Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

thx:D

Παιδιά η Τεχνόπολη είναι φανταστική.
Αν ήμουν Αθήνα στις 20 Ιουλίου θα ερχόμουν μόνο και μόνο επειδή θα γίνει εκεί.

Ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος αν χωράει τον κόσμο που αναμένεται.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει τόση εντύπωση αυτό.
Η πρώτη φορά είναι που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα, ιδίως όταν εμπλέκεται και η γραφειοκρατία μέσα?

παιδια για να καταλαβω , η τεχνοπολη στο γκαζι ειναι εκει που ειχε γινει περσυ το schoolwave και η συναυλια των firewind ή κανω λαθος???

ακριβως εκει ειναι…

Iced Earth for ever!Πάλι καλά γιατί βαριέμαι να τρέχω να αλλάζω εισητήρια!

Μόλις άκουσα ότι το θέατρο Λυκαβηττού αποσφραγίστηκε:D

Ξαναπηγαίντε το εκέι το fest παιδιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/203211.html
γ@μημενη ελλαδααααααααααααα

και τελικά που θα γίνει???

[SIZE=“5”]Ψηφίζουμε Λυκαβηττό.[/SIZE]

εμενά δεν με νοιάζει απλός να γίνει!!!
Joker αν μπορέσεις να μας πεις…

Εγώ προτείνω να γίνει στο Γκάζι που και πιο εύκολα προσβάσιμο είναι, και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, γιατί τέτοιο πανηγύρι που είμαστε, ποιος αποκλείει ότι 15 πχ Ιουλίου δε θα ξανακλείσει το θέατρο; …

έχεις δίκιο σε αυτό…
να είμαστε σίγουρη μην την πατήσουμε πάλι και θα είναι και τελευταία στιγμή και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα…

Όσοι ψηφίζουν Λυκαβηττό και την σούπερ κουραστική άνοδο απλά δεν έχουν πάει Τεχνόπολη.

λογικα αφου εκλεισαν με γκαζι δε θα μπορουν να το παρουν πισω…
τι περα δωθε?? δε νομιζω να τους συμφερει… αλλωστε και οι αλλες συναυλιες που ακυρωθηκαν… εχουν κλεισει για αλλο μερος… νομιζω και αυτοι την ιδια πολιτικη θα ακολουθησουν…

Ω ναι. Επίσης Τεχνόπολη έχεις πιο εύκολη πρόσβαση backstage :naughty:

έχω πάει.η θέση της σκηνής,αλλά και η περιορισμένη χωρητικότητα καθιστούν τον χώρο,κατ’εμέ,ακατάλληλο για τέτοιο festival.άσε που έχει και το ενοχλητικό ύψωμα στα αριστερά.

Λυκαβηττός και πάλι Λυκαβηττός.

Άκουσα στις Ειδήσεις ότι ξανάνοιξε ο Λυκαβηττός…που θα γίνει τώρα?:stuck_out_tongue:

Εγώ ψηφίζω Γκάζι!Σιγά μην κάνουμε ορειβασία για να ακούσουμε λίγη ποιοτική μουσική!

Υπάρχει λεοφωρείο που ανεβαίνει τον Λυκαβηττό.8)

Κάντε poll:p

εγω παντως προτιμω γκαζι γιατι ειναι και 2 στασεις με το μετρο απο μενα και δεν σκοπευω να παρω εισητηριο και απ’οτι μου’χουν πει μπαινεις πιο ευκολα απ’οτι στον λυκαβηττο…