Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Παιδιά θα γίνει sold out ξέρω πολλά κορίτσια 3η γυμνασίου που ακούνε Nickelback και επειδή είναι της μόδας στις μαθητικές συναυλίες το Watching Over Me θα πάνε για Iced Earth. Αμα όλοι όσοι μου λένε ότι θα πάνε όντως πάνε, να περιμένετε πολύύύ πιτσιρίκι που ενδεχομένως να αποχωρήσει κιόλας μόλις βγουν οι Venom

Εσυ ποσο πιθανο το 'χεις αυτα πιτσιρικαι να πανε δηλαδη??? Και πες οτι του κ@υλωσει του Σαφερ να παιξουν κανα Brainwashed, τι θα κανουν τα μικρα που εχουν στον νου τους οτι Iced Earth=Watching over me??? :stuck_out_tongue:

Στο Violate θα ανάψουν αναπτήρες:!:

Θελω να δω τις εντρομες φατσες των κοριτσιων που λεει ο vedder οταν βγουν οι
Μεσουγκα !

θα το σεβαστεί ότι θα πάνε.
το setlist θα περιέχει οπωσδήποτε τα

Watching Over Me
I Died For You
Melancholy
Blessed Are You
Ghost Of Freedom
Consequences

αποκλείονται με την μία τα

Dante’s Inferno
My Own Saviour
Something Wicked Trilogy
Violate (!!!)
Vengeance Is Mine
Brainwashed
Travel In Stygian
και άλλα πολλάαα

[-X

Σε μία απ’ αυτές η οποία μου λέει ότι τη γουστάρω (η φαντασιόπληκτη! φαντάσου για τι κορίτσια μιλάμε!) ορκίστηκα ότι μόλις βγουν οι μεσουγκα ΑΚΟΜΑ κι αν δεν γίνει pit θα αρχίσω να την βαράω μόνος μου

Αφήστε απελπισία, έχει γίνει μόδα η μεταλ με την άσχημη έννοια. Πλεον αρέσουν σε πολλά κοριτσάκια οι Iced Earth και οι Metallica και πολλά αγοράκια το εκμεταλλεύονται πράγμα που = και πολλά αγοράκια στον λυκαβηττο!

Θα με θυμηθείτε στις 20 ιουλίου!

Το να έχει πολλά κορίτσια ο Λυκαβηττός μόνο κακό δεν είναι ρε!

Λες να ήταν ωραίες και να τις έριχνα στο pit στους μεσουγκά?

Βέντερ σβήσε κανα πμ ρε άνθρωπε!

κ εγώ μεγάλε. γι’αυτό ανέφερα πως ενώ στο εξωτερικό είναι σχετικά εγνωσμένης αξίας, εδώ δεν μπορούν να μαζέψουν 200 άτομα. αλλά στη μικρή σκηνή π.χ. άνετα τα κατάφερναν οι πιτσιρικάδες του γιάννη κ έμεναν όλοι έτσι 8O .

κ όσον αφορά τους CC (δεν έχω τίποτα με τους cavalera bros, αντίθετα τους λατρεύω), αν δεν παίξουν κάτι από αρχαίες καλές εποχές, έχεις την εντύπωση πως η πλειοψηφία θα καταλάβει οτι ανέβηκαν στη σκηνή? (τραβηγμένο, αλλά true)

κ για να μην παρεξηγούμαι, επειδή όλοι αυτό έκαναν, δεν κατακρίνω το line up του rw, απλά το κρίνω κ το συγκρίνω με αυτό του r’ea, το οποίο ανταποκρίνεται πολύ περισσότερο στη σημερινή μεταλλική πραγματικότητα, αλλά καλύπτει κ την ιστορία του χώρου. γενικά η κίνηση των διοργανωτών μπορεί να ήταν κ συγκυριακή κ του χρόνου, αν με το καλό πετύχει, να είναι μούφα το line up.

