Ο χώρος έχει αλάξει και είναι η Τεχνόπολη στο Γκάζι. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του καινούριου χώρου οιι πόρτες ανοίγουν 16:30 και το festival ξεκινάει στις 17:30.
να σε καλά Joker!!!
χίλια ευχαριστούμε πιστεύω άπ’όλους…
και πιστεύω καλύρετα που θα γίνει στην Τεχνόπολη…
Φιλε Joker αυτο που ειπες για την αλλαγη ωρας εναρξης,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλο μου ακουστηκε και ποσο με εκανες να ηρεμησω λιγο. Γυρναω εκεινη την ωρα απο Κρητη και το καλο ειναι οτι δεν θα χασω και πολυ απο το φεστιβαλ. Ουφ,ξαλαφρωσα! Αντε ολοι στην Τεχνοπολη…που συμφωνω απολυτα οτι ειναι πιο ευκολα προσβασιμος χωρος απο τον Λυκαβυτο,αλλα με χαλαει εμενα προσωπικα η διαμορφωση του. Τι κακο ειναι αυτο με την Ελλαδα,να μην εχουμε συναυλιακους χωρους. Γινονται τοσες συναυλιες καθε χρονο και μας τρεχουν απο εδω και απο εκει. ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΡΟΔΟΝ ( εστω για χειμωνα )
ελπιζω παντως παιδια να μη γινει κανα ομαδικο ντου και φαμε τα μουτρα μας… γιατι πιστευω ο χωρος προσφερεται περισσοτερο… εχει πολλες εισοδους…
:roll:
Live μέσα σε σούπερ μάρκετ! Είσαι πολύ μπροστά ρε φίλε! Και mosh γύρω γύρω από τα stand Με τα προϊόντα. :lol: :lol:
Καλό. Ελπίζουμε σε αδύνατους security.
πείτε με ότι θέλετε αλλά θα το πω…
δεν είμαι της φάσης ντου σε καμία περίπτωση
οι διοργανωτές ανάλογα με τα εισητήρια που θα κοπούν, έτσι ανάλογα θα διοργανώσουν το ίδιο festival και του χρόνου…οπότε το να πάρεις εισητήριο εκτός από είσαι σωστός, ενισχύεις και τις πιθανότητες να καθιερωθεί το festival αυτό…
ουτε εγω τα γουσταρω τα ντου… αλλωστε που και που αφηνουν μερικα ατομα να μπουν ετσι…
αλλα αμα ειμαστε μεσα 4.000+ (ελπιζω πολλα +++) αν μπουν κι αλλοι σε ενα χωρο χωρις προδιαγραφες για αυτον το εξτρα κοσμο τι θα γινει?? κονσερβα με σαρδελες??
Κι εγώ μαζί σας…
δηλαδη το ντου θεωρειται μαγκια ας πουμε?
και ολοι εμεις που θα μπουμε κανονικα ειμαστε μ@λ@κες?
μονο εδω γινονται αυτα…
Φιλε μου το ντου μπορει να μην θεωρειται μαγκια,αλλα με τις τιμες που παιζουν στην Ελλαδα,ειναι λογικο αρκετος κοσμος να ειναι απογοητευμενος,να μην μπορει να δει καποια συγκροτηματα και επειδη του στερουν την δυνατοτητα της διασκεδασης και του να ξεφυγουμε λιγο,η λυση ειναι το ντου. Οταν θες 300-400 ευρω για να πας σε καποιες συναυλιες…που θα βρεθουν ολα αυτα?:-k :-k :-k
Αν με το ντου θέτεις σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των υπόλοιπων, καλύτερα κάτσε σπίτι σου.
Φίλε, εγώ θέλω μια BMW Z3. Να κανονίσουμε κάτι σε καμιά αντιπροσωπεία…
Δε χρειάζεται να πάς σε 8 συναυλίες, πήγαινε σε 3-4 το χρόνο, αν δεν μπορείς λόγω οικονομικού προβλήματος. Σίγουρα κάποια συγκροτήματα σου αρέσουν λιγότερο και απλώς πας γιατί “δεν έχεις τίποτα να χάσεις”.
ε αν ειναι δυνατον ρε σεις,αν καποιος δεν εχει φραγκα ας μην παει,οι αλλοι τι φταινε?
ουτε εμεις που θα πληρωσουμε ειμαστε τιποτα πλουσιοι,αλλα αν θες να μαζεψεις λεφτα μπορεις μην τρελαθουμε τωρα…
στο μονο που συμφωνω ειναι πως εδω σε γενικες γραμμες πληρωνουμε πολλα,δεν λεω,αλλα οχι και ετσι…
Φίλε, εγώ θέλω μια BMW Z3. Να κανονίσουμε κάτι σε καμιά αντιπροσωπεία…
:lol: :lol: :lol:
+1000
+1000
αλλα μου φαινεται οσο και να τα λεμε δεν θα γινεται τιποτα… ειναι θεμα νοοτροπιας… και εμεις οι ελληνες φημιζομαστε οτι κραταμε καλα τις κακες μας συνηθειες…
τα ντου ειναι απαραιτητα ο, τι και να πειτε, ειδικα εδωπερα. αν παθει κανεις τιποτα (πολυ δυσκολο) συνηθως ειναι και ο ιδιος μερος του ντου οποτε το ιδιο κανει…
Απαραιτητα?
Χωρις αυτα δε ζουμε ε.
το “απαραιτητο” πραγματικα που το στηριζεις, και ακομα περισσοτερο που στηριζεις το οτι αυτος που θα παθει (αν παθει) “ειναι και ο ιδιος μερος του ντου”???