Έτσι μπράβο! Αλλάξτε ημερομηνία ρε να μπορέσουμε να παμε!
Η τεχνόπολις μικρή, αλλά ιδανικός χώρος. Σε κανα ελληνικό ίσως τους βάλουνε
Και γω το σκέφτηκα για Ελληνικό αλλά νομίζω ότι έχει αποδειχθεί ότι ο ήχος είναι άθλιος εκεί.
Δεν εννούσα το κλειστό. Στα γήπεδα του μπέιζμπολλ, που έγινε το Eject. Η ακόμα και στο ΟΑΚΑ με Αβριλ κλπ
οχι, θα γίνει κανονικά. Κατα 99% στο Λυκαβηττό. Αν τελικά δεν τον ανοίξουν (θα τον ανοίξουν, don’t worry) έχουμε κρατήσει ημερομηνία στο Γκάζι (εκεί μαζί με τη Sandra θα τους βάλουμε τους Venom χεχε). Αλλά θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες. Τα 55αρια μέχρι Δευτέρα, Τρίτη το πολύ τα βλεπω, όσοι πιστοί…
που το’ ξερες ρε αστέρι! Χωράει τα ίδια και ακόμα παραπάνω.
Μου χε μείνει από την περσινή συναυλία των Therapy?
Τέλειος χώρος, πολύ καλύτερος του Λυκαβηττού κατ’ εμέ.
Joker ξέρεις καλύτερα από μας…
πάντος μακάρι να γίνει και όπου να ναι(που λέει ο λόγος)…
να τους δούμε θέλουμε…
και ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις…
Ναι είναι οι δυο χώροι που είχαμε επιλέξει εξ’ αρχής γι’αυτό βάλαμε και τη Sandra εκεί. Έχουν και οι δυο πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα αλλά πιστεύω πως είναι οι δυο καλύτερες επιλογές για live σε εξωτερικό χώρο .
Θα γίνει σίγουρα και θα γίνει και σωστά για να ξαναγίνει του χρόνου:p
Σοβαρά τωρα, αν υπήρχε εστω και μια πιθανότητα να ακυρωθεί δεν θα μίλαγα στο forum αραχτός από το σπίτι μου αλλά θα έβριζα κάποιον από το Δήμο Αθηναίων στο τηλέφωνο. anyway…
Άνετο σε βλέπω, οπότε να μην ανησυχούμε
ρε φιλε…χωρις καμια ειρωνεια…τι εισαι??εισαι απο τους υπευθυνους του φεστ???εχουμε την τιμη να μιλαμε με εναν υπευθυνο του φεστ.???
αλλα δεν λεει τωρα να αλλαξει το μερος…:-s
Τωρα το καταλαβες οτι ειναι απο τους διοργανωτες? :Ρ
Τάσο από τη Σαλαμίνα, πίστεψέ με, η Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι ακόμα πιο ωραίος χώρος.
Η τεχνόπολη είναι όντως τέλεια, και δε χρειάζεται να ιδρώσεις για να φτάσεις εκεί . Και με το που τελειώνει η συναυλία, πας και Γκάζι για ποτάκι!
Πρεπει να προσεχεις ομως σε τι μαγαζι θα μπεις:wink: :lol: :roll:
Το πολύ πολύ να σου πιάσουν τον κώλο…:roll:όσο αναφορά την τιμή του ποτού πάντα…
Καλα και να μην πεσει πιο πριν το θεατρο μαλλον θα το ριξουμε…
τεσπα… παιδια μου ηρθε κι εμενα κεραμιδα οταν ακουσα τα νεα απο το Star…O:)
α ρε τζοκερ… αν δε ειχαμε κι εσενα τι θα καναμε…
τωρα στις ειδησεις της ερτ ανεφερε ολα τις εκδηλωσεις που αναβαλονται στο λυκαβιτο,οριστικα οπως ειπε,και μεσα σε αυτες φυσικα ειπαν και το rock em all…
Δεν θα γίνει στο Λυκαβηττό. Σήμερα το βράδυ, το πολύ αύριο το πρωί θα ανακοινώσουμε στο site τον καινούριο χώρο.