Rock 'Em All, Αθήνα, 20/7: Venom, Iced Earth, Lacuna Coil, Meshuggah, Moonspell, PoS

Ρε τι ναι αυτα τα πραγματα…
Να τελεωνουν τα νερα απο τις 7???

Παντως MEshuggah… ooooooooσο παιξανε, στεγνα γαμησαν!!!

Κρίμα κρίμα κρίμα… 5 κομμάτια λιγότερο και μέτριος ήχος στην αρχή, ενώ άνετα παραμιλούσαμε… Κάγκελο απο το Delcaration Day (ακόμα έχω τα σημάδια :p) και οι Schaffer, Matt και Brent ήταν οι απόλυτοι άρχοντες… Τα 3/5 του Alive… μπροστά μας! :smiley:

Κρατάμε την υπόσχεση οτι θα επιστρέψουν! 8)

Y.Γ. 1 Έπιασα setlist!!

Υ.Γ.2 Που είναι το μαλλί όταν το χρειάζεσαι??

Υ.Γ.3 Άντε και του χρόνου το φεστιβάλ!

Pain of Salvation: Καλοί για ζέσταμα… Η κιθάρα του Daniel δεν ακουγόταν, προς το τέλος έφτιαξε

Moonspell: Αρκετά καλοί, γούσταρα αρκετά!

Meshuggah: Ασχολίαστοι ? sorry guys! Απλά δε μου κάνουν (ήμουν με τον Therion για καφέδες και σαντουιτς :stuck_out_tongue:

Lacuna Coil: Βαρετά, μόνο στη διασκευή των Depeche γούσταρα

Venom: Δεν είδα… Ήταν αρκετή η κούραση για μια μπάντα που δε με ενδιαφέρει.

Πήγα αποκλειστικά και μόνο για τους Iced Earth. Τους Pain of Salvation τους βαρέθηκα. Το ίδιο και τους Moonspell με την διαφορά ότι κάποια στιγμή απέκτεισε κάποιο ενδιαφέρον το πράγμα καθώς η Μάχη, η κοπέλα που τραγούδισε ένα κομμάτι μαζί τους είναι γνωστή μου. Δεν είχα ιδέα πως θα το κάνει αυτό και εξεπλάγην θετικά. Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η βαρεμάρα στο υπόλοιπο της εμφάνισής τους. Τους Meshuggah θα τους βαριόμουν και αυτούς αν δεν μπαίναμε με την παρέα μου μέσα στα mosh pit για να χτυπιόμαστε έτσι για να περάσει η ώρα… Οι Lacuna Coil ήταν εξαιρετικοί, με έπεισαν πως πρέπει να τους ψάξω. Οι Iced Earh γάμησαν. Η μάλλον όχι: ΓΑΜΗΣΑΝ!! Ή μάλλον για να είναι ακριβής: [SIZE=“4”]ΓΑΜΗΣΑΝ!!![/SIZE]. Στους Venom έφυγα.

Υ.Γ.1 Ο χώρος χάλια. Για το Schoolwave καλός είναι αλλά για κανονικό live με τίποτα. Αν και νομίζω πως ούτε ο Λυκαβητός θα ήταν το κατάλληλο μέρος.

Υ.Γ.2 Πέτυχα Angmar, Witch και Freedom of rock. Xάρηκα που σας είδα παίδες…

Κι εγώ χάρηκα παίδες. Η καθυστέρηση νομίζω έγινε λόγω του soundcheck των Moonspell το οποίο παίζει και να διήρκησε πάνω απο 45λεπτο8O :!:

Επίσης, ένα Hail στο σεκιουριτά που κοπανιόταν μαζί μας, είσαι θεός ρε8) 8)

Pain of Salvation: Ό,τι και να πω είναι λίγο. Απίστευτη μπαντάρα, στα Undertow και Ashes χτυπιόμουν μόνος μου.

Moonspell: Βαρετοί αλλά λιγότερο απ’ ό,τι περίμενα.

