AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA8O 8O 8O pΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
παιδιά εγώ ένα πράγμα θέλω να πω.ελπίζω οι οπαδοί των Iced Earth να σεβαστούνε τα υπόλοιπα συγκροτήματα όταν παίζουν και να μην έχουμε ελλεινές καταστάσεις όπως στη συναυλία iced earth/nevermore το '97.όποιος δεν γουστάρει κάποιο συγκρότημα ας αράξει πίσω να πιεί την μπύρα του.κι αν χειροκροτήσει κιόλας δεν θα πάθει κάτι.Το αναφέρω απλά γιατί τους βλέπω πολύ…τρελαμένους που έρχονται.
μετά από τόσο κοπάνημα μια (και δυο και δέκα) μπύρες χρειάζονται
(από την άλλη δεν νομίζω να γίνει και τπτ, όχι τπτ άλλο θα τους ριχτούν οι των venom και θα γίνει καμιά σύρραξη … :lol: :lol: :lol: )
Schaffer Riff Lord Rock 'Em All !!!
Ρε θα καει ο Λυκαβηττος …
Και εγω που νομιζα οτι η καψα με τους παγωμενη γη εχει ξεθυμανει…Περυσι δεν ηταν παλι εδω?Τοσο πολυ αγαπατε τον αστυνομο?..Εγω ισως ανεβω για μουνσπελ…Αν και 60 ευρω για μουνσπελ… …Βεβαια θελω να δω και τον χαμο στους βενομ η το παιξιμο των μεσουγκα αλλα νταξει…
???ας ειναι καλά οι metalica/maiden…
ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΜΕΝ ΟΛΑ.
+1
Ασ’ τους να λένε!
Οι Venom δεν υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ παίξουν headliners γιατί απλά δεν το έχουν κάνει ποτέ!
Κατά τα άλλα το φεστιβαλάκι απίστευτο, θα μπορούσε βέβαια να σπάσει σε 2 μέρες, να γίνει και λίγο κάμπινγκ φάση και με κάποιες επιπλέον τοπικές μπάντες, αλλά όπως και να χει θα το τιμήσουμε! 8)
Camping στο Λυκαβηττό? :-s
Ωχ πατησα μια συρηγγα:p
Βέβαια!
Και μπανάκι στην πισίνα του ξενοδοχείου Lycabettus!
τι καλά να συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή του εισητηρίου…8)
Έλα να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά…
Τι κάθομαι και κάνω βραδιάτικα αντί να διαβάζω… :roll:
Γινεται να παιξουν όλο το Burnt Offerings (και μονο)…?
Σιγα μην τους ακουσω… Ο Schaffer ειναι πολυ καλος καλλιτεχνης και το ξερουμε ολοι μας… Αρχιζουν και με Dark Saga !!! Αυτα ειναι!!!
αν το κάνανε αυτό θα τα σπαγα κι εγώ…αλλα το έχουν αποκηρύξει αυτό το άλμπουμ.αν είναι δυνατόν!!έλεγε ο σάφερ οτι ήτανε πολύ θυμωμένοι εκείνη την περίοδο και το άλμπουμ άγγιζε τα όρια του death metal(???) και δεν τους εκφράζει σαν συγκρότημα…για το πεος…
Μπράβο τσακάλια, μες την εξυπνάδα, προφανώς όταν λέω ότι θα μπορούσε να συνδιαστεί με κάμπινγκ δεν εννοώ στο Λυκαβηττό.
πότε ξεκινάει η προπώληση?