Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι συναυλίες στην Ελλάδα είναι περισσότερες απ’ότι πρέπει.Ο κόσμος δεν ξέρει που να πρωτοπάει με αποτέλεσμα όλες σχεδόν οι συναυλίες ξένων καλλιτεχνών να μπαίνουν μέσα, άντε να έρχονται στα λεφτά τους. Έγω (και η music box γενικά) είμαι υπέρ της άποψης: λίγες συναυλίες και καλλές.
Πάντως παιδιά, η συζήτηση αυτή σε αυτό το τόπικ θεωρώ πως αδικεί πολύ το φεστιβάλ. Θέλετε να τη μεταφέρω σε ξεχωριστό τόπικ, όπου θα συζητήσετε για τις τιμές των συναυλιών? Να πάρει και καμιά ανάσα κι ο Joker γιατί τον πιάσατε μονότερμα:p
Σώστα τα λέει ο Joker, αλλά λίγες συναυλίες ο Χ, λίγες συναυλίες ο Ψ, λίγες συναυλίες ο Ω, αυτομάτως γίναναι πολλές σε μία υπερκορεσμένη αγόρα με ελάχιστη αγοραστική δύναμη.
Αλλά κοιτάξτε λίγο το παρελθόν: MMD o διοργανωτής μπήκε μέσα κ τις δυο φορές, Gagarin Open Air πέρισυ πάλι μέσα κ άφησε πολλούς απλήρωτους, νομίζω ότι δημιουργείται ένα pattern κ κάτι μου λέει ούτε το Rock Em All θα την γλυτώσει.
Πάνω από όλα φταίνε οι διοργανωτές που φέρνουυν μπάντες για τον Έλληνα που δεν του αξίζει να βλέπει καλές μπάντες…
απορία…αν τα 6 αυτά συγκροτήματα ερχόταν μεμονωμένα και είχαν 25 ευρώ,δε θα ήταν μια καλή τιμή?όλοι δε θα πηγαίναμε σε τουλάχιστον 2 από αυτές τις συναυλίες?..25+25=50…για 5-10 ευρώ κάνετε έτσι?φέρνουνε 6 συγκροτήματα που έχουν μεγάλη απήχηση κι έχουν γίνει τόσες σελίδες off topic (μαζί και το δικό μου post ) χωρίς πραγματικό λόγο…
στη δουλειά που είμαι τώρα παίρνω το μυθικό ποσό των 735 ευρώ!!! :lol: :lol:
τον προηγούμενο μήνα πήρα το τριήμερο του rockwave,αυτόν τον μήνα πήρα για def leppard και madonna,τον επόμενο θα πάρω για τις υπόλοιπες…
δεν είναι ανάγκη να πας και να σκάσεις 300-400 ευρώ μαζεμένα…
αν πραγματικά θέλει κάποιος κάτι,τότε βρίσκει τρόπο να κάνει τα κουμάντα του…
θέλουμε ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!
ελα για να μην ξεχνιομαστε…αλλες 21 μερες
:band: :band:
Λοιπόν αυτά που έπαιξαν στο Hellfest.
[SIZE=“4”]Meshuggah[/SIZE]
Perpetual Black Second
Bleed
The Mouth Licking What You’ve Bled
Electric Red
Pravus
Rational Gaze
Straws Pulled At Random
Future Breed Machine
Δεν παίζουν το Cyanide Christ?
[SIZE=“4”]Iced Earth[/SIZE]
Burning Times
Declaration Day
Violate
Vengeance Is Mine
Pure Evil
The Reckoning (Don’t Tread On Me)
The Hunter
Ten Thousand Strong
Jack
My Own Saviour
Iced Earth
[SIZE=“4”]VENOM[/SIZE]
Black Metal
Welcome To Hell
Bloodlust
In Nomine Satanas
Antechrist
Seven Gates Of Hell
At War With Satan
Resurrection
Countess Bathory
Burn In Hell
Warhead
Metal Black
Die Hard
Witching Hour
Δεν τα ξέρω όλα , ξέρω τα πολύ κλασικά (που ναι γαμάτα)
Εγώ μόνο Iced Earth θα πήγαινα οπότε…
ρε θα δούμε iced earth ρε
To Set List του Chicago Powerfest ήταν πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου…
‘Dark Saga’, ‘Vengeance Is Mine’, ‘Burning Times’, ‘Declaration Day’, ‘Violate’, ‘Pure Evil’, ‘Watching Over Me’, ‘Ten Thousand Strong’, ‘Dracula’, ‘Coming Curse’, ‘I Walk Alone’, ‘Setian Massacre’, ‘Travel In Stygian’, ‘A Question Of Heaven’, ‘Melancholy’, ‘My Own Savior’, ‘Iced Earth’.
Τουλάχιστον ελπίζω να παίξουν το “A Question Of Heaven”!
Αυτο το σετλιστ που εβαλες ρε Scourge ειναι σιγουρα φετινο?Γιατι αυτα τα παιζαν περσι με Ριππερ.
Τελοσπαντων,εδω επειδη εχουν περισσοτερη ωρα στη διαθεση τους μαλλον θα παιχτει ενα σετλιστ πιο κοντα σε αυτο που παιξαν στα υπολοιπα λαηβ,οπως στο Σικαγο.
Σπάστηκα με το setlist
Είναι από το Hellfest φετινό.
Δεν ήταν headliners όπως σε μας και δεν πρόκειται να παίξουν τόσα λίγα.
Ντοντ γουόρι…
Setlist Iced Earth απο Graspop:Dark Saga
Vengeance Is Mine
Burning Times
Declaratation Day
Violate
Pure Evil
10.000 Strong
Dracula
The Coming Curse
Melancholy (Holy Martyr)
My Own Saviour
Iced Earth
Καλο ε?8)
Μπορούσαν και καλύτερο…:-k
θα έχουν περισσότερη ώρα και υπάρχουν ακόμα πολύ καλά τραγούδια που μπορούν να βάλουν…
Συγνωμη οι Venom δεν ειναι headliners στο Rock’em all? Λαθος κανω?:-k
Είναι co-headliners με τους Iced Earth
τα εισητηρια των 55 τελειοσαν ε??
Ναι, εγω την Παρασκευη πηρα και ηταν των 60
Απαίσιο :?