Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Θελω να παω για Meshuggah, αντε και για Lacuna Coil, για τι ειμαι περιεργος πως θα ακουγεται live το obZen. Αν και δεν ειμαι φαν των brutal φωνητικων, αυτο το αλμπουμ οργανικα ειναι πολυ ιδιαιτερο. Τους περιμενα πιο ψηλα στο line-up παντως, αν κρινω απο τις κριτικες του αλμπουμ και τις συμμετοχες στους στα φεστιβαλ του εξωτερικου.

ΥΓ Το Rock em all εχει καλυτερο line-up απο το Rockwave η μου φαινεται? Θεωρω μικρο τον λυκαβηττο για τα συκεκριμενα ονοματα

+1. Αν κιε νομιζω πως ο Διπλετεντ εχει δικιο.

Οποτε ολο το Night Of The Stormrider; Εστω το μισο! (ουτε καν στην πραγματικοτητα).

Να παίξουν όλο το τελευταίο μπας και τους μισήσει το ελληνικό κοινό και μπορούμε να τους ακούμε πια με την ησυχία μας.

Ελα ρε παιδια τωρα, τι λεμε! Το να παιχθουν 3 τραγουδια απο το Burnt… θα ειναι θαυμα!

χαχαχα , 3 απαντήσεις μέσα σε 30"…ρεκόρ?:lol:

ας παίξουν ότι γουστάρουν, απαιτώ Desert Rain, Last December…8)

Μεσα, αρκει το ενα απο τα 3 να ειναι το Dante’s Inferno :smiley:

Α ρε και να επαιζαν το ομωνυμο θα τα εσπαγα μονος μου.

Αντε και Moonspell μετα την ΔΙΣΚΑΡΑ που εβγαλαν θα τα σπασουν ολα. Πολυ μου αρεσε το πακετο, πολλα μπραβο στην εταιρια (αν και νομιζω οτι ο χωρος ειναι μικρος ρε σεις, 3-4 χιλιαρικα δεν ειναι?).

Καιρός είναι να το θυμηθούν…

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”]LACUNA COIL!!![/SIZE][/FONT]! OUIIIIIIIII!!! Και τα αλλα ονοματα…αχ,τι ωραια,τι καλα!!!:yahoo:

Καλα οτι ειναι πιο ψηλα οι Lacuna Coil απο Meshuggah ειναι τεραστιο ανεκδοτο…

1. Οι Meshuggah ειναι πολυυυυυ μεγαλυτερο συγκροτημα και συνθετικα και εμπορικα, και σαν ονομα στο εξωτερικο.

2. Εχουν περισσοτερα χρονια στο σανιδι απο τους ιταλους - κλωνους των Paradise Lost.

Aλλα ενταξει ελλαδα εδω…

ΥΓ. Παντως μουσικα ψιλοασχετοι με την ολη φαση οι Meshuggah…

έχει γίνει μόδα να βάζουνε και σαν…μόριο :slight_smile: ένα συγκρότημα με γκόμενα…βλέπε mmd 08 και πάνω απ’όλα το rockwave,που μου έχει τους within temptetion πανω από morbid angel(???), carcass,opeth…αν είναι δυνατόν!και για να μην παρεξηγηθώ,δεν τους κρίνω σαν συγκρότημα…δεν με απασχολεί αυτό,ο καθένας έχει τα γούστα του…αλλα να σεβαστούμε κάποια πραγματα!μην τα ξεφτιλίζουμε όλα!

Τι να λέμε τώρα…γκρινιάζουμε λέει συνέχεια αλλά πάντα μας δίνεται αφορμή…Εντάξει Venom & Iced Earth μπορώ να καταλάβω γιατι είναι οι 2 headliners…Έχεις μετά Meshuggah και PoS…Οι πρώτοι αναφορά στον ακραίο τεχνικό ήχο με δίσκους επίσης αναφορά σε ολόκληρο το ιδίωμα (βλ. Chaosphere κ όποιο άλλο θέλεις)…με ιστορία κοντά στα 20 χρόνια…(νομίζω απο το 1989)…κ παιζουν πριν τους Lacuna coil…Κ μετά Pain of Salvation…Απο τέλη 90’s κ φυσικα στα 00’s με δίσκους που ανανέωσαν το κουρασμένο prog ιδίωμα και είναι επίσης είναι αναφορές στον χώρο…(τσεκάρετε ότι site θέλετε με reviews κτλ…) (κάνανε τους theater να φαίνονται τοσο αναλώσιμοι), με στίχους και θεματολογίες απίστευτες και μουσικά να αποτελούν τους πρωτοπόρους για το πως ακούγεται το “prog metal” σήμερα…κ ανοίγουν το festival!!!είναι απλά openers του φεστιβάλ παιδια!!που να το πρωτοπείς…ωραία πρωτοβουλία κ καλά τα groups (ειδικά Meshuggah που δεν έρχονται εύκολα όπως τα άλλα groups), αλλα…

Ρε σοβαρά τώρα.

