Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

ωραιο το σετλιστ αλλα δεν ειναι λιγο μικρο ? τοσο λιγο θα παιξουν ?

venom πανω απ’τους earth…οχι ρε πστ…μα καλα τι πινουν…εκει που λεγαμε να τρελαθουμε με το Ματ για πανω απο μια ωρα ν’ακουσουμε ολα τα καλουδια να γουσταρουμε μας κλεινουν οι venom…

τεσπα, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα…

Aν διαβασεις την ανακοινωση λεει οτι Venom & Iced Earth θα παιξουν απο μιαμιση ωρα και οι αλλες 4
απο 45-50 λεπτα.Δεν βλεπω καμια αδικια.Οπως ειπαν και αρκετοι αλλοι οι Venom εχουν τεραστια
ιστορια για να παιξουν support στον οποιονδηποτε.

Υπαρχει περιπττωση ( μια μικρη ελπιδα εστω ) να παιξουν οι iced το dante’s inferno ???

Mισό να παρω τον Schaffer τηλ…:lol: :stuck_out_tongue:

Υ.Γ Μακαρι πάντως…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Αυτο λεω και εγω … Μακαρι … Θα καει ο Λυκαβηττος…8)

Lycabettus inferno…:!:

:lol: :lol:
Ετσι και αλλιως θα ειναι… ( ε αρχιζουν και με dark saga … )

Εισητήρια???:-k

πηγα σημερα να παρω και μου ειπε την τριτη που ερχεται (3/6)

πηρα των priest!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
αντε θα παω να παρω και αυτο…

Να πάω αύριο για εισητήρια τελικά? Ξέρει κανείς?

Πάντως,για να μην έχει βγεί καμία ανακοίνωση στο rockemall.gr,μάλλον για χλωμό το κόβω να ξεκινάει αύριο η προπώληση…#-o

Θα τα βγάλουμε αύριο τα 1000 55αρια, απλά δεν ξέρω τη ώρα θα προλάβουμε. Θα το ανακοινώσουμε στη σελίδα όταν είναι. Ελπίζουμε να τελειώσουν άμεσα γι’αυτό να έχετε το νου σας να πάτε έγκαιρα!

Θεσσαλονίκη λογικά από μεθαύριο. C.U.

Εγώ που είμαι από Βόλο φαντάζομαι ότι μπορώ να κάνω παραγγελία το εισιτήριο μέσω Internet…ε;

Μπορείς να κλείσεις εισιτήριο από το online booking των Village Cinemas ή από Ticket Pro.

OK, ευχαριστώ!

Τα εισητήρια θα φτάσουν σε όλα τα σημεία προπώλησης περίπου την ίδια ώρα? Θέλω να οργανώσω τον χρόνο μου να διαβάσω και λίγο αύριο

Κοίτα, Ticket House θα τα πάμε νωρίς, οπότε το μεσημεράκι μπορείς να πάς. Για Village, Virgin και Fnac καλύτερα πήγαινε από Τετάρτη γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα τα πάμε.

Τα 1000 είναι μόνο για Αθήνα ε?
Θεσσαλονίκη είπαμε από Τετάρτη?

Καλά μάλλον θα πάρω τηλέφωνο στο Fnac να δω αν έχουν πάει και αν είναι πάω κέντρο. Θέλω να πάω αύριο γιατί μετά γράφω δύσκολα μαθήματα και δεν μπορώ να βγω πρωί ή μεσημέρι (εκτός του βραδιού :p)