Messhugah: Νταξει, άκουγα Messhugah και Messhugah…Καλοί αλλά πολύ σάλος για το τίποτα. Επίσης πρέπει να βγάλουν και κανα τεχνικό δίσκο και όχι μόνο “τεχνικούς” δίσκους. Δύο ακόρντα όλη την ώρα.

Lacuna Coil: Heaven’ s A Lie και Enjoy the Silence. Κατα τ’ άλλα βαρετοί και χάλια ήχος.

Iced Earth: Θεοί για όσο έπαιξαν, βέβαια σπάστικα που είχε το σετ Ten Thousand Strong ξέρω γω και όχι Watching Over Me και Question of Heaven. Ελεόόόός.

Venom: Είχα χαθεί από Iced Earth απ’ τους δικούς μου και το κινητό μου το είχε μία γκόμενα, με αποτέλεσμα να δω μόνο Black Metal, Welcome to Hell, Bloodlust, Antechrist, Countess Bathory και κανα άλλο νομίζω Burn in Hell, και μετά να ψάχνω να τους βρω για να μπορώ να φύγω κιόλας. Δεν υπάρχουν λόγια…Κάλυψαν το κενό που μου έμεινε απ’ τους Earth.

ΥΓ: Γαμώ! Δύο πένες Iced Earth μέσα απ’ τα χέρια μου, και μπάγκετα και σετλιστ! Έπιασα Messhugah αλλά ήταν για τον πούτσο, μία απλή. Μετά έπιασα και Lacuna Coil :stuck_out_tongue:

Από αύριο photos και video. Τώρα το κεφάλι μου πάει να σκάσει.

Pain Of Salvation, σιγουρα οχι αυτο που περιμενα. Μετριοι προς καλοι. Με χαλασε πολυ το σετ λιστ. 5η φορα που τους βλεπω και παιζουν ΠΑΛΙ τα ιδια.

Moonspell, σταθερη αξια. Highlight το Full Moon Madness στο τελος.

Meshuggah, η καλυτερη μπαντα του φεστ. Α-νε-τα. Btw νομιζω παιξαν 6 κομματια με συνολικη διαρκεια γυρω στα 30 λεπτα. (edit: γραψτε λαθος, 7 κομματια παιξανε. Το θυμαμαι πεντακαθαρα επειδη στη φαση που φωναζα πριν το Future Breed Machine νομιζα πως τους μενανε αλλα 2).

Lacuna, ημουν κουρασμενος και τους ακουγα απο μακρια. Διολου ασχημοι.

Iced Earth, απολαυστικη εμφανιση. Γουσταρα καργα, ειδικα στο Travel In Stygian. Τα ειπε ωραια και του Ριππερ.

Venom, λολ. Ο χεντλαινερ επαιξε 50 λεπτα. Ωραιοι παντως για τη φαση τους. Αξιοπρεπεις. Οσον αφορα τον κιθαριστα, ειναι λιγο δυσκολο να κανεις λαθος στο Countess Bathory.:lol:

Όντως καμία μπάντα δεν έπαιξε “πολύ”. Σα να μουν σε Schoolwave ένιωσα.

Όσο για το ότι τελείωσαν νερά-κοκα κολες-σπραϊτ και τα σχετικά και την έβγαλα με ΣΟΔΑ…Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.

Ιδού το λάφυρο:

Watching over me & Dracula ήδη σβησμένα, το encore μου το έσκισε κάποιος:p

Είδα Meshuggah (οι τύποι “το έχουν”), Lacuna Coil (έπινα μπύρες και άκουγα κάτι καλό), Iced Earth (εμφανισάρα για τους οπαδούς τους, έφαγαν χρόνο από τους ΘΕΟΥΣ----->),
[SIZE=“5”]V E N O M [/SIZE](στην πρώτη γραμμή για όλο το set list, έχωσα, έφαγα κι εγώ, αλλά πέρασα τέλεια. Φοβερό set list, ήθελα να παίξουν κι άλλο, είχε περάσει η ώρα και ο χώρος έπρεπε να παραδοθεί βάσει συμβολαίου. Δυστυχώς, μόνο 50 λεπτά, αλλά τέλεια).
Καθαρό Metal, όχι μ.α.λ.α.κ.ί.ε.ς.

