O Στόχος είναι να παίξουν οι 4 πρώτοι το ίδιο και οι τελευταίοι 2 το ίδιο, τώρα αν κερδίζουμε χρόνο από τις γρήγορες αλλαγές των συγκροτημάτων, αυτός ο χρόνος θα αξιοποιηθεί από τα συγκροτήματα έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περσισότερο live. άρα θα τα σπάσεις άδικα
Εννοειται πως κάνουμε πλάκα…αυτό είναι κ το πιο δίκαιο για οποιονδήποτε θεωρεί άδικη την σειρά ενός γκρουπ στο line-up…παντως θα μετράω χρόνο κ αν γίνει στραβή θα ρίξω το θεάτρο απο τον λόφο!!:lol: :lol: :lol:
Καλο ακουγεται αυτο, αν τα 4 πρωτα παιξουν καμια ωριτσα
Αν μπορεις απαντησε μου σε αυτο, θα κανετε καποιο modification σοτν χωρο? Γιατι αν θυμαμαι καλα χωραει κανα πενταρι μαξιμουμ και 5 χιλιαρικα μου φαινονται λιγοι για το μεγεθος των ονοματων που παιζουν. Συγχαρητηρια για το ολο εγχειρημα παντως
Επειδή δεν είναι και τόσο κατατοπιστικό το link, μπορεί κάποιος να πει τι μέρα να παω να πάρω το εισητήριο?
Τι μέρα ακριβώς ξεκινάει όχι την επόμενη βδομάδα
Ευχαριστώ
έτσι λέει μέσα το site vedder…
και γω ακριβή ημερομηνία θέλω…
εκτός αν μας πει ο jocker…
κατα την γνωμη μου το festival ειναι πολυ εξυπνα στημενο καθως σχεδον ολοι εχουν ενα group που γουσταρουν εγω πχ θα βρεθω εκει για meshuggah αλλα και τα αλλα ονοματα πλην iced earth δεν μου ειναι αδιαφορα.και η τιμη ειναι σχετικα οκ!οποτε βουρ!!ας ελπισουμε μονο να μοιραστει σωστα ο χρονος!
Α ok γιατί έλεγε πάνω πάνω 21/5 Αρχίζει η προπώληση, αλλά τελικά 21/5 πρέπει να ναι η ημερομηνία που συντάχθηκε. Έχω βαλει στοίχημα να πάρω το #1 γι’ αυτό. Όχι ότι είναι η συναυλία του αιώνα απλά έτυχε
Έχουν πάει για εκτύπωση, όταν βγούν θα το γράψουμε στο site, θα στείλουμε και δελτία τύπου παντού… άντε, τώρα που γνωριστήκαμε θα σας ενημερώσω και εγώ στο forum:)
ωραία joker!μία μέρα πριν βγούνε πες το μας…
άντε και sold out!
και που ξερεις οτι το #1 θα ναι στο μαγαζι που θα πας ? σε τοσα γινεται προπωληση …
εγώ θα το θέσω πολύ απλά. το rock’ em all είναι το rockwave, όπως θα έπρεπε να είναι. εκπληκτικές μπάντες με ιστορία αλλά κ μέλλον. πακετάκι πρώτης διαλογής, χωρίς δευτεράντζες, έτσι για να γεμίσουμε 2-3 μέρες με 1-2 μπάντες της προκοπής κάθε μέρα. (αφού είναι οι PoS, τί να λέμε τώρα…)
παιδιά πάμε μια κοντρίτσα για το #1 εισητήριο!
[SIZE=“4”]kaloi oi iced earth k ta loipa palikaria, alla egw paides… venom!!![/SIZE]
Έτσι ρε!!!
Αμα φερνανε αυτα τα ονοματα στο rockwave θα γκρινιαζατε οτι δεν φερνουν μεγαλα ονοματα…Δεν λεω καλο φαινεται το εν λογω festival αλλα μην λεμε και οτι θελουμε…
εχει ενα δικιο εδω
βασικα για μενα το μονο ατου του φεστιβαλ αυτου ειναι οι meshuggah
ολοι οι αλλοι εχουν ξαναρθει
και οπως και στο rockwave μονο οι carcass αποτελουν αιτια για να παω
αλλα απο την αλλη
ξερουμε οτι
iced earth\venom εχουν αρκετο κοσμο εδω
οπως και οι pain of salvation\moonspell εχουν ενα κοινο
για lacuna coil μονο επιφυλλασομαι,καθως την πρωτη τους φορα εδω δεν εγινε και κανενας πανικος
αλλα ελπιζω να χουν κανει μεγαλυτερο το ονομα τους
οπωτε και απο εμπορικη πλευρα και απο την πλευρα των οπαδων, εκανε καλα ο διοργανωτης!!
απλα εγω ελπιζω να χουμε πιο πολλα συγχρονα ονοματα με τα χρονια που ρχονται
(in flames,machine head Κλπ κλπ)
Πως είναι οι In Flames πιο σύγχρονοι από Pain Of Salvation, Lacuna Coil, Meshuggah?
Για τους Machine Head πες οκ, βγάλανε δισκάρα με μεγάλο ντόρο και αναθερμάνθηκε το όνομά τους.
:-k :-k :-k
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω την αίσθηση πως πλέον ΟΠΟΙΑ ονόματα και να έρθουν, πάλι θα γκρινιάζουν κάποιοι!
οχι ρε φιλε…δεν λεω πως το φεστ αυτο δεν ειναι καλο…αλλα και το RW ειναι πολυ καλο…και εχει την ιδια τιμη…αυτο παει αναλογα με τα γουστα…εμενα μαρεσουν και τα δυο και θα παω και στα 2! :rockon:
Indeed. Τα ονοματα που φετος ερχονται Ελλαδα ειναι μια χαρα απο εμπορικη σκοπια.
Με την ιδια λογικη ρε παιδες θα πρεπε να γκρινιαζω που δε φερνουν Voivod, κι ειναι και το τελευταιο tour ever. Ή ας πουμε Dillinger. Ή τους Integrity στο tour τωρα με Converge. Μ’ εχει ακουσει ποτε κανεις να γκρινιαζω γιατι δεν ερχεται το ταδε σχημα; Οχι, επειδη ξερω πως κατι δεν προκειται να το φερουν εαν το ρισκο ειναι αναλογικα ασυμφορο. Και στη θεση τους κιε γω, και σεις θα κανατε ακριβως το ιδιο.
Indeed. Τα ονοματα που φετος ερχονται Ελλαδα ειναι μια χαρα απο εμπορικη σκοπια.
Με την ιδια λογικη θα πρεπε να γκρινιαζω που δε φερνουν Voivod, κι ειναι και το τελευταιο tour ever. Ή τους Integrity στο tour τωρα με Converge. Ή ας πουμε Dillinger. :-k Μ’ εχει ακουσει ποτε κανεις να γκρινιαζω γιατι δεν ερχεται το ταδε σχημα; Οχι, επειδη ξερω πως κατι δεν προκειται να το φερουν εαν το ρισκο ειναι αναλογικα ασυμφορο. Και στη θεση τους κιε γω, και σεις θα κανατε ακριβως το ιδιο. :yes: Οι Down π.χ. ζητανε τα κερατα τους και κοσμος να στηριξει αυτο το live δεν υπαρχει. Σορυ που ειμαι ετσι απολυτος, αλλα καποια πραγματα ειναι αποψεις, και αλλα γεγονοτα.