Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Φανταζομαι εμπα Meshuggah με combustion…Ε ρε γλέντια…

Πιθανότατα θα είμαι κι εγώ εκεί! Είναι ότι πρέπει για μετά τις πανελλήνιες!

πες τα ρε φιλε…

rockwave και λοιπα festival στη λαρισα…

[SIZE=“3”]ΤΩΡΑ…[/SIZE]

(Γ*&Ω ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ)

Cozy θέλουμε PoS αν όχι ολόκληρο το name, όχι POS :stuck_out_tongue:

ρε παιδια τι λετε τωρα???8O 8O 8O ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ…

Εχει ανακοινωθει επισημα.

www.rockemall.gr

Οι Filthies ακυρωσαν γιατι ηθελαν χεντλαινερς και ο διοργανωτης ηθελε Venom. (ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ)
Εδω οι Lacuna Coil και παιζουν τριτοι.

Γαματο λαιβ θα ειμαστε μεσα

Απο οσο ψιθυριζεται/ακουγεται οι Venom με φουλ σοου οχι αηδιες.

Ryuzaki: το ξέρεις ότι έρχονται ε?
KoStA$: sigouro telika?
Ryuzaki: ναι. μαζί με Pain of Salvation, Moonspell, Lacuna Coil, MESHUGGAH και headliners οι Venom
KoStA$: poly gnosta sigrotimata!
Ryuzaki: Καθυστερημένος είσαι ρε μαλάκα?
KoStA$: xalarose re mlk,…siga poioi einai oi poly gnostoi ?
KoStA$: moonspell …tromero sigrotima…oute i mana tous dn tous kserei!!
Ryuzaki: μιλάς σοβαρά τώρα?
KoStA$: telospanton…
KoStA$: pote erxontai kai poy/
Ryuzaki: ρε δεν παίζει
Ryuzaki: να το πες αυτό
KoStA$: oi Iced Earth me noiazoun emena
Ryuzaki: μαλάκα δεν σου αξίζει να πας ;p
Ryuzaki: Χωρίς πλάκα πώς γίνεται να μην ξέρεις όλες αυτές τις μπάντες?
KoStA$: gt re mlk toso gnostes einai?
Ryuzaki: Ρε πού ζεις? ;p
KoStA$: metal einai prota ap’ola?

νταξει θα έχει κόσμο όλοι για Iced Earth θα πάνε

Τι εννοείς ακριβώς? :-k

Ξεκινησε η γκρινια για την σειρά τώρα…:lol:

θέλουμε PoS headliner !!! :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”](δεν κάνω πλάκα)[/SIZE]

Μέχρι κ το σιτε λέει ότι οι PoS αδικούνται απο το line up…τι να πεις??1οι??ήμαρτον!πως δεν βάλανε μετα 2ους καπάκια meshuggah να σηκωθούμε να φύγουμε κιόλας να μην ταλαιπωρούμαστε…ΕΛΕΟΣ!

Δεν γκρινιαζω φιλε μου για τη σειρα.
Ενοω οτι οι Cοil που ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο ονομα στο εξωτερικο δεχτηκαν να παιξουν 3οι ενω οι Filth ηθελαν μονο headliners αλλιως δεν θα επαιζαν (οπως και εγινε).
Η σειρα κατ’εμε ειναι ΤΕΛΕΙΑ.
Επισης η συναυλια (Lineup, μερος κτλ ) ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Δεν γκρινιαζω ΓΟΥΣΤΑΡΩ τρελα.

lacuna coil ??? διαβασα καλα? ω ρε μανα μουουουουουουουουουου 8O :roll:

Σιγά το όνομα που έχουν οι Lacuna στο εξωτερικό. Είναι ελαφρώς ύβρις που παίζουν μετά τους Moonspell, αλλά anyway…

Τεσπά, καλό lineup, καλή τοποθεσία, καλό εισιτήριο. Θα μπορούσαν να χώσουν και 2-3 ελληνικές μπάντες, όχι απαραίτητα τις πιο γνωστές. Παρολαυτά δεν είναι του γούστου και πιθανότατα θα βρίσκομαι σε κάποια παραλία εκείνη τη μέρα.

χαχαχαχαχαχΑΧαχΑΧΑχα
τώρα το είδα αυτό νταξ τα έσπασε …

Όποιος δεν τους ξέρει, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά ένα πραγματικά σημαντικό συγκρότημα που η θέση του στο line up σίγουρα το αδικεί.

πλάκα πλάκα αν και θα ήθελα ποιο μεγάλο set από PoS τουλάχιστο θα έχουμε δυνατό ζέσταμα …:wink: :wink: :wink:

πριν θες να πεις… εγω θα ελεγα οτι οι moonspell θα επρεπε να ειναι πρωτοι απο ολους (χαχαχαχα τωρα μπορειτε να πεσετε να με φατε δεν με νοιαζει :lol: )

Όχι.
Μετά θέλω να πω.

Αφού θα παίξουν πιο αργά σε σχέση με τους Moospell.

Λογω ιστορίας και μονο,οι Venom ειναι αξια πρώτοι πιστεύω…

Ε ναι…10 φορές γουστάρω Iced Earth αλλά δεν μπορώ να πω βάλτε Iced Earth headliners…:stuck_out_tongue:

γινεται να παιξουν συνεχομαενα αυτα τα 2 γκρουπς? ε μετα εγω θα την κανω αλλα να μην πηγφαινοερχομαι(μια για lacuna μια για moonspell :lol: :lol: )
το οτι ειναι μεγαλο ονομα κ το οτι εχουν ιστορια δε σημαινει απολυτως τιποτα για μενα οιτελευταιες τους δουλειες δεν με ενθουσιασαν καθολου (στους venom αναφερομαι)