ολα τα γκρουπ παιξανε λιγοτερο απο το κανονικο, και ολα κοψανε 2-3 τραγουδια απο το σετλιστ τους. Οι Βενομ ισως και παραπανω δεδομενου οτι το κοινο ηταν αδιαφορο.

κατα τα αλλα, κακο φεστιβαλ, κυριως λογω κακων υπηρεσιων και κακου ηχου στα περισσοτερα γκρουπ. Μεσουγκα εντυπωσιακοι, ΛακουναΚοηλ ευχαριστοι, ΑησντΕρθ λολ και Βενομ αξιοπρεπεις αν και παιζανε εκτος εδρας- κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Μουνσπελ και Πος δεν ειδα, γιατι κανονιζα τα κονε μου να μπω τσαμπα
Ο χωρος κακος επισης.

Μαντμπαλ τωρα :!:

Πάντως το ότι όλα τα πιτσιρίκια φόραγαν μπλούζα Iced Earth, και λόγω των σταμπών στις μπλούζες αυτές ξενέρωσα τρελά. Πολύ παιδικά ρε παιδί μου :p.

Το καταχαρήκαμε βέβαια όσο κράτησε.

άστειο παρτ ένας τυπάς που πριν από Venom μου λεγε στο παζάρι ποιό να πάρω από venom και του δωσα το At War With Satan. Τους ψάχνει που τους ψάχνει δεν τους έψαχνε πριν τη συναυλία? :stuck_out_tongue:

#-o Γιατί ακριβώς “απαράδεκτο”;

Η διοργάνωση ήταν απαράδεκτη, γεμάτοι πάγκοι, ουρές ατελείωτες με αυθαίρετη σειρά(εγώ περίμενα ένα 20λεπτο μπροστά από τις υπαλλήλους του μπαρ μέχρι που τα πήρα και τις έκραξα για ένα κωλόνερο), βραστά νερά που τελειώσαν κατά την εμφάνιση των iced earth αν δεν κάνω λάθος και δεν μπορώ να καταλάβω εκείνα τα ηλίθια κουπόνια τι ρόλο έπαιζαν από τη στιγμή που μπορούσες να πας στο μπαρ χωρίς αυτά και απλά να πληρώσεις, μήπως για διπλή ταλαιπωρία για όσους δεν καταλάβαν, τεράστιες καθυστερήσεις στα soundcheck με αποτέλεσμα κουτσουρεμένα setlist με αποκορύφωμα τους Meshuggah που ήταν οι μόνοι που δεν είχαν ξανάρθει(μισή ώρα ελεοοοοοοός), κακή ακουστική(όταν έπαιζαν οι Moonspell ήμουν στα τραπεζάκια και ακούγονταν μόνο μια θολούρα) γενικά αίσχος. Κρίμα γιατί το line up αν και ανομοιογενές σε γενικές ήταν και ενδιαφέρον και επίκαιρο. Θα γράψω τις γενικές εντυπώσεις μου από τα συγκροτήματα αύριο γιατί τώρα νυστάζω και πρέπει να την πέσω.

Οι ΘΕΟΙ VENOM Εσκισαν (φυσικα τους ειχα δει και πριν 11 χρονια)!! 55 λεπτα ΚΟΛΑΣΗ!! Ολα τ’αλλα βαρεμαρα απιστευτη, μονο για 15χρονα Metal Hammer kids, χαχα!! “Αδιαφοροι” για τους ΘΕΟΥΣ ηταν μονο οι ασχετοι πιτσιρικαδες, γελαω με την αγνοια σας!! ΤΟΟ LOUD FOR THE CROWD!!!