αλλά το να βλέπω manowar, maiden, priest, etc, κάθε χρόνο παρά χρόνο, χωρίς ενέσεις σύγχρονων συγκροτημάτων (τονίζω αυτό το δεύτερο, εννοείται πως πρέπει να υπάρχουν κ μπάντες-κράχτες), μου φαίνεται στα μάτια μου σαν τη φάση, όπου οι διοργανωτές ακολουθούν την κλασσική πεπατημένη, με σίγουρα συγκροτήματα κ τέλος της ιστορίας, χωρίς πολλά πολλά.

προς (δε θυμάμαι ποιον :stuck_out_tongue: )
δλδ, για τους ratm κ οποιουσδήποτε ratm δε μπορεί να βρεθεί μια ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι να έρθουν ελλάδα?? come on ρε συ, είπαμε, είμαστε μπανανία, αλλά όχι κ έτσι!

Αυτά είναι ρε… να κάνουμε και καμιά γνωριμία άμα λάχει! :stuck_out_tongue: Αν ακούει και Iced Earth η κοπελίτσα ακόμα καλύτερα!
Αρκεί να μην έχει δει μόνο το (ιδιαίτερα σπάνιο #-o ) video clip του Melancholy ή έχει ακούσει μόνο το Watching Over Me και το παίζει fan, ανάβοντας τον αναπτήρα καθώς θα τραγουδάει ο Matt "Oh, I know… Oh, I Know… )!

Να τον ανάψουν στο “Violate”… εντάξει, το καταλαβαίνω, λογικό είναι.
Στο “Watching Over Me” όμως; Έλεος! :lol:

πρέπει να γίνει η υπέρβαση κ να μαζέψει περισσότερα κορίτσια ο λυκαβηττός στο rock 'em, απ’οτι στο χατζηγιάννη! :Ρ

1. Όλοι θα το καταλάβουν γιατί πολύς κόσμος θα πάει ΚΑΙ γι αυτούς.

2. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε διαδικασία σύγκρισης των δυ φεστιβάλ. Πιστεύω ότι και τα δυο έχουν σύγχρονες μπάντες και ιστορικές μπάντες-κράχτες.

3. Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύω σε κάποια εταιρεία. Μπορεί οι RATM να ζητούσαν πολλά. Μπορεί οι ημερομηνίες που βόλευαν τους RATM να μη βόλευαν την εταιρεία. Μπορεί 1002 πράγματα να συνέβησαν. Αν έβαζαν τους RATM μόνους τους στη Μαλακάσα πόσο κόσμο θα είχε? Θα έβγαιναν τα έξοδα? Πάλι θα γκρινιάζαμε ότι πρέπει να τρέχουμε στο χωράφι. Αν τους έβαζαν εντός πόλης θα υπήρχε κίνδυνος να επαναληφθούν τα επεισόδια της προηγούμενης φοράς. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, προφανώς και θέλω να δω τους RATM σαν τρελός αλλά αφού δεν ήρθαν ποιος ο λόγος να γκρινιάζω. Βολεύομαι με αυτά που υπάρχουν.

κ εννοείται πως οι ratm ήταν ένα παράδειγμα. κ για τους tool, τα ίδια λεγόταν, αλλά σε 6 μήνες ήρθαν 2 φορές! οπότε είναι θέμα βούλησης (των διοργανωτών)!

Θα είχε άνετα 5ψήφιο αριθμό ατόμων…είναι πολλές οι συναυλίες στην ελλάδα που φέρνουν 5ψηφιο αριθμό…?εδώ το rockwave με twisted sister κ crimson glory που ήταν είχε 5-6 χιλιάδες…δλδ τόσους που ήρθαν μόνοι τους terra vibe δεν είχαν τέτοιους φόβους (π.χ manic street preachers με 2.000 άτομα) κ έχουν με ratm που είναι σαφώς μεγαλύετρο όνομα κ επανενωμένοι κιοάλς…??τι λέμε??

