Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Γινεται αλλα πρεπει να θελει ο αλλος να στο δωσει κ μετα να πεις καθως μπαινεις οτι και καλα ειχες παει τουαλετα ή να αγορασεις τιποτα,το ειχα κανει porcupine tree,σκεψου οτι θα ειναι κ αλλοι που θα παρακαλανε να για 1 εισητηριο απο αυτους που θα βγαινουν.

Επισημως βεβαια απαγορευεται.

Καλα οκ ρε, δεν θα το δωσω στην τυχη εχω συννενοηθει με ενα παληκαρι αν ειναι αυτος παει για Lacuna και μετα και εγω μεχρι Meshuggah αρα βολευει just…:wink:

Δε θελω να σας τη σπάσω, αλλά αν ήμουν ο διοργανωτής και διάβαζα αυτά που γράφετε περί προόθησης των εισητηρίων σε άλλα άτομα, ακόμα κι αν δεν το είχα σκευτεί, θα έβαζα σε εφαρμογή σχεδιο “σφραγίδα στην παλάμη” κατα την έξοδο από το σ. χώρο. Αν θυμάμαι καλά, η Didi χρησιμοποιεί αυτη τη μεθοδο.

:wink:

Νταξει αν τελικά γίνει sold out πιστεύω δεν χρειάζεται να παρθούν τέτοια μέτρα. Παραπάνω εισητήρια δεν θα μπορούσαν να πουληθούν και μόνο θυμό προς τους διοργανωτές θα έχει σαν αποτέλεσμα

[λέμε, αν…]

Το Sold Out όμως θα γίνει λόγω περιορισμένου χώρου και όχι λόγω έλλειψης χαρτιού για την τύπωση εισιτηρίων. Και το να μπουν 1000 άτομα παραπάνω παράνομα σε έναν χώρο δε θα είναι και τόσο ευχάριστο… Όχι για τους διοργανωτές, αλλά για όλους…

Σορυ αν εχει ειπωθει ηδη,αλλα επειδη δεν παρακολουθουσα το τοπικ και σκοπευω να παρω εισιτηριο τελος του μηνα,παει για sold out το θεμα?

Μα δεν συζητάνε να μπουν παραπάνω. Λένε να πάει ο ένας Meshuggah και ο άλλος Venom ας πούμε…

To εισιτήριο πωλείται ολόκληρο.
Αυτό σου πρσοφέρει η εταιρεία, αυτό αγοράζεις.

Τώρα αν βρείτε πλάγιους τρόπους να κάνετε την ανταλλαγή, αυτό είναι άλλο θέμα. :stuck_out_tongue:

Πότε τελειώνει η προσφορά είπαμε?

Το χιλιοστόπρώτο εισητήριο θα είναι των 60 :stuck_out_tongue:

Είσαι μέσα, τελειώνουν οι Meshuggah και πας να βγεις έξω να δώσεις το εισιτήριο στο φίλο σου ώστε να απολαύσει τους αγαπημένους του Lacuna Coil λεγοντας στους πορτιέρηδες πως “είχες πάει τουαλέτα” ή “να αγοράσεις κάτι”, όπως προτάθηκε. Γιατί μέσα να μην πάρεις το εισιτήριο και από κάποιον τρίτο και να μπείτε και εσύ και ο φίλος σου μετά μαζί; Τόσο αντιπαθητικοί θα σου είναι οι Iced Earth; Ή τόσο δίκαια θα φερθείς λόγω συνείδησης;

Πάντα αυτό γίνεται και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα. Απλώς αν σε ένα χώρο γίνει sold out και μπουν άλλα 100 άτομα, δεν ξέρω ποιες θα είναι οι συνέπειες…

Δεν γίνονται πουθενά στον πλανήτη αυτά που συζητάτε παιδιά. Τα εισιτήρια είναι ατομικά για πολλούς λόγους,

Πρώτος λόγος είναι ότι βάζουμε διαφορετικά συγκροτήματα για να έρθει κόσμος για το κάθε ένα από αυτά, αν είναι να μπορούσατε να αλάζετε εισιτήρια στην έξοδο καλύτερα να φέρναμε μόνο Iced Earth και να είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο. Κάπως πρέπει να βγεί και η παραγωγή, κάποιοι ζούμε από αυτή τη δουλειά, μπείτε λίγο στη θέση μας.

Δεύτερος λόγος είναι ότι αν μπούνε παραπάνω άτομα από όσα έχουμε υπολογίσει στο χώρο, δεν θα περάσετε καλά και θα βρίζετε εμάς, ενώ στην πραγματικότητα θα φταίνε κάποιοι από εσάς με τα γνωστά ντου που κάνουν με αποτέλεσμα να είστε σαν σαρδέλες, άσε που είναι και άδικο για όλους όσους έχουν δώσει τα λεφτα τους (που πραγματικά το εκτιμούμε απεριόριστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους) για το συγκεκριμένο show.

Εγω το μόνο που προτείνω είναι να έρθετε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, λίγη βοηθεια και από εσάς γαι να κυλήσουν όλα ομαλά.

Συμφωνώ απολύτως με όλα όσα λες απλά ξαναλέω ότι ΑΝ γίνει sold out το να μπει ο ένας Meshuggah και ο άλλος Iced Earth δεν θα χει άσχημες συνέπειες για κανέναν. Δεν προτείνω φυσικά να κάνετε καποια ρύθμιση λέμε τώρα…:stuck_out_tongue:

Ρε αρχηγέ, και πώς θα το διασφαλίσεις εσυ και οι διοργανωτές αυτό; Σου ξαναλέω, αν βγεις για να δώσεις το εισιτήριο σε ένα φίλο σου τι σε σταματάει από το να πάρεις ενός τρίτου το εισιτήριο πριν βγεις και να μπεις κι εσύ μαζί με το φίλο σου μετά…

Υποθετικά μιλάω…

μου ειχε τυχει κατ παρομοιο,ενα παιδι μου ειχε ζητησει να του δωσω το εισητηριο μου για να μπει ενα φιλαρακι του…εγω παιδια δεν το εδωσα…το εισητηριο το κραταω για ενθυμιο.πρεπει το τριτο αθτο ατομο να ειναι ενας αλλος φιλος σας…:-k

Εντάξει, το να σ’το δώσει πίσω αφού μπουν και οι δύο είναι το πιο εύκολο…

Ρε παιδες,τιθεται θεματα για sold out???:-k :-k Δεν εχω παρει ακομα εισιτηριο γιατι με τις τιμες που παιζουν στην Ελλαδα,θες μια περιουσια για να πας σε ολες τις συναυλιες.

εγω πηγα μια βδοαμαδα πριν και εχω το 403…:slight_smile: