλληλα εξου και ο τιτλος
rock am ring kai rock im park

Το Rock im park είναι πολύ καλή επιλογή επιλογή για festival , γίνεται σε ένα φοβερό καταπράσινο πάρκο γεμάτο λίμνες και με τεράστιο ιστορικό ενδιαφέρον.Απίστευτο συναίσθημα να ακούς τους RATM να χρησιμοποιούν τη Διεθνή σαν intro και να βλέπεις ως φόντο το ανάκτωρο-αρχηγείο του hitler και του κόμματός του. Μεγάλο πλεονέκτημα του festival το ότι γίνεται μέσα στην πόλη της Νυρεμβέργης σε αντίθεση με το Rar που γίνεται στη μέση του πουθενά σε κάτι βουνά και έτσι όποιος θέλει έχει πολλές επιλογές για ξενοδοχείο. Μειονέκτημα είναι οτι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα και τα αεροπορικά είναι κάπως αλμυρά, φθηνότερη είναι μάλλον η swissair ενώ και η καγκουριά των γερμανών πιτσιρικάδων κάποιες φορές δεν παλεύεται.

ψαξτε το για ραιανερ τωρα που ο ο λιρι εβαλε βολο φρανκφουρτη. μπορει να βολευει!

δικε μου φαινεσαι εμπειρος εσυ.να υποθεσω πως ησουν εκει το 2008??
φετος δυστυχως θα το κανουν σε γηπεδο.---->http://en.wikipedia.org/wiki/Frankenstadion

επισης βρηκα πτησεις με luftansa με ανταποκριση απο φρανκφουρτη κατω απο 200ε.

εχεις να χωσεις κανενα αλλο data??τυπου απο καιρο πως πανε εκει και στο camping τι φαση παιζει??

Φιλαράκι, δε θέλω να κάνω άσχετα posts που δε βοηθάνε στο ελάχιστο στον προγραμματισμό σου για την εξόρμηση σου στο φεστιβάλ αλλά είδα κάποιες εκφράσεις σου (τσακάλι, δικέ μου) και αναρωτιέμαι. Είσαι κι εσύ ακόλουθος των αφανών ηρώων Στηβ Ντούζου, Τζώνη Θεοδωρίδη, Σταμάτη Γαρδέλη κτλ; Είσαι κι εσύ παιδί της γενιάς της βιντεοκασέτας και της αλητείας; Αν ναι, σε γουστάρω να το ξέρεις.

θα απαντησω με βιντεο φιλαρακι,και να ξερεις πως πραγματικα χαιρομαι που καποιος αναγνωριζει τη χαρα αυτου του κωδικα ομιλιας!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NOZ5QP1U-NM&feature=related

Το έχω τιμήσει αρκετές φορές αφού Νυρεμβέργη και στα πέριξ παίζουν στενοί συγγενέις.Δεν γίνεται σε στάδιο αλλά σε ένα τεράστιο πάρκο μέσα στο οποίο βρισκεται και το στάδιο.Η μία από τις τρεις σκηνές είναι μέσα στο κλειστό γήπεδο δίπλα στο frankenstadion ενώ η κεντρική σκηνή είναι η αρένα του ιστορικού zeppelinfield.Όλο το πάρκο είναι ένας μεγάλος χώρος camping οπότε και το περπάτημα αρκετό όχι όμως τίποτα το φοβερό.Κρύο παίζει αρκετό και κυρίως υγρασία γιατί γίνεται μέσα στο πράσινο και στα νερά και να περιμένεις οπωσδήποτε και βροχή.Οπως προείπα υπάρχει και η λύση του ξενοδοχείου αφού το festival γίνεται μέσα σε πόλη και μάλιστα μεγάλη. Αν κοιτάς Φρανκφούρτη μπορείς να το κόψεις απο το αεροδρόμιο εκεί με το τρένο, έχει απευθείας συνδεση και κάνει γύρω στη μιάμιση με δύο ώρες. Η Αegean έχει κατα καιρούς καλές προσφορές για εκεί.Εμένα μάλλον δε με βλέπω για φέτος λόγω οικονομικών στριμωγμάτων ενώ και το line up δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.

