Τι 55 τι 60,μια μπυρα διαφορα ειναι…Εγω παντως ακομα δεν εχω παρει,αλλα θα παρω συντομα.
Χαχα! Θα πάρεις τελικά, ρε άρχοντα; :roll:
Εννοειται οτι θα παρω,μην βλεπεις που μουρμουραω για τις τιμες. Δεν το χανω το φεστιβαλ. Εδω αλλαξα τα εισητηρια που γυρναω απο Κρητη διακοπες,για να το προλαβω. Δυστηχως δεν ειχα καταφερει να δω Venom οταν ειχαν ξαναρθει και θελω οπως και δηποτε. Ενταξει Iced Earth εχω δει αλλες 3 φορες αλλα και παλι περιμενω να τους δω γιατι τα σπανε. Προηγειται ομως το Rockwave…CAVALERA RULES
Μόνο καλύτερο?! Μου χουν βάλει μέσα το Dracula και λείπει Watching Over Me, A Question of Heaven, I Died For You…
Και το Disciples of the Lie να βάζανε καλύτερο θα ταν
Βέβαια δεν πιστεύω να μην τα παίξουν αυτά σε μας
Έλα ρε… και το Dracula καλό είναι! Αν κι εγώ προτιμώ αυτά που ανέφερες, ειδικά το “A Question Of Heaven”.
17 μέρες ακόμα… :roll:
'Αθλιο το λιστ των Iced Earth! Που είναι τα καλά Dantes Inferno,Angels holocaust,Stormrider ktl ktl. τι φλώρος μεταλλας θεέ μου αυτός ο Schaffer.Άκου εκεί ειναι πολύ σκοτεινό το Burnt OFferings…Τι παίζεις? Gospel???
Ο ενας μουρμουραει που δεν εχει μεσα το Watching Over Me και ο αλλος για το Stormrider. Απο αυτο και μονο καταλαβαινουμε οτι ΟΤΙ και να παιξουνε θα μουρμουρανε μερικοι.
Σορρυ κιόλας, αλλά δεν γίνεται σετλιστ Earth χωρίς αυτά. Δεν είχα σκοπό να μουρμουρίσω, ειδικά για Iced Earth πίστεψέ με…
Καταλαβαινεις την χαωδη διαφορα υφους μεταξυ Dante’s Inferno και Watching Over Me ομως ε?
Οτι και να παιξουν κατι θα μεινει απ’εξω, τι να γινει, χαλαρωστε.
Ρε παιδιά χαλαρώστε… μουσική είναι! Αυτά τα κομμάτια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους, οπότε λογικό είναι άλλοι να τα θέλουν στο σετ λιστ και άλλοι όχι. Προσωπικά το Dante’s Inferno το έχω ακούσει ολόκληρο μόνο 3 φορές, ενώ το Watching Over Me δεκάδες. Όντως κομμάτια του στυλ "Watching Over Me, Melancholy, I Died For You μπορεί να είναι πιο πιασάρικα από Brainwashed, Stormrider κλπ… αλλά εγώ τα προτιμώ.
μαλον το κοβω κι εγω να ρχομαι… για βενομ και μεσουγκα… 8)
Εγω προσωπικα παντως,θα ηθελα πολυ να ακουσω το Burnt Offerings γιατι το γουσταρω πολυ το κομματι. Απο κει και περα,ολοι ξερουμε οτι οποια κομματια και να παιξουν,ειτε τα εχουμε ξανακουσει ειτε οχι,θα χτυπιομαστε μεχρι τελικης πτωσης,για ενα μισαωρο διαλειμμα και μετα να υποδεχθουμε τους Venom…Black metaaaaaaaal,black metaaaaaal. Χαλαρωστε και μολις 16 μερουλες εμειναν. Μηπως παιζει και setlist απο Venom?
Brainwashed το θέλω τρελά στο set! Απλά πιστεύω πως σετ Iced Earth χωρίς Watching Over Me, A Question of Heaven και I Died For You (τα οποία δεν ήταν σε αυτό το σετ) δεν υφίσταται :?
edit: ναι όντως χώστε κανα σετλιστ venom μη καταλάβω ότι μου αρέσουν δύο μήνες μετά απ’τη συναυλία και κοπαναώ το κεφάλι μου που δεν τους χάρηκα
Καλά για μένα το Watching over me I died for u ktl ktl απλά δεν υπάρχουν. Ας όψεται ο ανιερόσυλος Schafer που αυτά που γραφε κάποτε τώρα του φαίνονται πολύ σκοτεινά…Να έχεις γράψει το Dantes Inferno ή to Burnt Offerings και να μήν τα εκτιμάς και να μην τα παίζεις!!! ο νέος δίσκος και με λαμπάδα να φωτίζουμε αμα σκοτεινιάζει απέξω. Συγνώμη κιόλας…τι να πούνε δηλαδή και κάτι Morbid Angel ή Celtic Frost!!!
ακουσε το 3-4 φορες ακομα για αντιληφθεις το μεγαλειο του…
Το μεγαλείο του το αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή, απλά είναι λίγο μεγάλο, γι’αυτό έγραψα ότι το άκουσα ολόκληρο 3 φορές. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες ακροάσεις…
Πολύ δύσκολα θα ξαναβγούν τέτοια τραγούδια!
τελικα η συναυλια που 8α γινει??
Στην Τεχνοπολη στο Γκαζι…!
ΕΛα λιγες μερες εμειναν ακομα,υπομονη!
Τι λες τωρα, απο τα αγαπημενα μου ΙΕ κομματια, αλλα τι να κανουμε, δεν τον γουσταρει τον δισκο
εμενα απο IE μαρεσουν ολα τα τραγουδια:p