Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Ρωτα σε Πατση,Alone,Stones και Rock Radio.Πατσης και Rock Radio στανταρ θα στειλουν λεωφορειο.

Venom are planning a killer stage show and will be playing songs from the new album,
as well as the classics from their 30 year back catalogue.

Ελπίζω να μην εννοεί απ’ το Hell! Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει καν Ελλάδα…

Προς πληροφόρηση να μην γίνει κανένα μπέρδεμα ο Πατσής (PMW) στην Αθήνα έκλεισε…χθες πέρασα απο εκεί και κατεβάσανε ρολά!το ξέρω ότι αναφέρεσαι στην Θεσσαλονίκη απλώς για να αποφύγουμε τυχόν μπερδέματα

Φωτιά πρέπει να έπιασε.
Εδώ και 2 βδομάδες περίπου.

Παιδιά, εγώ είχα ρωτήσει τον ίδιο πριν ένα μήνα περίπου και μου είχε πει πως ανακαίνιζε-συντηρούσε το χώρο, γιατί το κτίριο ήταν αρκετά παλιό και χρειαζόταν…

Φετινα σετλιστς:

Pain Of Salvation

[SPOILER][SPOILER]The Perfect Element
America
Diffidentia (Breaching The Core)
Inside
Undertow
Ashes
Disco Queen

• 2 ακομα. Απο Sweden Rock[/SPOILER]

[SPOILER]Falling / The Perfect Element
Ashes
America
Nightmist
Disco Queen
Spirit Of The Land / Inside

Απο Μιλανο[/SPOILER]

[SPOILER]Falling
The Perfect Element
Handful Οf Nothing
America
This Heart Of Mine
Nightmist
Used
Inside
Undertow
Ashes
People Passing By
! (Foreword)
Differentia

Φετινο φουλ σετ.[/SPOILER]

ΑΡΓΚ! Ανασταση!! Παιζουν Περφεκτ Ελεμεντ! Και με Φολιν στην αρχη.[/SPOILER]

Moonspell

[SPOILER]At Tragic Heights
Night Eternal
First Light
Opium
Scorpion Flower
Vampyria
Alma Mater
Full Moon Madness

Καλο. Οχι κατι το απιστευτο.[/SPOILER]

Θέλουμε το full set από PoS!

Γαμώ, αν δεν ακούσω Used θα σκάσω!!!

Νταξ να μαι ειλικρινης

[SPOILER]…θελω Perfect Element και Differentia. Πω, το Differentia. Και μετα ας φυγουν δλδ.:roll:

[SIZE=“2”]I will never submit to all the things you’ve said god!
We’re breaching the core - we’re breaching the core[/SIZE]

Το BE ειναι ο ορισμος της ‘‘αντι(;)εμπορικης’’ δισκαρας. Το αναφερω ετσι μιας και παιζει να χει πουλησει πιο πολυ απο καθε αλλη δουλεια τους.[/SPOILER]

Από τα ελάχιστα που ξέρω , βλέπω λείπουν τα Used , Imago που είναι τρελές κομματάρες…

Οι Venom ας παίξουν τα κλασικά τους και είμαι εγώ προσωπικά οκ…
Angmar καλοί ήταν στο Hellfest?

Βσκ δε μ αρεσαν καθολου. Μετα τα πρωτα κομματια εφυγα και πηγα να δω Madball. Και μετα που γυρισα βεβαια δεν ηταν και τπτ το συγκλονιστικο. Εδω πιστευω θα ναι καλυτερα επειδη οταν βγηκαν ο ηχος ηταν… %$^&… μονο η φωνη του Κρονος κι ενας κουβας ακουγοταν.:lol:

Spoiler incoming για κομματι.

Παντως ανοιγουν με το Black Metal 8)

Είναι όντως μεγάλο αίνιγμα η συμπεριφορά του κόσμου στο Be.
Έχει πουλήσει περισσότερα από τους προηγούμενους δίσκους, έχω την εντύπωση ότι πούλησε περισσότερο το Scarsick.

Νομίζω πως την εποχή που βγήκε το Be αποθεώθηκε από ανθρώπους που δεν του έδωσαν την απαραίτητη σημασία. Αλλά ο “ντόρος” της εποχής το επέβαλε. Και μόνο η φήμη που είχαν στα 4 πρώτα album θα τους έδινε μια ώθηση.

Προσωπικά, το θεωρώ έργο τέχνης. Στέκει μόνο του και δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι. Πιστεύω ότι πραγματικά ανταμοίβει όποιον ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, από μουσικό, στιχουργικό, ερμηνευτικό περιεχόμενο.

Τώρα όσον αφορά το setlist δεν με απασχολεί πολύ. Από τις αγαπημένες μου μπάντες ότι και να παίξουν είναι καλοδεχούμενο.

Eγώ τον θεωρώ απλά το δεύτερο καλύτερο δίσκο που βγήκε ποτέ.

o πρωτος ποιος ειναι?

Ελπιζω να εννοει το Focus, αλλα θεωρει το Mindcrime. Σωστα?

σωστα

μηπως εχουμε στο περιπου ωρα εμφανισης απο Ιced Earth και Venom για να ξερουμε αν μπορουμε να προλαβουμε το τελευταιο τρενο???

Όχι!!!μην μου το κάνετε αυτό!!όχι αυτό το κομμάτι που ανοίγουν οι PoS plus την εισαγωγή του…Γιατι???3 φορές τους έχω δει κ παρακάλαγα περισσότερο απο όλα για αυτό και Beyond the pale…Δεν θα έρθω rock’em all δυστυχώς…Crap!!!παίδες pls βιντεάκι και youtube την επόμενη μέρα…pleaseeeeeeeeeeee!!!

Περυσι που ήρθαν τελείωσαν με αυτο κομμάτι που ζητάς…(κ όχι μόνο αυτοί…χεχε!:stuck_out_tongue: )

Κρινοντας παντως απ την εμφανιση των Meshuggah στο Χελλφεστ, θα παιξουν 45 λεπτα.

3 κομματια απ το καινουργιο, 3 απ το Nothing, 1 απ το Chaosphere κι 1 απ το Destroy Erase Improve

καλα θα πεσουν κεφαλια…

Ρε παιδιά, υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν ότι το φεστιβάλ θα γίνει στον Λυκαβηττό επειδή έτσι γράφει το εισιτήριο! Τι θα γίνει με αυτούς; #-o