Καλύτερο rock bar στην Aθήνα

Ξέχασα ότι άνοιξαν τα μαγαζιά εστίασης, παρότι ο μπαμπάς μου έχει καφενείο. Έσπασα το μαλακόμετρο πλέον.

3 Likes

Πολύ λίγο έως ελάχιστο θα έλεγα! Για τις μπύρες ισχύει, ικανοποιητική ποικιλία σε κλασικές τσιμπημένες τιμές μπυραρίας. Προτιμήστε το κηπάκι στο βάθος του μαγαζιού.

2 Likes

Έχω πάει γύρω στις 6-7 φορές (και άλλες δύο προσφατα που δεν μετράνε επειδή ήταν χωρίς μουσική). Συνήθως έπαιζε σχεδόν οτιδήποτε άπο ροκ (classic, hard, grunge, alt, pop-rock κτλ) συν κάνα σύντομο πέρασμα με maiden priest και τέτοια, αλλά όχι όλες τις φορές. Για τις τιμές έχεις δίκιο πως είναι λίγο τσιμπημενο, βέβαια έχει και πιο φτηνές εναλλακτικες (αν θυμάμαι καλά ο 4λιτρος σωλήνας με την- οκ μια απλή λαγκερ της σειράς- βαρελισια του μαγαζιού έχει 25 ευρώ). Από τις πιο ακριβές παίζει πολύ δυνατά σε βέλγικες και έχει αρκετές από τις πολύ αγαπημένες μου μπύρες (gouden Carolus, kasteel donker, chimay blue και τα συναφή).

1 Like

Εχω παει προ καραντινας νομιζω, αν ειναι αυτο που θυμαμαι, προσυπογραφω οσα λετε.

δεν έχω πάει, ηράκλειο όμως έχω τιμήσει ΚΟΜΙΞ, τιμιότατη και νεανικότατη (μαζεύει μαρίδα) μπυραρία με κλασικές ροκιές και μεταλιές. Δε θα ακούσεις κάτι πέραν των στάνταρ, αλλά οκ.

2 Likes

Το εχω ακουστα αλλα δεν εχω παει… θα το τσεκαρω θενκς!

1 Like

είναι κάπως πιο (σχετικά) χύμα από την τυπική μπυραρία, κάτι που της προσδίδει μια τιμιότητα. Δεν έχω φάει, δεν ξέρω καιν και αν έχει φαγητό. Αλλά μπυρίτσες δίπλα στις γραμμές, μια χαρά είναι.

Μονο το Ragnarok μ αρεσε κ αυτο απο πλευρας μουσικης κ κανα δυο καλτ φιγουρων. Λειπει πολυ απο την Αθηνα ενα καλο μετςλαλλαδικο με προσωπικοτητα στα προγραμμα. Πως ηταν το Paranoid πχ στα 90ς που βαζε απ ολα, κ μικρες μπαντες κτλ

2 Likes

Λείπουν όλα, ένα texas, ένα αγκάθι, ένα χωρίς ανάσα. Απλά όμως, για κάποιους λόγους μάλλον έχουν εξαφανιστεί από την αγορά, δεν υπάρχει σχετική ζήτηση

6 Likes

Ωραιοτατο μαγαζι. Αλλα φαινεται οτι εχεις δικιο, αν δεν υπαρχει στομαχι που να την ζηταει, δεν φτιαχνει κανεις πιτα που δεν θα μοιραστει.

1 Like

Το θέμα είναι, αυτά που έμειναν να μας πουν αν δέχονται μόνο εμβολιασμένους ή είναι μεικτά, να κανονίσουμε κι εμείς την πορεία μας!

1 Like

Πέμπτες (αν δεν κάνω λάθος) εκεί και Σάββατα στο Αγκάθι. Τα (προφανώς) κατά κύριο λόγο σινγκλ νιάτα μου για μερικά χρόνια :joy:

1 Like

Αν πιασω τις ιστοριες απο τα σινγκλ νιατα μου, θα θυμηθω τα κιτρινα τρολεϊ.

Αγκαθι στον Κηφισο, Αγκαθι στη Φωκιωνος ή Αγκαθι καπου αλλου;

2 Likes

γαμάγανε τα κίτρινα τρόλευ, made in ussr. Αγκάθι πλατεία Αττικής, με Μάκη Μακρή dj να ανεβαίνει στο βάθρο του κατά τις 2 και παίζει σχεδόν τα ίδια κάθε Σάββατο (πάντα τα τρια πρώτα του Maiden, Priest, Running wild με εναλλασσόμενη μεταξύ τους σειρά)
Εντιτ: και Τετάρτες (νομίζω πάλι) Τζασμιν

Ένας λίγο γραφικός χαζούλης στο Ragnarok που έκανε όλη την ώρα ότι παίζει μπάσο.

Air guitaring αλλά με bass guitar.

1 Like

Θυμηθηκα. Τζαζμιν, αλλο ωραιο μαγαζι. Ειδικα οταν ειχε λαιβ περνουσα πολυ καλα (τοτε καπνιζα και μπορουσα να επιβιωσω).

2 Likes

Τότε δεν κάπνιζα, πρέπει να χε τον χειρότερο εξαερισμό της ιστορίας το Τζασμίν, μύριζα λες και δούλευα καπνοδοχοκαθαριστής μόλις έβγαινα. Υπάρχει ακόμα φυσικά, με άλλο όνομα και γίνονται λαιβάκια. Γραφική μπαράρα επίσης το Stand στα Εξάρχεια

2 Likes
2 Likes

Υπήρχε και το παιδι-συγκρότημα στο Ragnarok, που έπαιζε όλα τα όργανα (άλλαζε ανά 10-15 δευτερόλεπτα) και έκανε ταυτόχρονα headbanging. Την πρώτη φορά είχε έρθει με μια κακομοίρα κοπελίτσα (μεταλλού) που την είχε σχεδόν συνέχεια γραμμένη. Τις επόμενες φορές ήταν μόνος του, προφανώς πήρε πούλο!

Ώπα, ευαίσθητη χορδή! Πήγες πολύ πίσω τώρα, πριν δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί θεωρούσα ότι η πλειοψηφία δεν θα το ξέρει.

Στα 90’ς ήταν το σχεδόν μόνιμο στέκι μου. Πιτσιρικάδες ακόμη, χαρντ ροκ και μηχανόβιοι, τατουάζ όταν δεν ήταν όλοι σαν τον Άκη τον Πετρετζίκη. Φανταστικό μαγαζί, καλά ποτέ (τότε τουλάχιστον), καθαρό και πολύ καλή χωροταξία παρότι μικρό. Λατρεία, ακόμη αναπολώ εκείνες τις ημέρες.

2 Likes