Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Παιδιά όταν μιλάμε για “ντου” 30 ατόμων σε χώρο που είναι άλλοι 2000 δεν κάνει διαφορά. Τι 2000, τι 2030?
Το θέμα είναι όταν μιλάμε για μεγάλα ντου που βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όσων βρίσκονται στο χώρο.

Θα ήθελα να πάω αλλά είναι πολύ δύσκολο =/

Εντωμεταξυ ειναι εντελως απιστευτο οτι γραφονται τετοια πραγματα σε θρεντ που συμμετεχει ενας εκ των διοργανωτων. Αυτος θα ηθελα να ηξερα πως αισθανεται τωρα…

Γενικως καταθλιπτικη η κουβεντα, βλεπεις αναγλυφα την αντιληψη του νεοελληνα γενικως.

Ε, μα εδώ ο άλλος σε λίγο θα πει “τι 30 νεκροί, τι 60”. #-o

Δεν πειράζει, καλύτερα, ωστε να γνωρίζουν και να πάρουν τα μέτρα τους.

εγω λεω μετα το λαιβ να βραβευτουν οσοι κανουν ντου για την καταπολεμιση της ακριβειας

Γενικως καταθλιπτικη η κουβεντα, βλεπεις αναγλυφα την αντιληψη του νεοελληνα γενικως.

ακριβως…

Δεν μπορω να καταλάβω πιο ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα με το ντου. Οσοι εχουν εισητηρια θα μπουν κανονικα,οποτε πιο ειναι το προβλημα? Υπαρχουν βεβαια και οι στανταρ τζαμπατσηδες που πανε παντα για το ντου. Εχω βρεθει μονο σε ενα ντου εδω και 15 χρονια που παω σε συναυλιες και αυτο κατα λαθος.Ολες τις υπολοιπες συναυλιες τα εχω σκασει κανονικα. Μην παρεξηγητε ομως το ντου. Λεγοντας ντου,δεν σημαινει οτι θα βγουν μαχαιρια και αλυσιδες και θα σφαχτουν και θα σκοτωθουν. Μην τα παρεξηγητε ολα και μην τα ισοπεδωνετε.Διαβαζω που λεει καποιος φιλος για φωτιες και για νεκρους. Σιγα ρε μαγκες,ειπαμε,μια συναυλια ειναι που γουσταρουμε να παμε και να περασουμε καλα. Εγω παντως επειδη δεν εχω αλλα λεφτα για το Rock Em All,καθως τα εχω σκασει ηδη για Rockwave-Maiden , θα παω ετσι και αμα μπω μπηκα.Αν οχι θα κατσω απεξω να πιω τις μπυρες μου και οτι ακουσω. Χωρις ντου ομως! [-X

Aυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανείς δεν μιλάει για ντού σε συναυλία της didi που μια ζωή μας τα έπαιρνε, ενώ τώρα που ένας νέος διοργανωτής βγήκε στο προσκήνιο όλοι βγαίνουν και λένε για ντου αντί να το υποστηρίξουν μπας και κάποτε αλλάξουν τα συναυλιακά δεδομένα…

αν δεν ηταν οι venom θα ειχα ηδη παρει ησιτηριο…τωρα το σκευτωμε και δυστηχως δε το κοβω…

Η δικαιολογια “Αν ηταν και οι ταδε θα πηγαινα” οκ.
Αλλα το “Αν δεν ηταν οι ταδε θα πηγαινα” λιγο ακυρο ακουγεται.Αν δεν τους γουσταρεις,σηκωνεσαι και φευγεις μολις τελειωσουν οι Iced Earth.
Γινεται!Αληθεια!

Γιέα…

ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω παντως να σηκωθω να παω Αθηνα χωρις εισητηριο ειναι λιγο εχμ, μαλακια ?
Αν εχω λεφτα για εισητηριο θα ανεβω αλλιως δεν εχει rock em all.

Ρε, πάτε καλά? Ακριβές τιμές? Μόνο στα εισιτήρια βλέπετε ακριβές τιμές? Ξέρεις στα πόσα εισιτήρια βγαίνει η συναυλία? Πάρε τον τύπο με τη φάτσα του lemmy και ελάτε μια μέρα απ’το γραφείο να σας πώ σε πόσα εισιτήρια βραίνει η συναυλία και μετά μου λέτε πόσο θα βάζατε εσείς το εισιτήριο στη θέση μας. Κάτι τέτοιες απόψεις σε κάνουν να θέλεις να σταματήσεις να κάνεις συναυλίες γιατί πολύ απλά βλέπεις πως ο κόπος σου πάει στράφι επιδή κάποιοι δεν τα έχουν βρεί ακόμα με τον εαυτό τους.

Mano87 Δεν το γράφω για’σενα, αναφέρομαι γενικά στη συζήτηση απλά πάτησα πάνω στο δικό σου post.

