Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

1.Οκ και οι Βούλγαροι δλδ που βρηκαν τοσα λεφτά και τους φέρνουν?..Σιγα μην είναι και Ωνάσηδες…

:lol:

2.Κοσμος υπαρχει και παρα πολύς που θα στηριζε αυτό το live αλλά τεσπα…

Παιζουν με Metallica, συνεπως πανε πακετο ως τιμη & κοινο.

Δλδ δεν θα μπορούσαν να είναι headline στο RW ή στο Rock 'em all τίποτα Rush ή R.A.T.M…κ οι 2 σε περιοδια βρίσκονται…εγώ ας πούμε με κάποιο τέτοιο headline RW (που με ψήνουν ακόμα τρελά Opeth και αρκετά Cavalera…για τα άλλα γκρουπ δεν έχω ιδιαίτερη άποψη) ή Rock em all (που με ψήνουν τρελά PoS και Meshuggah και αρκετά Iced earth) θα πήγαινα πετώντας…τώρα λες: 50 ? για Opeth μόνο και Cavalera…?60 για PoS κ meshuggah…??priest είναι 4η φορά (αν δεν κάνω λάθος)…δεν ζητάς την προσωπική σου καύλα, την μπάντα που ελλεινά γουστάρεις (δεν λέω φέρτε dillinger ή riverside κτλ)…ζητάς το ορθολογικό…όχι ένα headline 4η φορά…όχι τα ίδια πάλι…ένα headline που κάνει πάταγο τώρα!..που είναι συναυλιακό απωθημένο…που δεν έχει ξανάρθει…Μίλαω πάντα με βάσει την προσωπική μου άποψη…

γενικα μιλουσα!!!

δηλαδη φερτε οτι θελετε
αλλα φερτε και καμια μεγαλη εμπορικα - συγχρονη μπαντα - που δεν εχει γυναικα για τραγουδιστρια!!! :stuck_out_tongue:

Αυτο ακριβως σκεφτηκα και 'γω.

Εισαι σιγουρος ρε Ανγκμαρ?? Γιατι εδω παιξανε τον Απριλη σε μια τρυπα 400 ατομων με φθηνο εισητηριο!

ναι ρε παίδες, αλλά judas priest είναι το μόνο μεγάλο όνομα που παίζει στο rw, αντε κ οι offspring (που προσωπικά μου αρέσουν - τους opeth δεν μπορώ να τους θεωρήσω μεγάλους, αν κ τους προτιμώ χίλιες φορές από priest). αλλά τα τελευταία χρόνια, 2 (τρίτη τώρα) φορές ήταν headliners οι priest/halford, το γαμήσανε. φέρτε rage against the machine, soad (πριν το διαλύσουν) ή έστω tankian, από μεγάλα ονόματα που ο κόσμος δεν έχει δει, να τα σπάσουμε. τσίμπα τους biomechanical, που το kerrang τους κάνει πίπες κ εσύ ούτε τους ξέρεις κακόμοιρε έλληνα, να δεις τη σύγχρονη μεταλλική σκηνή. δε λέω, θεοί οι kavalera, αλλά τα festivals πρέπει να πιάνουν το hype της εποχής. κ αν είχα να συγκρίνω εν έτει 2008, cavalera conspiray κ bio, οι δεύτεροι κάνουν προσπέραση κ με την όπισθεν.

εν κατακλείδει, το rock 'em all είναι ένα περιεκτικότατο, μέχρι σκασμού fest, με 6 καθόλα αξιόλογες μπάντες. κ ένα λεπτό να έχανα από οποιαδήποτε, θα το θεωρούσα απώλεια. δεν μπορώ να πω το ίδιο για το rw.

@ΜεταλΛωζ: Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα. Εαν ομως ηταν ευκολο να τους φερουν, βαση οσον εχω ακουσει ε, θα χαν ερθει. Και οι Dillinger π.χ. παιξαν στο Βερολινο με εισιτηριο της ταξης των 16 ευρω (νομιζω) και σε κατι τετοιες περιπτωσεις βγαζεις διαμονές και μεταφορικα κυριως λογω του τουρ μπας. Οποτε you never know for sure.