για να κινηθεις απο φρανκφουρτη για νυρεμβεργη σου προτεινω και εγω το τρενο. Αλλα καλο ειναι να το ψαξεις πιο πριν με ιντερνετ γιατι υπαρχουν πολλων ειδων τρενα με διαφορα σε χρονο στασεις και τιμη. Εχουν κατι ηλεκτρονικα μηχανηματα που μπορεις να βγαλεις και μονος σου εκεινη τη στιγμη αλλα καλο ειναι να το ψαξεις.

RAGE AGAINST THE MACHINE???
τα υπογλωσσια ΤΩΡΑ!
τι μαλακας που ειμαι. παω βερολινο σε 2 βδομαδες…:frowning:
αμα το ηξερα θα το κανονιζα για τοτε…
:cry::cry::cry:

NA!

με το συμπαθειο.

φιλε οι πληροφοριες σου ειναι παρα πολυ σημαντικες καθοτι τα καθικια στο σαιτ δε εχουν βαλει καμια και ειναι στα γερμανικα.τελικα εκλεισα για βερολινο και θα δω πως φτασω.

ερωτησεις!!!

1.απο καβατζες στο καμπινγκ τι λεει??εννοω ποσο ασφαλη θα ειναι τα πραματα!!
2.τουαλετες/ντουζ αν και εφοσον
3.το προγραμμα φανταζομαι οτι το κανουν ετσι και συμπεφτουν μπαντες την ιδια ωρα??

thanx in advance

To camping είναι οκ δεν τίθεται θέμα ασφάλειας μιλάμε άλλωστε για τον πιο νομοταγή και πειθαρχημένο λαό στην Ευρώπη.Σκέψου πως συνήθως παρατάω τη σκηνή με τα πράγματα μια ή δυο μέρες πριν για να κρατάω το χώρο και την κάνω για τους συγγενείς μου.Τουαλέτες παίζουν οι κλασσικές χημικές σε μεγάλες ποσότητες , τις καθαρίζουν κάθε μέρα όμως και πάλι δεν ξέρεις που θα πέσεις και τι θα έχει φάει ο προηγούμενος .Για ντουζ έχει σίγουρα και πληρώνεις κάποια χρήματα όμως δεν μπορώ να σου πω περισσότερα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει επείδη παίζουν καβάτζες στην πόλη.Εννοείται πως σε ένα festival me τρεισ σκηνές, πολλές μπάντες παίζουν ταυτόχροντα και έτσι δημιουργούνται δίαφορα διλλήματα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να βάλεις κάτω το πρόγραμμα που θα σου δώσουν και να κάνεις συνδυασμούς.Αν είσαι Βερολίνο τσέκαρε οπωσδήποτε το site της Airberlin που έχει πάμφθηνα αεροπορικά για Νυρεμβέργη.

ρε vagmouk μας εχεις ανοιξει τα ματια εδω ρε φιλε να πουμε!!!να σαι καλα.ελπιζω να μην πεσουν να μην φαμε νιλα με μπαντες…βασικα για τους them crooked ανησυχω που παιζουν 1η μερα με ratm μη πεφτουν ιδια ωρα αν και μυριζομαι οτι οι crooked θα ειναι σε καποια πιο μικρη σκηνη headliners και θα φαμε πακετο.respect κ παλι για τα ινφο!!!
τωρα με berlin air τσεκαρα ειδη αλλα ειναι στο 100αρι και ελεγα μηπως χωσουμε κανα λεωφορειο.μηπως κανενα σαιτ για λεωφορειο δικε μου??

Για λεωφορεία δεν ξέρω πολλά πράγματα και γενικά δεν πολυσυνηθίζεται στη Γερμανία όπου κυριαρχεί το τρένο.Δοκίμασε μια αναζήτηση στο google μήπως βρεις τίποτα.Τους Them Crooked Vultures τους κόβω για headliners στην Alternastage.Αν έιναι έτσι βγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα αρκετά μετα τους RATM εκτός πια και αν ο Μorello επηρεάστηκε απο την πολλή παρέα με τον Springsteen και παίξουν κάνα τρίωρο ή τετράωρο.Συμβουλή μου έιναι να κυκλοφορέιτε με το πρόγραμμα στην τσέπη για να κάνετε τα κουμάντα σας και να μη χάσετε την μπάλα.