Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Θεσαλονικη.:razz:

Εγω λέω να το βάλω στην Ελάτη που’χω και εξωχικό:lol:

Ναι καλη ιδεα,θα χει κ δροσια εκει πανω :Ρ

Πας και στην Αρκούδα μήπως?:lol:

Καμιά Ριζούπολη ή οι εξωτερικοί χώροι του Ολυμπιακού Σταδίου δεν παίζουν???

Τον έχουμε πρήξει τον άνθρωπο.
Αύριο μεθαύριο θα ανακοινωθεί ο χώρος…Υπομονή:)

Θεσσαλονίκη πάντως δεν με χαλάει καθόλου…

άντε να δούμε που θα γίνει!!!

γηπεδο baseball στο ελληνικο…[-o< [-o< [-o<

Δικός μας είσαι εσυ. :lol:

Joker, μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο. Επειδή χθες λέγαμε ότι κατά 99% θα γίνει στο Λυκαβηττό και απ’ ότι φαίνεται πέσαμε στο 1%, υπάρχει περίπτωση να μη γίνει η συναυλία; Δεν έχω κατέβει ξανά στην Αθήνα για μια τέτοια συναυλία και όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να τη χάσω με τίποτα.
Ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις.

το γηπεδο καραισκακη παιζει η’ ειναι ακυρο???:-k :-k :-k :-k παντως εμενα με βολευει…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: οοοπου και να γινει ομως θα παω!:slight_smile:

πάντως ελπίζω να μην ακυρωθεί!όλα τα ονόματα είναι πολύ καλά!έχω ήδη εισητήριο(55 ευρώ) και ελπίζω να έχει ανταπόκριση για να πάει τουλάχιστον σε κάποιο άλλο χώρο.:ok:

Άντε… φαγωθήκατε :wink:

http://www.rockemall.gr/DEFAULT.ASPX?PID=52&DTS=36

Ξαφνικά μου καρφόθηκε η ιδέα να μην πάω, δεν ξέρω γιατί. Σίγουρα δεν έχει σχέση με το χώρο πάντως.

Γενικά παίζει να γίνει sold-out;

ρε παιδια… εγω στο γκαζι πηγα προσφατα στο φεστιβαλ τζαζ… ο χωρος ηταν καλος αλλα η θεση της σκηνης δεν ηταν και τοσο καλη καθως αυτοι που βρισκονταν πιο πισω δεν εβλεπαν…
ξερει κανενας πως θα εναι διαμορφωμενος ο χωρος??χωρητικοτητα??
παντως το μεγαλο συν ειναι οτι η προσβαση ειναι πολυ ευκολη…

Προσωπικά δεν μου αρέσει ο χώρος,αλλά τι να κάνουμε,ως Έλληνες (και ειδικότερα ως Αθηναίοι) έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε…:?

Ρε σεις εμείς που έχουμε ήδη εισητήριο δεν χρειάζεται να πάμε να το αλλάξουμε ή κάτι τέτοιο, έτσι;

Σε καμία περίπτωση. :wink:

χμ ειναι το πρώτο μου post, γι αυτό θα τα πω χύμα :smiley:

1. Καταρχάς υποκλείνομαι για άλλη μια φορά στο ελληνικό μεγαλείο :bow: Κανείς δν μπορεί να γνωρίζει τι παίχτηκε με το Λυκαβηττό, αλλά να πάρει η ευχή, πως είναι δυνατόν να σκέφτονται τελευταία στιγμή τα θέματα ασφαλείας;; Ειλικρινά ώρες ώρες εύχομαι να μην είχα γεννηθεί σ’ αυτήν την χώρα, τι άλλο να πω… Δηλαδή καλά κάνανε και τα σκεφτήκανε, αλλά τώρα;;;

2. Hail στον joker:thumbup: διότι είναι από τις λίγες φορές που οι διοργανωτές δεν μας γράφουν στα καμπανέλλια τους, αλλά ασχολούνται μαζί μας πέρα από το να ελέγξουν το εισητήριο στην είσοδο… Keep it up buddy…

3)Για Γκάζι δεν έχω γνώμη, ας περιμένουμε να δούμε… Πάντως έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια. Πάλι καλά πάντως που είχατε προνοήσει για εναλλακτικό χώρο, αλλιώς… μας έβλεπα κλειστό Ελληνικού (φρίκη:thumbdown: )

4)Καθαρά για τη συναυλία τώρα, πολύ καλό line up αλλά προσωπικά θα ήθελα λίγο πιο πάνω τους PoS. Εγώ βασικά για Iced Earth θα πάω, αλλά ίσως δω και τους Venom (αν δεν είμαι πολύ διαλυμένος:p ) Νομίζω και μόνο λόγω ιστορίας το αξίζουν…

Αυτά!! Είπα πολλά αλλά μην ανησυχείτε, θα το βουλώσω για τα επόμενα 2 χρόνια 8)

μην το βουλωσεις ρε,καλα τα ειπες