Οσον αφορα τους Cavalera και Biomechanical, κρινε απο ξενα φεστιβαλ καλυτερα κι οχι απο περιοδικα.

Sleeper πεφτεις στη παγίδα να νομίζεις ότι η πλειοψηφία του κοινού σκέφτεται όπως εσύ ή ότι το να κλείσεις ένα live στην Ελλάδα είναι ό,τι πιο απλό.

Λες πχ. “φέρτε τους σύγχρονους Biomechanical και όχι τους παρωχημένους CC”, όταν πρώτοι ζήτημα να φέρουν 100 άτομα (και όχι επειδή είναι άγνωστοι -το Hammer τους έχει 2 φορές δίσκο του μήνα) και οι δεύτεροι 1000.

Λες “φέρτε RATM, Tankian” χωρίς να σκέφτεσαι ότι τέτοια ονόματα κλείνουν σε χώρες όπως η Ελλάδα ΑΝ τους βολεύει το πρόγραμμα και αφού έχουν κλείσει στα μεγάλα fest του εξωτερικού πρώτα.

Όσο για το ότι είναι 3η φορά headliners οι Priest, τι να πουν και οι κακόμοιροι οι Άγγλοι που στο Donnington κάποτε έβλεπαν συνεχώς headliners AC/DC η Iron Maiden…

To Rock Em All από πλευράς billing είναι ένα πολύ καλό fest, εξίσου καλό είναι και το RW. Το πού θα πάει ο καθένας επαφίεται στο γούστο του.

Στηριζω ChrisP. Ασε που οι Biomechanical στα δυο τελευταια τους live ειχανε ψοφια πραματα απο κοσμο… Για το πρωτο μπορω να σε βεβαιωσω 100% μιας κι ημουν μεσα.

Oυι, ουι ,ουιιιιιιιιιι! Μαλακια ειπα. Εκει παιξανε την πρωτη τους φορα εδω. Το περασμενο Απριλη παιξανε μπροστα σε 5000 ατομα!(Brixton Academy) Oποτε εχεις απολυτο δικιο.

Εγω δεν διαλεγω!Θα παω και στα 2 !
Το καλοκαιρι αναμενεται καυτο !
Morbid Angel,Carcass,CC,Meshuggah,Venom !
Kαι που να κλεισει με τιποτα At The Gates το Σεπτεμβρη !
Ποσα ατομα χωραει ο Λυκαβηττος ?

Εγώ ξέρω φουλαρισμένο 10000. Αλλά μπορεί να λέω μπούρδες.

Κανα 5χιλιαρο - 6χιλιαρο λογικα. Ισως και παραπανω, dunno.

Edit: Κρινοντας απο Slipknot.

εγώ νομίζω μπορεί να γίνει sold out.

Θα δειξει. Βλεπεις, ειναι σε περιεργη περιοδο. 20 Ιουλιου = κοντα σε διακοπες και Maiden.:-k

Α ναι ? Εγω νομιζα οτι επαιρνε πολυ λιγοτερο κοσμο 3-4 χιλιαρικα.
Μακαρι να γινει sold out.H τουλαχιστον να φτασει κοντα.Μετραει παρα
πολυ ως festival και καλο θα ηταν να γινοταν και δευτερο και τριτο…

Και από εκεί που είχαμε μόνο Rockwave ξαφνικά υπάρχει ένα MMD και ένα Rock em’ All. + το Metal Healing και το Gagarin Open Air (??)

Παιδιά θα γίνει sold out ξέρω πολλά κορίτσια 3η γυμνασίου που ακούνε Nickelback και επειδή είναι της μόδας στις μαθητικές συναυλίες το Watching Over Me θα πάνε για Iced Earth. Αμα όλοι όσοι μου λένε ότι θα πάνε όντως πάνε, να περιμένετε πολύύύ πιτσιρίκι που ενδεχομένως να αποχωρήσει κιόλας μόλις βγουν οι Venom

Εσυ ποσο πιθανο το 'χεις αυτα πιτσιρικαι να πανε δηλαδη??? Και πες οτι του κ@υλωσει του Σαφερ να παιξουν κανα Brainwashed, τι θα κανουν τα μικρα που εχουν στον νου τους οτι Iced Earth=Watching over me??? :stuck_out_tongue: