ποπο ρε παιδια τι λετε???θα τρελαθω ρε!ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΡΙΠΠΕΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ BARLOW ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΠΟΠΟ!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ!ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…!!ROCKING ΦΩΤΗΣΕ ΜΑΣ!
Εγώ που είμαι δύσπιστος ακόμα γιατί μου λέει κάτι ότι η όλη φάση έχει πάει γιά ακύρωση???
2+ κάτι μήνες μένουν και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση για αυτό το φεστιβάλ.
Εγώ να σας πώ την αλήθεια είχα ακούσει για ένα φεστιβάλ της HIGH VOLTAGE που μιλούσε για …
pain of salvation,riverside & sieges even αλλά ούτε απο αυτό ακουσα νέα,μήπως είναι αυτό το φεστιβάλ όμως ?
Τέσπα μένω με την απορία γιατί δεν βγαίνουν να πούν οι διοργανωτές ότι εμείς θα κάνουμε το “τάδε φεστιβάλ” έτσι ώστε να συζητιέται επίσημα και μετά να ανακοινώσουν τα ονόματα?
anyway…
ειναι οπως λετε σχεδον βεβαιο , τρεφω μια μικρη ελπιδα για ακυρωση:p
αν δεν ερθουν στο Rockwave , τουλαχιστον ας ανεβουν και απο μας.
στο επισημο site δεν εχει ανακοινωθει τιποτε (μεχρι στιγμης)
Ο από πάνω να φάει μπαν ε! Ακούς εκεί ελπίδα ακύρωσης :lightsabre:
Οι μπλούζες είναι οφφίσιαλ, δηλαδή παίζει πολύ να έρθουν τότε.
Αν είναι με το πακετάκι αυτό, ποιός είναι ο χεντλάινερ?
Βαρατε με
Zνταμ μπαμ βζζζιν ζντουπ.
επαναλαμβανω
αν δεν ερθουν Rockwave , τοτε ελπιζω να ερθουν και Σαλονικα , αλλιως να ακυρωθει:twisted:
γιατι αν ερθουν στις 20, θα αργησουν μαλλον να ξαναρθουν
ο Ματθαιος ειπε σε συμφωνια με τον Ιωνα οτι δεν θα κανουν τοσες περιοδειες.
ε Therion υποστηριξε με ε!
Ο θέριον δεν έχει λόγο. Τους είδε Βερολίνο. Φτάνει. Εσείς οι βόρειοι να ξεκουμπιστείτε και να κάνετε κανα ταξιδάκι εδώ κάτω. Δε βλάπτει. 8 ώρες είναι. Σιγά.
το θεμα ειναι οτι με το καλο θα κατεβω 9 , θα παω Maiden , ε δεν παει και 3ο ταξιδι , ελεος!!
τελος παντων , εντ οφ σπαμ
ο Χρηστος τους ειδε με τον Τιμ ομως:wink:
Να ερθουν μονοι τους Θεσσαλονικη και χεστηκαμε για ολα τ’αλλα.
Κι ο Βασίλης θα τους δει με τον Ματ 8)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ!!! :yahoo:
ICED EARTH ONLY WITH BARLOW:!: :!:
no BARLOW,no ICED EARTH
BARLOW=ΘΕΟΣ:!: :!: :!: :!:
Εννοειται οτι δεν ΧΑΝΕΤΑΙ με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!
Έτσι όπως είναι ο Barlow σήμερα και με τέτοιο setlist, μόνο κάποιος που δεν τους έχει ξαναδεί, έχει λόγο να χαίρεται… :-k
Οι υπόλοιποι… θα μείνουν με τις αναμνήσεις… :lol:
Ουυυυυ ρε ποζερι.
\:D/ :dance:
εγω παντως, που τους ειχα δει τελευταια φορα με τον barlow. στο γηπεδο του σπορτινγκ, επι horror show περιοδειας νομιζω, ειχα σκυλοβαρεθει…κατι ο κακος ηχος στο σπορτινγκ, κατι το μεγαλο σετ (3 ωρες), κατι οτι ακουγα ακριβως επι 3 ωρες το ιδιο τραγουδι …
Οχι ρε ωραιοι ητανε. Βεβαια δε καθησα να δω το δευτερο μισο της εμφανισης και εφυγα πανω στα καλα, δηλ εκει που καναν το διαλλειμα πριν αρχισουν να παιζουν το Χορρορ. Ειχε συμπεσει και σκηνικο (:? ) και δε μπορουσα να μεινω. Τελικα τα μονα αξιολογα που χασα ηταν τα Κουεστιον Ιν Χεβεν νομιζω και Τρανσιλβανια. Οποτε μη σου πω καλυτερα, θεωρω πως το Χορρορ στεκεται υπο του μετριου.
Edit: Εχεις δικιο παντως περι ηχου…
Εγώ πάλι το live στο Σπορτιγκ το θεωρώ ίσως το καλύτερο που έχουνε δώσει επί Ελληνικού εδάφους. Τεραστια σκηνή, ραμπες α-λα-maiden επί σκηνής, σκηνικά, πυροτεχνίματα, φλόγες και ένα setlist 3μιση ωρών έτσι ωστε να μην φύγει κανείς παραπονεμένος.
Δεν υπάρχει live στο sporting με καλό ήχο. Μάλλον ο χειρότερος συναυλιακός χώρος που έχουμε. Κρίμα και για τους Iced Earth και για οποιοδήποτε group τυχαίνει να παίξει εκεί γιατί αδικείται πολύ και δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τις αρετές του εξ’όλοκλήρου.
To live ηταν απιστευτο παντως, ακομα θυμαμαι το: Scarred-Slave To Dark-A Question Of Heaven-1776-Prophecy-Birth Of The Wicked-The Coming Curse, απιστευτο λιωσιμο!