Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

online στο ticketpro ποτε?

Πήγα ticket house κατά τις 2.30 και πήρα τον αριθμό 211! Όποιος θέλει να προλάβει τα 1000 πρώτα μέχρι την Παρασκευή να έχει πάει και πολύ λέω :stuck_out_tongue:

Επίσης τα λεγόμενά μου περι sold out παίρνουν σάρκα :stuck_out_tongue:

Απο σήμερα μπορείτε να βρείτε τα 1000 πρώτα εισιτήρια του φεστιβάλ στα village, Virgin, Fnac και Ticket House - Ticket Pro.

Άυριο θα υπάρχουν εισιτήρια και στη Θεσσαλονίκη (Metropolis, PMW και Musicland).

Τα εισιτήρια αξίας 55 Ευρώ προβλέπεται να εξαντληθούν γρήγορα οπότε σας συμβουλεύω να τα προμυθευτείτε άμεσα… και αφού πάτε που πάτε, πάρτε και κανένα Testament :lol:

:lol: :lol: :lol:
Eτσι!
Αν ηταν σιγουρο οτι θα κατεβω για Μεσουγκα, θα επαιρνα απο τωρα, αλλα δεν το διακινδυνευω.

Δηλαδή υπάρχει η προσφορά και στην Θεσ/νίκη?:-s

ναι και στη θεσσαλονίκη.Για πόσο? εξαρτάται από τη ζήτηση που θα υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε να τα πάρετε γρήγορα για να μην αναγκαστούμε να τα ξανακατεβάσουμε Αθήνα.

Ok θενξ!:smiley:
Θα κοιτάξω αύριο να κατέβω:)

Στα site Village Cinemas, Ticket House και Ticket Pro δεν έχουν βάλει τίποτα μέχρι τώρα.

off topic/
Μιας και αναφέρθηκες στους Testament μήπως βάζετε τίποτα λεωφορεία στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ για Principal?Είναι λίγο μανίκι η τοποθεσία και άμα δεν έχεις αυτοκίνητο στα τρώνε γερά οι ταξιτζίδες[-X

ναι, βάζουμε πούλμαν. 2310 428088 το τηλ

E?:-s Εμενα χθες πηγε η αδερφη μου και μου εφερε 2 των 55 απο Ticket House!!!:-s :smiley:

Tυχερουλια εισιτηριακια… Πανε και τις εκδρομουλες τους, θα πανε και στη συναυλια!:roll:

Ε, ναι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα παμε και Testament αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να παω να παρω εισιτηριο…#-o :oops: Η αληθεια ειναι πως ειχα αρρωστησει και δεν ηξερα πως θα ειμαι μεχρι το Σαββατο αλλα τωρα νιωθω καλα οποτε παμε δυνατα!!:metal: Αληθεια, εκει η προπωληση πως παει?:-k Αν το αφησω για Παρασκευη (δεν νομιζω να προλαβω να παω νωριτερα) ή παρω Σαββαρο εξω απο το Gagarin θα βρω ετσι?
Μην γινει καμια βλακεια…:?

Θα βρείς λογικά, εκτώς και αν γίνει κανένα θαύμα. Take Care!

Έφυγαν 2 εισιτήρια από Village για Βόλο! :smiley:

No 0802:D

Mε την προσφορά8)

802…8O…πριν τρις μερες ειχν πουληθει μονο διακοσια κατι που πηγα να παρω κι εγω…καλα εεε… θα γινει χαμος λεμε:metal: :metal: :metal: και φαντασου οτι μολις κυκλοφορησαν…:!: :!: :!:

Θεσσαλονίκη είμαι:)
Ούτως ή άλλως πιστεύω θα γίνει sold out.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όχι μόνο θα γίνει sold out αλλά δεν θα φτάσουν και τα εισητήρια. Ρε παιδιά μόνο οι Iced Earth έχουν απίστευτο κοινό στην Ελλάδα…

μαγκες μπορει να ειναι λιγο ασχετο αλλα θελω να το πω :
παροτι ακουω πααααααρα πολλα πραματα,με venom δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου…
οποτε θα ηθελα να ζητησω αν μπορουσε καποιος να κανει μια λιστα εδω με τα top20 ξερω εγω,ενα setlist απο προσφατα live τους να μην παω τελειως αδιαβαστος!!!

πριν μερικές σελίδες είναι ένα setlist του 2006.:wink:
Εγώ μόνο τα Welcome To Hell & Black Metal έχω και μαρέσουν πολύ μερικά κομμάτια.
Ας πει και κανείς φαν όμως περισσότερα.

πήρα και γω σήμερα με την προσφορά!!:smiley:
p.o.s , meshugah και iced earth ρε!!!