Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Υποθέτω ότι άμα κάποιος έχει πάει για άλλα συγκροτήματα που παίζουν νωρίς κ μετά φύγει γιατί θεωρεί τους υπολοιπους σιχαμερους δεν θα ειχε προβλημα να δανεισει το εισητηριακι του σε καποιον ε?προβλεπεται οτι τα βραχακια θα εχουν κ αυτα εισητηριο απο τον πολυ κοσμο.

οι Meshuggah τι ωρα λετε θα παιξουν?

αν ξεκινησουν στις 5 οπως λεει,εγω λεω 7???πωωω αν πουμε πως θα βγουν 7…οι venom ποτε θα βγουν??11??

δν είναι αδικία που έβαλαν τους Moonspell δεύτερους??Απαιτώ ν αλλάξει η σειρά!:stuck_out_tongue: το μόνο σίγουρο είναι οτι 8α πάω γτ έχει καλά συγκροτήματα!τι χαρα!μακάρι να χουμε και άλλες τέτοιες εκπλήξεις!και ας μου επιτραπεί να πω οτι το lineup είναι καλύτερο απ αυτό του rockwave!αν και γενικά φέτος έρχονται σουπερ συγκροτήματα!!!

Αντε 1 μηνας και κατι εμεινε.Αντε γιατι αρκετα περιμεναμε να παμε επιτελους στα φετινα φεστιβαλ.Οσο γι’αυτο που λετε για το τι ωρα θα βγουν οι Venom,απλα να σας θυμησω,δεν ξερω βεβαια ποσοι και ποιοι εισασταν,το πρωτο Rockwave που ειχε γινει το οποιο ονομαζοταν Rock Of Gods,Ειχε ξεκινησει 6 το απογευμα και τελειωσε 2 την νυχτα. Οι Slayer που ειχαν βγει τελευταιοι,ειχαν κανει 1μιση ωρα να βγουν ( επαιζαν μπιλιαρδο ) αλλα αξιζε τον κοπο. Οποτε μαγκες οτι ωρα και να βγουν,αξιζει τον κοπο να τα σπασουμε για αλλη μια φορα.

Oταν εσκασε ομως το riff του South of heaven ξεχαστηκαν όλα…

μπορει κανεις να βρει το Playlist που θα πουν οι venom…εχω priest,iced earth,def leppard,whitesnake…venom δεν βρισκω…:frowning:

Οχι μονο αξιζε τον κοπο,αλλα θυμομαστε ολοι που ειμασταν εκει εκεινη την χρονια,το τι ειχε γινει…

Γενικώς αξέχαστο live…Βλεπεις τοτε δεν ειχαμε και τις πολλες επιλογές εξού και η πόρωση του κόσμου…(και επίσης δεν θα ξεχασω στην φωτογραφία του editorial του Hammer τον επόμενο μηνα που είδα την μουρη μου φάτσα κάρτα…:lol: )

Γενικα ηταν απο τα καλυτερα που εχω παει.Το μονο που με ειχε χαλασει σε εκεινο το φεστιβαλ ηταν οτι στην Θεση των Motorhead ειχαν φερει τους Saxon.Ολοι οι υπολοιποι παντως τα ειχαν σπασει. Πολυ ξυλο…!

Koίτα η μονη μπαντα στον κοσμο που μπορεί να αντικαταστησει τον Lemmy και την παρέα του είναι οι Saxon…Και ας μην ξεχνάμε οτι τους πετυχαμε σε tour του Dogs of war…(δισκάρα…) Τεσπα,οfftopic τελος…

Mporei kapoios na mou pei giati oi Iced Earth einai kato ap tous Venom?

[-X [-X [-X Kαι οι Entombed !

Γιατι ετσι πρεπει !

LOL!Oi opadoi ton IE einai polu perissoteroi ap tous opadous ton Venom.

Γιατί και ο Schaffer οταν πηγαινε γυμνάσιο,ηταν οπαδός τους…

:lol:

Μονο στην χωρα μας.Εδω οι Venom παιζουν headliners αλλου και αλλου.
Και νομιζω οτι δεν δεχονται να μην παιξουν headliners πλεον.
Δεν τρελαινομαι για venom αλλα οπως και να το κανουμε οι ΙΕ ειναι μικροτερο
ονομα.

Επιτέλους!

Noμίζω πως οι Venom πάντα headliners παίζουν και έπαιζαν.

Καποτε μαλιστα επαιζαν support στους Venom κάποιοι Metallica…:-k

Venom και Meshuggah ΜΟΝΟ. Τέλος. :stuck_out_tongue:
Αν και παραδεχτείτε το,τα συγκροτήματα είναι λίγο άκυρα μεταξύ τους :confused:
Ας πούμε εγώ που είμαι σε φάση Venom-Meshuggah δε γουστάρω τα άλλα bands και λογικό μου φαίνεται
αλλα δε βαριέσαι,δεν χάνονται τέτοια live :wink:

Tελικα γινεται να μπουμε μεχρι τη μεση και μετα να δωσουμε σε αλλον το εισιτηριο?