Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

το μόνο ξενερωμα στην όλη φάση είναι ότι το διαφημίζουν σαν return. παρακάτω στο μπλουζάκι γράφει we are back. Οκ τα 2 άλμπουμ με Ripper είναι για πέταμα???

είναι λίγο περίεργη η φάση.

Αν και είχα την εντύπωση ότι στα κομμάτια του ripper κατάβαζαν το volume του Matt για να τα βγάλει.

τέλος πάντων θα δείτε (ακούσετε) και εσείς

Τι πειράζει αν τους δεις και 3η; Εγώ που δεν τους έχω δει ποτέ…τι να πω; :-k

Aν είναι με τους υπόλοιπους που φημολογούνται στο Λυκαβηττό, θα είναι τέλεια! Μην ξεχνάμε ότι ο Λυκαβηττός έχει την καλύτερη ακουστική στην Αθήνα, μην πω στην Ελλάδα. Αν έρθουν μόνοι τους οι Iced Earth, ε και πάλι θα πάμε! :smiley:

Σωστος ο ζαφ στο θεμα του ηχου…

Εννοειται πως θα παμε…Ειναι και κοντα στο σπιτι μου…

Holy Shit!!

Μια χαρά ρε ο Λυκαβηττός. Είτε μόνοι, είτε με πακέτο we do not give a shit!

Κανά 40άρι υπολογίζω για τίκετς:-k

Αν είναι με τους άλλους υπολόγιζε κανα 60άρι. :!:
Ελπίζουμε σε πιο φθηνά αλλά δεν το κόβω…

αμα ειναι το πακετο θα χωρεσουμε εκει περα?

K η μαλακια αμα ειναι το πακετακι θα ειναι οτι οι περισσοτεροι θα ναι για Cradle.#-o

Κι εμένα ! :smiley:

αν είναι να μην έρθει όλο το πακέτο,ας φέρουν έστω για support τους MESHUGGAH!!!

Ωραία πράγματα, αλλά νομίζω πως αν γίνει στο Λυκαβηττό, που δεν το κόβω, θα αποδειχτεί εξαιρετικά μικρός για την παγωμένη γη, πόσο μάλλον για όλο το πακέτο…
Πάντως απ’ ότι είδα υπάρχει κενό μετά τις 20/7 για να ανέβουν και Θεσσαλονίκη. Πιστεύω πως είναι εφικτό. 2000 κόσμο δε θα μαζεύαν στάνταρ? Ή μπα?

Σκατα στον σκατομπατσο τον Matt

Γιατί δεν υπάρχει εμοτικον να ρίχνει μούτζες?

συγγνωμη εχουν τοσο πολυ κοσμο οι iced earth Που να μην τους χωραει ο λυκαβηττος??
στο απογειο της καριερας τους παιζανε εδω στο ροδον!!

Αν έρθει όλο το πακέτο,πιστεύω θα γίνει σφαγή για τα εισιτήρια.

Πολυ υπερβολικο μ κανει…

Χμμμ και έλεγα τι να κάνω 20 Ιουλίου… ευκαιρία για εκδρομή εκτός Αθήνας! 8)

Δεν πάνε να κάνουν τη συναυλιούλα τους και σε καφετέρια… :lol:

Προβλεπω να ακους περισσοτερα απο αυτα που ακουσε η Αμυ…:lol: :lol:

!!! 2000 σε μεταλ συναυλια στη Θεσσαλονικη?χοοχαοχοαχαοοχοα :stuck_out_tongue:
Νταξει κανα 1000-1200αρι λογικα θα μαζεψει,παραπανω δεν παιζει.

Ο Λυκαβυττος χωραει 5 χιλιαδες ατομα. Εδω οι Slipknot απ οσο θυμαμαι μαζεψαν 3μιση χιλιαρικα με τα χιλια ζορια… κι εδειχνε μισογεματος…

Οσα εχουν ειπωθει ‘‘κυκλοφορουν’’. Αν θελετε τη γνωμη μου, δεδομενου χωρου & συγκροτηματων, το φεστιβαλακι κωλολεει. Δηλαδη το χεις σε εναν αξιοπρεπεστατο χωρο, μεσα στην Αθηνα, μερα Κυριακης. Το αλλο θεμα βεβαια ειναι το εισιτηριο… προβλεπω κατι της ταξης των 60 ευρω. Τα λαιβ στον Λυκαβυττο βεβαια & γενικα ειναι ακριβα, οποτε αν κατσουμε και δουμε το billing… μαλλον μια χαρα συμφερει.