Δυστυχώς όχι
Δεν πειράζει!μου αρκεί ότι θα παίξουν ίδιο χρόνο, λογικά καμμια ωρίτσα…Γενικά οι Lacuna ανήκουν στον σωρό του ιδιώματος η θεωρούνται απο τα καλά ονόματα του χώρου??να ξέρουμε κ τι θα δουμε δλδ!!χαχα!
οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00…
οπότε οι Iced Earth/venom ως Headliners θα παίξουν κανά 90λέπτο…δλδ αν αρχίσουν στις 21:00…
οπότε περίπου υπολόγισε κάνα 50-60 οι υπόλυποι 4…
τα λέω αυτά χωρίς να είμαι σίγουρος…αλλά πως το βλέπω να πάνε τα πράγματα…
Είναι από τις μπάντες του ιδιώματος που ακούω ευχάριστα.
Και κάποιο όνομα έχουν στην Αμερική και γενικά δεν είναι του σωρού.
Και επιτελους ας παίξουν αυτο το trace of blood…
Δυστυχως έχω δει PoS 4 φορές (το δυστυχως δεν πάει που τους έχω δει 4 φορές) κ το μόνο που με απογοητεύει είναι τα setlist τους…Παρακαλάω για beyond the pale, χτυπιεμαι κάτω για perfect element, κλαίω για rope ends & king of loss, αλλά κάτι μου λέει οτι θα δω πάλι undertow, ashes, disco queen και foreword!απο το στόμα σου κ στου Daniel την κεφάλα…
Ας παιξουν οι Iced Earth το Burnt offerings και τιποτε αλλο δε θελω μετα!!!
VENOM ρεεεεεεεεεεε
Έεεεετσι! Αλλά θέλουμε και To Hell And Back μέσα για να τα σπάσουμε όλα!
Ασε, κι εγω 4 φορες τους εχω δει κι εχω ακριβως το ιδιο παραπονο. Το μονο λαιβ τους που 'χω χασει ειναι το ψιλο-ινκογκνινο ακουστικο στο Τεξας. Αυτα που λες παντως τα χουν παιξει κατα καιρους σε περιοδειες, απλα οχι εδω![-X
Υ.Γ.: Το χα πει και του Daniel προσωπικα.:?
οι POS παίζουν τα Used & Imago?τρομερά κομμάτια αυτά…
Το Used ναι, ειναι ψιλοστανταρ.
ωραια τα πρωτα 1000 55ευρω. κ που βρισκονται τα πρωτα 1000???village? virgin megastores? ticket house? fnac???metropolis???h pmw??
Εδω, εκει, παντου και πουθενα…
Η προπώληση του “Rock 'Em All Festival” θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα στα Village Cinemas, Virgin Megastores, Fnac, Ticket House και Ticket Pro.
Οι τιμές είναι, 55 ? για τα πρώτα 1.000 εισιτήρια, 60 ? για τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα προπωληθούν και 65 ? για όσους αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από το ταμείο του θεάτρου.
τα λέει όλα στο www.rockemall.gr
Θα μας δειρεις ολους δηλαδη?
Ρε τι διαβαζω…
Μονο απ’τα Village της Αθηνας θα γινει προπωληση?Στα Village του Βολου υπαρχει περιπτωση να βρω?
Ε ναι!θα τα κάνω όλα λιμπα!!
Κοίτα αν εσένα σου υπόσχονται κάτι κ πληρώνεις για αυτό και μετά αθετούν την υπόσχεση τους και σε κοροιδεύουν κάτσε έτσι…Εμένα πάντως όταν μου συμβεί θέλω να τα σπάσω όλα…εδώ το pc κολλάει κ 8ες να το πετάξεις απο το μπακλόνι!!κ προφανώς αν έχουν πεί ότι τα 4 πρώτα γκρουπ θα μοιραστουν τον ίδιο χρόνο στην σκηνή κ δεν συμβεί (πάει δλδ κατά σειρά εμφάνισης περισσότερος χρόνος), ε 8α νιώθω κάπως αδικημένος…η αντίδραση θα είναι ανάλογη με το ποσοστό μπύρας στο αίμα!!χεχε…χαλαρώστε…βγάζετε άκυρα συμπεράσματα!!
:lol: :lol: :lol: Συγκλονιστική σκηνη! Απιστευτη περιγραφη εικονας!!! Κλαιω απο τα γελια… :lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τωρα, ειδα τους Venom πριν απο μερικους αιωνες (δε θυμαμαι ποσους) στο ΟΑΚΑ και πραγματικα το σοου ηταν εξαιρετικο. Τουλαχιστον εκεινα τα χρονια σπανια βλεπαμε φωτιες στη σκηνη και αλλα τετοια κολπα. Η μπαντα βεβαια ειχε ηδη περασει προ πολλου στο χρονοντουλαπο της ιστοριας για εμενα, αλλα περασα πολυ ομορφα και θυμηθηκα τα παλια…