Getafe: προάστιο της μαδρίτης…φεστιβάλ…:Metallica, RATM, Machine head, Offspring, Qotsa, Tankian, Cavaleres…κ πολλά άλλα που δεν αναφέρω…Εντάξει έχουμε την Offspring και Cavaleres…!σε 2 μέρες…με 90τόσα εθρώ.καλά είναι δεν βαριέσαι…Θα ναι κ oi priest μωρέ…metal gods…

Κ το πότε έγινε η υπέρβαση πάντα κριτήριο είναι ο κόσμος…φαίνεται τι πραγματικά ζητάει το κοινό κ ποιές συναυλίες είναι “έλα μωρέ πάμε…αφού ήρθαν…”: Sabbath, Metallica, tool στο ελληνικό κτλ…με 5ψήφιο αριθμό κοινού…κ αυτά πάνε πάντα με το ποιον φέρνεις…φέρνεισ καλό πακέτο…αντάξιο της σκηνής όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα??θα τα κονομήσεις κιόλας…ότι φέρνεις παίρνεις…κ αν δεν φέρνεις δεν παίρνεις ή παίρνεις κάτι άλλο…:roll:
p.s. να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω ιδέα τι δυσκολιες εμπεριέχει να κλείσεις ένα συγκρότημα αλλά καμμιά δουλεία δεν είανι εύκολη και κάθε πώληση/διαπραγμάτευση εμπεριέχει ποσοστά ρίσκου…

[QUOTE=tylerdurden;368562]Θα είχε άνετα 5ψήφιο αριθμό ατόμων…είναι πολλές οι συναυλίες στην ελλάδα που φέρνουν 5ψηφιο αριθμό…?εδώ το rockwave με twisted sister κ crimson glory που ήταν είχε 5-6 χιλιάδες…δλδ τόσους που ήρθαν μόνοι τους terra vibe δεν είχαν τέτοιους φόβους (π.χ manic street preachers με 2.000 άτομα) κ έχουν με ratm που είναι σαφώς μεγαλύετρο όνομα κ επανενωμένοι κιοάλς…??τι λέμε??

Γιατι ξεχναμε ορισμενα πραγματα;;;; ratm ΕΧΟΥΝ ερθει στην Ελλαδα, στο θεατρο Πετρας με τρομερα επεισοδια και καψιμο αυτοκινητων μετα την συναυλια…Ποσο χωραει το θεατρο Πετρας?? Τοσοι ημασταν, παραπανω δεν νομιζω να μαζεψουν:wink:

Το συγκεκριμενο φεστιβαλ απο πλευρας ονοματων ειναι αρκετα καλο και να θυμομαστε οτι καλως ή κακως ο Ελληνας μεταλ οπαδος προτιμαει πιο παραδοσιακα πραγματα απο αυτα που κυκλοφορουν στον υπολοιπο κοσμο

Συγκρίνουμε το 99 (δεν είμαι κ σιγουρος πότε ήρθαν) με σήμερα…??τότε υπήρχε μόνο το RW και τώρα υπάρχουν 3 festival (με το gagarin open air) το mmd κ πόσα μεγάλα ονόματα μόνα τους…με την διείσδυση του ιντερνετ και εύκολη και ανέξοδη πρόσβαση σε μουσική και videos συγκροτημάτων…?κ όταν έχουν έρθει muse (που μου αρέσουν πολυ) και franz ferdinand κ είχαν 6 και 8-10 χιλιάδες αντίστοιχα…?κ μου λες ότι RATM θα έχει 2 χιλιάδες π.χ. Μπείτε youtube μετα από καθε live της περιοδείας τους…κ θα έκλειναν όλα τα μεγάλα fests τους ratm των 2.000??Ως headliners???τι να πω…
Κ δεν νομίζω να υπάρχει φόβος επεισοδίων…κ slayer σε αμερικη το 89 τα είχαν κάψει όλα…κ προφανώς ξαναπάιζουν εκεί…δεν νομίζω να υπάρχει φόβος στο terra vibe…τότε ίσως κάποιοι με πολιτικό κίνητρο βρήκαν το έδαφος για να δράσουν…δεν τα ξέρω κ ακριβώς τα γεγονότα τα τότε…

Xλωμοτατο να βγαινει το μπατζετ των RATM στη Ελλαδα.

τι επεισοδια ειχαν γινει την προηγουμενη φορα στους RATM ?

Eκαναν διαδηλωση οι φιλαθλοι του Παναθηναϊκου.