Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

“This one is called, PURE…”
EVIL!
PURE…EVIL! PURE… EVIL!

:metal:

Αυτόνα θα τον χάσουμε αυριο!

Δεν παίζει να άλλαξε.
Εγώ και ο Θεριός το συζητούσαμε το απόγευμα.
Τα ίδια που είχες ποστάρει παίζουν.
Είδαμε ένα setlist της 3 Μαίου και ήταν ακριβώς το ίδιο.

Άντε τα λέμε εκεί:metal:

Το λέω επειδη το καλοκαίρι παίζανε λιγότερο, φεστιβάλς θα μου πεις…:-s Αλλά μιαμιση ώρα τι θα παίξουνε, το πρωτο σετλιστ φαντάζομαι!:smiley: :smiley:

Ω ρε μάγκα μου, κόλαση αύριο θα γίνει γαμωωωωωωωωωωωωω

Τώρα βλέπω bootleg from Graspop. Τα κομμάτια του Owens τα εκτελεί κανονικά απο τα 3 μέτρα.

καλα να περασετε παιδια.εγω τους ειχα δει στο σπορτινγκ και ανετα τους ξαναβλεπω αλλα δεν γινεται να τα εχεις ολα σαυτην την ζωη.οποτε επελεξα maiden και gary moore.περιμενω τα νεα σας μολις γυρισετε.και μην αρχισετε παλι γκρινιες ε.:stuck_out_tongue:

Γιατί; Τι είναι αύριο; :roll:
Σε καταλαβαίνω… κι εγώ δεν μπορώ να περιμένω! :smiley:

No 1468! Τι ώρα θα μαζευτείτε εσείς εκεί?:-k

Εγώ λογικά γύρω στις 4:30 θα είμαι εκεί.

Θα είμαι κι εγώ εκεί! :metal:

Ώρες εμφανισης υπάρχουν? Σόρρυ, κοίταξα αλλά δε βρήκα τπτ στο θρεντ… Θενκς όποιος απαντήσει:)

5:30 θα αρχισουν,αν παξουν ολοι απο μια ωρα πιθανον οι iced earth να βγουν κατα τισ 10…αυτα ξερω μονο…:?

Παιδιά έχει γίνει πολύ μεγάλο μπέρδεμα με τον χώρο της συναυλίας! :-s
Αυτό το έχω καταλάβει από βίντεο που βλέπω στο Youtube… οι μισοί ρωτάνε που θα γίνει, και οι άλλοι μισοί απαντάνε ότι θα γίνει στον Λυκαβηττό γιατί έτσι γράφουν τα εισιτήρια! Έχω βαρεθεί να γράφω ότι θα γίνει στο Γκάζι…

Εγω παντως κατα τις 5.00 θα ειμαι στο σταθμο του Θησειου…

Θελετε να κανονισουμε για εκει ή θα βρεθουμε μεσα μετα…??

ρε παιδια γνωριζεστε και φατσικα…???:-k γτ εγω δεν ξερω κανεναν σας:( :frowning:

εγω θα παρω το κατευθειαν απο σαλαμινα θα ειμαι 4:45 στον πειραια και κατα τις 5 μαλλον θα ειμαι θησειο…μετα θα ρωτησω κανεναν εκει να μου πει που να παω…:smiley:

κερδισε κανεις απο δω κανενα meet n greet??

guys εχουν μεινει εισιτηρια να παρουμε αυριο απ εξω η τζαμπα θα κανουμε την βολτα?:stuck_out_tongue:

Λογικά θα έχει, μου φαίνεται απίστευτο να έχουν εξαντληθεί.

βγήκαν όι νικητές απ τα meet n greet?κ μια άλλη ερώτηση…τι ώρα 8α πάτε ακριβώς?γτ αλλοι λένε ανόίγουν οι πόρτες στις 3.00 άλλοι στις 4.30…τι 8α γίνει τλκ?κ τι ώρα 8α αρχίσει η συναυλία?
*8α ναι γαμάααααταααααααααα :smiley:

Όπως λέει στο επίσημο site…
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει ο καινούριος χώρος, η ώρα έναρξης του Φεστιβάλ μεταφέρεται από τις 17:00 στις 17:30 ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:30.”