Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

το απαραιτητο ειναι σαφες πιστευω, οι τιμες ειναι εξωφρενικες στην Ελλαδα και πολλοι ξερουν οτι υπαρχει κι’αυτη η λυση και δεν θελουν να χασουν την ευκαιρια, εγω προσωπικα ελαχιστες φορες εχω “μπει τσαμπα” αλλα ειμαι 100% μαζι με αυτους που το κανουν. τωρα για τη διακινδυνευση της σωματικης ακεραιοτητας καποιων, δεν εχω δει ποτε περιστατικο που να παθαινει κανεις οτιδηποτε απο ενα “ντου” και μου φαινεται πολυ δυσκολο να γινει. επισης, οταν λεω “ντου” δεν εννοω (παντα) να τρεχουν ολοι για να μπουν μεσα, υπαρχει και αλλη μεθοδος, μπαινουν ολοι κανονικα και γινεται μετα το ντου (αφου εχουν μπει οι εχοντες εισητηρια) η δεν γινεται καν ντου και απλα μπαινουμε αν μας αφησουν.

Στις φασεις οπου ντου= μπουκαρω, τρεχω, σπρωχνω κτλ δεν νομιζω οτι παντα την βγαζεις καθαρη… Το 05 στο ejekt καναν ντου απο μικρη εισοδο γυρω στα 30 ατομα. Αρκετα απο αυτα τα κυνηγησαν γοριλες. Εναν τον ειχε βαλει ενας και τον κλωτσαγε ανελεητα και του ελεγε αρκετα ασχημα πραγματα παραλληλα. Και στους υπολοιπους κατι παρομοιο παιχτηκε απλα σ’ αυτο ετυχε να ειμαι μπροστα. Ειναι ρισκο.

Αν δεν τα έχεις για εισιτήριο και θες να πας σε πολλές συναυλίες, απλά συμβιβάζεσαι και δεν έρχεσαι καθόλου!
Ντου και μ@λ@κίες… εμείς που πληρώσαμε δηλαδή χαζοί είμαστε; ¶σε που αν γίνει κάτι τέτοιο και γεμίσουμε κόσμο, θα ξενερώσουμε όλοι μαζί και θα βρίζουμε αυτούς που έκαναν το φεστιβάλ.

Χριστουλη μου τι διαβαζω.
Το οτι μπαινουν υπεραριθμοι και σε περιπτωση φωτιας θα εχουμε νεκρους δεν σε απασχολει ε?

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ελληναρας…

και υπεραριθμοι να μην ειμασε σε περιπτωση φωτιας θα εχουμε νεκρους

Γενικά το “ντου”, μόνο αρνητικά έχει. Αν δεν είναι φωτιά, θα είναι κάτι άλλο…

οπως ειπα, δεν ελαχιστες φορες εχω παει για “ντου” αυτη θα ειναι ουσιαστικα η πρωτη φορα που θα πηγαινω σκοπιμα γι’αυτο. εγω οσες φορες εχω πληρωσει δεν νιωθω καθολου χαζος, αν νιωθεις εσυ πρεπει να το ψαξεις…
και στο κατω κατω αν δουμε οτι δεν χωραει αλλους(επισης δυσκολο) εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο βλακας να προσπαθησω να μπω…

το απαραιτητο ειναι σαφες πιστευω, οι τιμες ειναι εξωφρενικες στην Ελλαδα και πολλοι ξερουν οτι υπαρχει κι’αυτη η λυση και δεν θελουν να χασουν την ευκαιρια, εγω προσωπικα ελαχιστες φορες εχω “μπει τσαμπα” αλλα ειμαι 100% μαζι με αυτους που το κανουν. τωρα για τη διακινδυνευση της σωματικης ακεραιοτητας καποιων, δεν εχω δει ποτε περιστατικο που να παθαινει κανεις οτιδηποτε απο ενα “ντου” και μου φαινεται πολυ δυσκολο να γινει. επισης, οταν λεω “ντου” δεν εννοω (παντα) να τρεχουν ολοι για να μπουν μεσα, υπαρχει και αλλη μεθοδος, μπαινουν ολοι κανονικα και γινεται μετα το ντου (αφου εχουν μπει οι εχοντες εισητηρια) η δεν γινεται καν ντου και απλα μπαινουμε αν μας αφησουν.

εχει δικιο ο Socrates

Mε την αποχή κάνεις τον διοργανωτή να ξανασκεφτεί τις τιμές.

Με το ντου τον κάνεις απλά να σταματήσει να κάνει συναυλίες.

Το κέρδος είναι πολύ βραχυπρόθεσμο, εκτός αν υπολογίζεις ότι πάντα θα υπάρχουν τα πολλά τα κορόιδα και δεν ξυπνήσουν όπως εσύ. Κι επίσης είναι μια πράξη που μόνο αδιαφορία και γαϊδουριά προς τον διπλανό δείχνει

Έτσι απλά τα βλέπω εγώ τα πράγματα.

και γιατι να μην τον κανεις να ξανασκεφτει με τα ντου? ομολογω οτι ειναι καποιοι που παντα επιχειρουν μονο ετσι να μπουν, ok αυτοι δεν πανε καλα, αλλα να κανεις ενα στο τοσο δεν βλαπτει, ειναι και καλη προθερμανση για το live:wink:

Δεν δειχνει αδιαφορια κ γαιδουρια κατ’εμε…
Η αληθεια ειναι ομως οτι νιωθω μαλακας αν εχω πληρωσει κ ο αλλος μπαινει τσαμπα.:-s
Δεν εχω μπει ποτε ετσι αλλα θα το επιχειρουσα σε συναυλια που δεν καιγομουν να δω.

Τέλος πάντων…
Socrates, έχουμε τελείως διαφορετική άποψη στο συγκεκριμένο θέμα και σταματάω εδώ. Δεν έχω σκοπό να σε πείσω με οποιοδήποτε τρόπο, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε δεν το συνεχίζω.

ok tsintsinis, no problem:)

Kαι μόνο να σκεφτείς ότι στη συναυλία που μπαίνεις εσύ με το έτσι θέλω υπάρχει έστω κι ένας που έρχεται από Γρεβενά και δεν έχει βγει για καφε το τελευταίο δίμηνο για να έρθει, ε εγώ θα αισθανόμουν λίγο γαϊδούρι.

Νταξ να πας σε ένα ντου μια φορά στα 3 χρόνια βέβαια δεν είναι και τόσο τραγικό, αλλά εξηγώ το σκεπτικό μου.

btw, πως ξέρεις το επίθετό μου; 8O :oops:
Εκτός αν πήγαινες για το username μου και έκανες ορθογραφικό! :stuck_out_tongue:

μα αυτος εχει εξασφαλισει την εισοδο του στο χωρο, ο αλλος που παει ετσι ρισκαρει πολλα, γι’αυτο ακριβως δεν νιοθω ηλιθιος οταν εχω πληρωσει…

Eλπιζω να εχουν παρα πολλους ΓΟΡΙΛΕΣ. :slight_smile:

Σαφώς, αλλά δεν απαντάς…

Πάντως το κόστος του «γορίλα» είναι μέρος της τιμής του εισιτηρίου… Πολλά ντου = πολλοί «γορίλες» = πολύ κόστος. Καθώς και… πολλοί τζαμαπτζίδες = ούτως ή άλλως αύξηση τιμής των εισιτηρίων για να μην μπούνε μέσα οι διοργανωτές

νομιζω οτι το παρατραβας λιγο, σε τι θες να σου απαντησω?