Όπως είπαν, όλες οι μπάντες πριν των 2 headliners θα παίξουν τον ίδιο χρόνο.
Απ’ ό,τι φαίνεται και οι 4 θα παίξουν μέρα.

Ε μετά μη λέμε ότι δεν γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. Τι μας πειράζει? Η ηθική τάξη? #-o

Ας ήταν μάγκες οι PoS να μάζευαν περισσότερο κόσμο από τους Lacuna Coil.

Και πρόσεχε, στο λέω αυτό εγώ που το αγαπημένο μου συγκρότημα ever είναι οι PoS και που ξενέρωσα που δεν έρχονται μόνοι τους :wink:

κι εσύ πού ξέρεις ποιός θα φέρει περισσότερο κόσμο από τώρα?εγώ δεν πιστεύω οτι οι Lacuna Coil θα έχουν περισσότερο κόσμο κι ας μην τα σπάω με POS…απλά οι διοργανωτές πιστεύουνε οτι το ρητό “το νινι σέρνει καράβι” θα τους φέρει και εισητήρια!!μόνο αυτό μπορώ να καταλάβω με τις επιλογές τους στα 3 φετινά φεστιβάλ(mmd08,rock’em all, rockwave)

Τα female-fronted bands έχουν κόσμο.

Τσέκαρε για παράδειγμα τα 13-17 χρονών κοριτσάκια που γράφονται στο forum και ακούνε within, lacuna κτλ

Ειδικά μετά τις επιτυχίες Evanes, Nightwish όλα τα λυκειόπαιδα και κυρίως οι θυληκές υπάρξεις τα ακουν :wink:

Δηλαδή βλάκες είναι οι διοργανωτές που πάντα κοτσάρουν και τους Sirenia, Lacuna Coil, Epica κτλ?

Πίστεψε με, κάτι παραπάνω ξέρουν

έχεις δει πολλά κοριτσάκια 13-17 σε συναυλίες?τόσα ώστε να κάνουν την διαφορά?εγώ πάλι όχι.για να τα βρεις πρέπει να ψάξεις…τα κοριτσάκια που λες βολεύονται με τα mp3 τους.και ναι,από το παράδειγμα που έχω μέχρι στιγμής τους θεωρώ ηλίθιους.στο mmd μας πήρε ο ύπνος στους tristania. και στους nightwish έφυγε αρκετός κόσμος.και με τους epica προπερσι τα ίδια…

Είναι τα ίδια κοριτσάκια που γέμισαν τη συναυλία των evanscence πριν κάτι χρόνια στο λυκαβηττό
Τα ίδια που θα πάνε rockwave για τους Within temptation.

Τέσπα, το ότι τα female-fronted bands έχουν αρκετό κοινό, που είναι και πιο mainstream/μη-μέταλ είναι αδιαμφισβήτητο. Τώρα το αν πηγαίνουν στις συναυλίες δεν μπορώ να το ξέρω, απλά το υποθέτω από αυτά που βλέπω γύρω μου και από τις κινήσεις των διοργανωτών να φέρνουν τέτοια συγκροτήματα.

Κοιτα συνήθως η σειρά ενός line-up καθορίζει και τον χρόνο που θα είναι κάθε συγκρότημα στην σκηνή!αν παίξουν το ίδιο χεστηκα για ηθικολογίες…αν ξέρεισ κάτι τέτοιο κ ισχυεί τότε οκ…αλλά αν παίξουν κανα 45λεπτό PoS, δεν θα δεχτώ ούτε 45 λεπτά κ 30 δευτερόλεπτα Coil…Ας παιξουν 4 ώρες κοι οι 2 ή ένα κομμάτι…αλλά εξίσου…τότε χέστηκα ποιοσ ανοίγει το φεστιβαλ, ποιος παίζει τρίτος κτλ…δεν νομίζω κανείς να νοιάζεται για το ηθικό του θέματος όσοσ ότι θα απολάυσει λιγοτερο τα αγαπημένα του γκρουπ…lacuna δεν έχω ακουσει ποτε…δεν κρίνω την μουσική τους, δεν τους ξερω

για evanecence έχεις δίκιο αλλά τώρα μιλάμε για μέταλ φεστιβάλ…μας έχουν πάρει από φόβο,δεν έρχονται!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σκέψου λίγο δίπλα δίπλα έναν ξεχασμένο απ’ον χρόνο οπαδό των venom κι ένα κοριτσάκι 15χρονο…θα το κάνει θυσία στον σατανά!! :lol: :lol: :lol:

Όχι απ’ ό,τι μας είπαν θα παίξουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο :slight_smile:

Nice τότε!ξέρει μήπως και πόσο??