Έχουμε κανένα φετινό set list από Pain Of Salvation;
Απ’ το στόμα μου το πήρες.
Απλά δε θέλω να πάω έτσι. Πρέπει να ξέρω κάποια κομμάτια…
Ε άκου Used, Ashes, Song for the Innocent, This Heart is Mine, Undertow, Second Love, Nightmist, Scarsick, Diffidentia αν απλά θες να ξέρεις κάποια κομμάτια. Πιστεύω θα πέσεις μέσα σε πολλά χωρίς να έχω κάποιο σετλιστ μπροστά μου…
OK, thanks!
Ξέρω τα περισσότερα από Lacuna Coil και Meshuggah, και όλα των Iced Earth. Κατέβασα χθες και κάποια setlists από Moonspell και Venom, οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει.
προφανώς πρέπει να είσαι πιτσιρικάς…μετά από χρόνια θα θυμάσαι αυτά που λες και θα γελάς, γιατί το Dante’s inferno και το Burnt offerings είναι απλά τα καλύτερα τους τραγούδια.
Το αγαπημένο μου είναι το “A Question Of Heaven”, αλλά σίγουρα αυτά τα δύο είναι από τα καλύτερα τραγούδια τους.
Όσον αφορά την ηλικία μου, απλά θα σου πω ότι όταν ο Schaffer έγραφε το Dante’s Inferno, εγώ ήμουν 5 χρονών! Οπότε λογικό είναι πιστεύω ότι αλλιώς θα αξιολογήσεις κάτι “φρέσκο” που περιμένεις πώς και πώς, ακολουθώντας φυσικά την πορεία του συγκροτήματος, και αλλιώς όταν βρίσκεις μια δισκογραφία των Iced Earth μέχρι το 2000 και πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεσαι περισσότερο με το συγκρότημα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εγώ τότε περίπου (99-2000) άρχισα να ασχολούμαι με Iced Earth, όταν άκουσα το Alive In Athens από το CD player του αδερφού μου, χωρίς να έχω φυσικά καμια ιδιαίτερη σχέση τότε με το χώρο του Μέταλ. Ομολογώ πως τότε έφαγα το πρώτο καλό κόλλημα με Iced Earth και Metal γενικότερα. Δεν μπορείς να φανταστείς τώρα πόσο θα ήθελα να ήμουν εκείνα τα βράδια του 99 στην Αθήνα για να τους δω και να τους ακούσω από κοντά, αλλά… ήμουν μόνο 9!
Δεν πειράζει… θα τους δούμε τώρα. 10 + σήμερα!
Eγω πηρα απο Θεσσαλονικη πριν μια βδομαδα των 55
εμενα παλι με βλεπω τελικα να μην παιρνω γαμωτο.εχω χαλασει καμια 300 ευρω συνολικα…ποσα ακομα ?
σημερα πηρα… oh yes!!!
Αν δεν κάνω λάθος πήγες Manu Chao. Και αν δεν κάνω λάθος μην μου ξαναμιλήσεις.
ρε παιδια εχετε κανα playlist των venom??
Black Metal
Countess Bathory
Welcome to Hell
At War With Satan
Bloodlust
In Nomine Satanas
Antechrist
Seven Gates Of Hell
Resurrection
Burn In Hell
Warhead
Metal Black
Die Hard
Witching Hour
Μ’ αυτά κομπλε είσαι πιστεύω…
ρε φιλε αυτα τα βρικες απο καπου 'η ειναι καποια που πρεπει να ξερω…???:-k :-k
Νομίζω είναι σετ από προηγούμενο ποστ και το είχα αποθηκεύσει σε έγγραφο στο pc…
αλλα δεν θα πουν και κανα countless bathory ή και το black metal??:-k #-o καλα παντως ευχαριστω…αν βρεις και για pain of salv. θα σου ειναι υποχρεος:) …
αμαν sorry φίλε! Θα τα πουν! Απλά έφτιαχνα φάκελο με το σετλιστ και έσβηνα όποια έβαζα! ΧΑΧΑΧ
Αρα πρόσθεσε: Black Metal, Countess Bathory, At War With Satan και Welcome to Hell.
ευχαριστω! αντε να παμε να τα σπασουμε ολα!!7 και σημερα!8)
Βαλανε meet n greet … αν και δεν επρεπε να το πω… διοτι οσο λιγοτερα ατομα δηλωσουν τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις…
αλλα ρε joker… λετε οτι θα κερδισουν 5 ατομα… και τα συγκροτηματα ειναι 6…
5 για καθε συγκροτημα?? μπορουμε να στειλουμε μαιλ για διαφορετικα συγκροτηματα?? τι παιζει??
Ξέρει κανείς αν έχει κανονιστεί κανα λεωφορείο ξέρω γω από Θεσσαλονίκη;