Το ειχε κανει μια φορα το κοστολογιο το avopolis για ενα υποθετικο group…
Επειδη εχω κανει κοστολογηση, ξερω οτι η τιμη του εισιτηριου βγαινει απο πολλους παραγοντες…
Μηπως σας παιρνει χωροταξιακα για 2 σκηνες στο festival? Κλεινοντας και 2-3 ακομα ελληνικα group θα ηταν ενας καλος αριθμος για 2 σκηνες + οτι θα ειχαν και περισσοτερη ωρα να παιξουν τα group
Αληθεια Joker, σου αρεσουν οι FNM … Εαν ναι, τοτε εχω καταλαβει με ποιον μιλαω:roll: :wink:

Το πρόβλημα είναι οι “στανταρ τζαμπατζήδες” που λες κι εσυ αφενός και αφετέρου τα ενδεχόμενα σε μεγάλο μαζικό ντου είναι μη προβλέψιμα. Στην τελική δε με ενδιαφέρει για 30 άτομα που λέει και ο ChrisP, αλλά για αριθμό τέτοιο ο οποίος θα με υποχρεώσει να βιώσω δυσάρεστα τη συναυλία.

Και μια ερώτηση: με ποια κριτήρια πήρες εισιτήριο για Rockwave και Maiden έναντι του Rock 'em All;

Οχι ρε παιδιά, δεν μπορούμε να βάλουμε 2 σκηνές σε χώρους όπως το Γκάζι και ο Λυκαβηττός, είναι μικροί χώροι και έτσι και αλλιώς υπάρχει πρόβλημα με τις ώρες κοινής ησυχίας,φέτος με 6 μπάντες είμαστε οριακά.

εχεις δικιο!εγω παντως εχω παρει εισητηρια και ειμαι νομιμος!8) 8) :stuck_out_tongue:
μακαρι να μην δημιουργηθουν προβληματα:!:

Με τα κριτηρια του οτι το Rockwave & Maiden ειχαν ανακοινωθει πολυ πιο νωρις απο το Rock 'em All και φροντισα να παρω απο νωρις τα εισητηρια που ειχα και λεφτα. Τωρα ομως…δυσκολα τα πραγματα.

Συγνωμη φιλε Joker,να σε ρωτησω κατι? Στο εξωτερικο γιατι ειναι πολυ πιο φθηνα τα εισητηρια? Γιατι στο εξωτερικο υπαρχουν συναυλιακοι χωροι? Γιατι στο εξωτερικο δεν υπαρχουν παραπονα? Εγω βλεπω Ελληνες να πηγαινουν εξω σε συναυλιες,δεν βλεπω ξενους να ερχονται στην Ελλαδα για συναυλιες. Αυτο γιατι? Ειναι οφθαλμοφανες. Εμεις τι ειμαστε δλδ οι μαγκες και βαζουμε τα εισητηρια 60-70-80-100 ευρω για να δουμε 1-2 συγκροτηματα? Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη με υποχρεωνει ο εκαστοτε διοργανωτης,να πληρωσω μισο μιθσο για να δω 2-3 συναυλιες σε εναν μηνα. Στο κατω κατω,διασκεδαση ειναι οπως το γηπεδο ας πουμε. Δεν κατηγορω εσενα,μην παρεξηγηθουμε,κουβεντα κανουμε. Οπως ειπα και πιο πριν,πηγαινω σε συναυλιες 15 χρονια και διαφορά δεν εχω δει. #-o

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρεις από συναυλίες, δεν ξέρεις από τιμές, δεν ξέρεις από φόρους, δεν ξέρεις απο διαφορά στις αμοιβές των συγκροτημάτων στην Ελλάδα σε σχέση με π.χ. την Γερμανία ή την Αγγλία, δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να διοργανωθεί ένα Φεστιβάλ και νομίζεις οτι εμένα έτσι μου τη βαράει και βάζω το εισιτήριο π.χ. 60 ΕUR. Tα πράγματα δεν είναι έτσι παιδια, η αλήθεια είναι ότι αν θέλετε να βλέπετε συγκροτήματα τύπου Rockwave ή Rock 'Em All, αυτές είναι οι λογικές τιμές για Ελλάδα. Αν δεν θέλετε να ξαναδείτε ποτέ τέτοια συγκροτήματα, κάντε ντου, σπάστε μας στο ξήλο, κάντε αποχή, υποστηρίξτε τις μικρότερες συναυλίες που έχουν εισιτήριο 25 ΕUR (Όπως κάνατε στους The Ocean που είσασταν 130 άτομα και μας κάνατε να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα θέλει όλο τα ίδια και τα ίδια) κτλ. Πιστέψτε ότι θέλετε αλλά όταν είσαι έξω απ’το χορό…