5:30 θα αρχισει…pos,moonspell,messugah,lacuna coil…αν παιξουν απο μια ωρα παει 9:30…γμστ#-o ποτε θα βγουν οι venom και ποτε θα τελειωσουν…παντως εγω το τελευταιο τρενο δεν θα το χασω…ας χασω μισους venom… τι να κανουμε,δεν θα πεθανουμε κιολας…ξερει κανεις ποτε ειναι το τελευταιο τρενο???:-k
12… Παντως στην εκπομπη του Μεταλ Χαμμερ που χε καλεσμενο τον διοργανωτη, ειπε οτι Venom κατα τις 11.30…
Πληροφοριακα, υπαρχουν κι απο Συνταγμα τα λεωφορεια 040 και Χ14 που ειναι ολο το 24ωρο… αναλογως που θελει κανεις να παει. Ριξτε καμια ματια στο Google, ισως βρειτε ακρη.
Με ΗΣΑΠ που κατεβαίνουμε είμαι άσχετος…
Θησείο
Υπάρχει και στάση μετρό,Κεραμεικός λέγεται και είναι η αμέσως επόμενη απ’ το Μοναστηράκι,αν πάρετε το συρμό προς Αιγάλεω.Σας βγάζει σχεδόν δίπλα από τον χόρο που γίνεται η συναυλία και γλιτώνεται περπάτημα.
Κεραμεικός ναι, είναι πολύ πιο κοντά από το Θησείο. (αν και από Θησείο είναι ωραία βολτίτσα, μέχρι απέναντι…8) )
μια ειναι απαντηση προς ολες τις αποριες σας
[SIZE=“4”]
MESHUGGAH
[/SIZE]
ΜΠΑΡΛΟΟΥ ΡΕ.ΝΑΙ ΡΕ.
Πω τωρα το συνειδητοποιω οτι θα εκπληρωσω ενα εφηβικο μου ονειρο ε.
Μπαρλοου λαηβ.
Γκαβλωσα τωρα.
I walk the Earth another day
The wicked one that comes this way
Savior to my own, devil to some
Mankind falls, something wicked comes
Καλησπερα Joker. Σαφως η εμπειρια σου φαινεται κ ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες. Οσο για τις τιμες κ τα σχετικα περι live κ fest δεν εχει να κανει τοσο με το τι μισθο παιρνει ο ελληνας αλλα το που εχει φτασει ο ελληνας ‘προμοτερ’ τις συναυλιες. Φανταζομαι γνωριζεις τις αρνητικες κριτικες των εκπροσωων των καλλιτεχνων για τους ελληνες…Ο κοσμος που παει στα λαιβ, ειναι πανω κατω ο ιδιος κοσμος κ ειναι ελαχιστος ο αριθμος νεω φαν σε καινουργια σεζον…το ποσο κοστιζει μια παραγωγη δεν εχει να κανει μονο με αυτα που ανεφερες αλλα κιολας με το γεγονος, οπως γνωριζεις, οτι δεν προωθειται τοσο δευτερη ημερομηνια εξω απο την Αθηνα, κ ειναι ενας απο τους βασικους λογους που τα γραφεια των καλλιτεχνων δυσανασχετουν να δινουν ονοματα σε ελληνες. Αυτο που θεωρω οτι λειπει πραγματικα ειναι οχι απαραιτητα να λεμε ελατε απο το γραφειο να σας δειξω πως ειναι να βγει ενα λαιβ…πανω κατω ο ελληνας φαν τα ξερει…ειναι το face to face επαφη με το κοινο που αγοραζει εισ. Τοσες φορες που εχεις ερθει στην θεσσαλονικη φανταζομαι εχεις δει, ε τωρα δεν ειναι οπως πριν μερικα χρονια, υπαρχει μια διαφορα. Καλο ομως να προσαρμοζεται ο προμοτερ σε ενα τετοιο ειδος επικοινωνιας.
και εγω ο μαλακας για αλλη μια φορα θα χασω την ευκαιρια καθως δε βρισκω παρεα να κατεβω
ειδα και το λαιβ απο το grasspop και χτυπαω το κεφαλι μου που θα ΞΑΝΑΧΑΣΩ Βarlow…
κυριοι διοργανωτες τραβηξτε το λαιβ με καμια καμερα να το δουμε και εμεις!!!
σορρυ για την παρεμβαση αλλα επρεπε να πω τον πονο μου
Τσιμπησα σημερα και εγω το εισητηριο μου…Νο 1410…
Ποιοι θα ειστε απο εδω…??
Ρε παρε το τρενο κι ελα.Γαμα την παρεα,θα’σαι με μας.Δεν χανεται ο Ματ!
Εγω και ο scourge of god θα κατεβουμε απο Θεσ/κη.Θα ναι και ο Φρηντομ νομιζω.Πειτε ποιοι αλλοι θα στε να βρεθουμε.
θα μαι κι εγω… ( ο ασχετος πεταχτηκε παλι)
θα 'μαστε καμια 15αρια ατομα παρεα… που το καθενα παει για το δικο του συγκροτημα… οτι να ναι γουστα…
να δω που θα τεριαξουμε…
+1000
Θα είμαι κι εγώ εκεί!
Wintersun δε λέει να το χάσεις… κι εγώ είχα σκοπό να πάω με την παρέα μου, αλλά τελικά δε θα έρθει κανείς και θα κατέβω μόνο με τον αδερφό μου.
Συμφωνώ κι εγώ με την κάμερα, και όποιος άλλος βγάλει βιντεάκια καλό θα είναι να ανέβουν στο Youtube, θα προσπαθήσω να βγάλω κι εγώ.
ρε παιδια απο οτι ειδα απο το φετινο rock in rio οι moonspell ειχαν και γυναικεια φωνητικα …
λετε να εχουν sessionιστες κι εδω??
Ελα ρε Αριανε!!:drunk:
Απο το 99 και μετα δεν εχουμε αφησει ποτε τους Iced Earth να “παιξουν” μονοι τους, ε δεν θα το κανουμε τωρα!
[SPOILER]Iced Earth σε αγαπω
Οπου παιζεις θα σ’ακολουθω… κλπ
[/SPOILER]
Καπου εκει θα ειμαστε και μεις…
Ο φρήντομ πάει αύριο για εισητήριο και πολύ το καθυστέρησε! Κανα πρόσφατο σετλιστ παίζει?? Θέλουμε αυτό που ξεκίνησαν τη περιοδεία!8)
Venom, Iced Earth, Meshuggah, Pain of Salvation και οι ευχάριστοι Lacuna Coil. Νααααιι.
Σταναρ είναι το καλύτερο line-up συναυλίας που χω πάει.