Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Γι’αυτό και θα έπρεπε να παίζουν headliners.

Ο μόνος λόγος που δεν επιμένω σε αυτό είναι επειδή οι Venom υπερέχουν σε ιστορία.

Στο κάτω κάτω το ίδιο θα παίξουν, και θα αντιμετωπιστούν πιστευω και σαν headliners οι Iced Earth (από άποψη ενέργειας κλπ)

Headliners είναι!!

Νταξει co-headliners. Περίπου δηλαδή. Πάντως όλοι λένε θα πάω Iced Earth όχι Venom…

+1…

οταν λες ολοι ? ξερετε ολους αυτους που θα πανε στο φεστ ? προσωπικα λεω οτι θα παω στο rock em all festival…τεσπα το θεμα ειναι οτι θα παιξουν την ιδια ωρα…

Bασικα ενα μεγαλο μερος θα παει για Meshuggah…

βασικα…που θα χωρεσουμε ολοι ?

ποοοοο!λετε να αργησουν και να βγουν οι venom στις 12???8O 8O 8O 8O

Η γενιά μου παντως θα πάει για Venom…:lol:

Δεν ξέρω που θα χωρέσετε όσοι δεν έχετε εισητήριο :stuck_out_tongue:

Αντέχει ακόμα η γενιά σου να πηγαίνει σε live?:stuck_out_tongue:

Πάντως κακά τα ψέματα οι IE θα τράβηξουν τον μεγαλύτερο αριθμό οπαδών, απο κει και πέρα μου έκανε εντύπωση που οι PoS είναι τόσο χαμηλά…αλλά τι να κάνουμε. Πολύ καλά συγκροτήματα όλα τους και γενικά αν είμαι εδώ θα το τιμήσω:)

απο ραδιοαρβυλα στο λαιβ των τεσταμεντ
μαθαμε οτι ενω ολα τα σαπορτ θα χουν 40 λεπτα
οι meshuggah θα παιξουν 50 +

σαν να μου φαινεται οτι ολο το λαιβ στηθηκε για να παιξουν οι meshuggah στην ελλαδα!!! :slight_smile: :stuck_out_tongue: :smiley:

ο,τι και να λετε,εγω το πηρα τι εισητηριο:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: …θα την ανεβαζα…αλλα δεν ξερω πως#-o #-o #-o

Φλασιά: Παίζει κάποιος να μπει στα πρώτα συγκροτήματα κανονικά με το εισητήριο, μετά να βγει, να δώσει το εισητήριο σε κάποιον άλλον για να δει εκείνος το υπόλοιπο της συναυλίας; :-k

Joker, απάντα κι εσύ αν το δεις κ έχεις κάτι να πεις…

Ξέρω ότι δεν παίζει, αλλά λέω, μήπως…

Συμφωνω εγω θελω να δω μεχρι Meshuggah.:stuck_out_tongue:

Συμφωνω εγθελω να δω ω μεχρι Meshuggah.:stuck_out_tongue:

Συμφωνω εγθελω να δω ω μεχρι Meshuggah.:stuck_out_tongue:

Μωρέ το θέμα ειναι ότι εγώ είναι αδύνατον να κάτσω μέχρι το βράδυ λόγω υποχρεώσεων εκείνη τη μέρα, και δε θέλω να χάσω PoS, αλλά δν θα δώσω και 55 ευρώ να τους δω για 30 λεπτά

Μου φαίνεται ψιλοαδύνατο γιατί στο σκίζουν κλπ

Εκτός αν συννενοηθείς με τους ελεγκτές…