Waste of time, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω το αποψινό και ίσως θα αρκούσε.
Γενικά: απαράδεκτη διοργάνωση, με τις ατελείωτες ουρές, τα άχρηστα κουπόνια, τα βραστά νερά και αναψυκτικά να προκαλούν εκνευρισμό.
Κακός χώρος, δύσκολα θα ξαναπάω στην τεχνόπολη για live.
Ήχος που κυμάνθηκε από απαράδεκτος έως απλά ανεκτός.

Οι μπάντες:

PoS: Τραγικοί, απορώ πως τους ακούει κόσμος.
Moonspell: Καλούληδες, αλλά ο ήχος τους σκότωσε.
Σκατούγκαχ: Ότι χειρότερο έχω ακούσει live. Δεν την πολυπαλεύω με τους δίσκους τους αλλά ζωντανά κατακρεούργησαν κάθε έννοια μουσικότητας και αισθητικής.
Lacuna Coil: Αυτό ακριβώς που περίμενα να δω. Αδιάφορες pop τσιχλόφουσκες και μία μπάντα που έχει κάνει επιτυχία μόνο και μόνο επειδή έχει όμορφη γκόμενα στο μικρόφωνο.
Iced Earth: Δεν έχω μεγάλη επαφή με την δισκογραφία τους, αλλά άκουσα Maiden, Metallica μία “διασκευή” στο Painkiller, ωραία πράματα δηλαδή. Εντάξει προσπαθούν τα παιδιά. Κάποτε ίσως βρουν και δική τους ταυτότητα.
Venom: Τεράστια ξενέρα. 50 λεπτά σετ, πολύ αλλαγμένες εκτελέσεις των κλασσικών κομματιών, πολλά τεχνικά προβλήματα. Κρίμα γιατί απ αυτούς τουλάχιστον περίμενα αρκετά, αλλά η φάση δεν απέδωσε. Μακάρι να ξανάρθουν μόνοι τους για live μπας και τους ευχαριστηθώ.

nihilst, ήσουν πολύ σαφής και λακωνικός. Αν και δεν πήγα στο live, σε πιστευω, και γενικά, πολλά τέτοια συμβαινουν τωρα τελευταια, μερικοί την έχουν ψηλιαστει, διοργανουν συναυλιες χωρις να έχουν ιδέα, βάζουν ηχολήπτες υδραυλικους που το παίζουν ηχολήπτες με 40 ευρω τη βραδια,βάζουν 5 γκόμενες να πουλαν ύφος και τρελλα,και ζεστα νερά, βάζουν εισητήριο, ανάλογα με το πόσα θέλουν να βγάλουν,την πιο φθήνη rental έταιρια, το μέρος, όπου μας βολέυει.

Και τον κόσμο δεν τον υπολογίζουνε,ασε τους μαλλίαδες να χτυπιούντε, δεν ξέρουν αυτοι.

Αλλά αυτοί δεν φταίνε, έτσι βλεπούν και έτσι κάνουν,όσο κάνεις δεν φωνάζει, αυτοι έτσι θα συνεχίζουν να κάνουν.

Τελος πάντων τα έχω κόψει τα live , γιατί μου φέρνουν αηδία, φασαρία, κούραση, νερυριάζω όταν οι τουαλέτες είναι άθλιες, όταν το μπάρ είναι αναδιοργάνωτο και χαλιέμαι αφάνταστα. Μόνο μόστρα και διαφήμιση είναι, σαν ένα καλο που είπε κάποιος, είναι σαν να ντύνεις τον γαμπρό και ξεκινάς απο την γραβάτα.

Τρομάρα τους !

Μόλις γύρισα στο Βόλο. Εντυπώσεις, σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο θα ανέβουν σύντομα γιατί είμαι λιώμα τώρα!
ICED EARTH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Α! Και ξέχασα να αναφέρω και τον κόσμο που έβαλαν μαζικά μέσα τσάμπα. Δηλαδή οι υπόλοιποι που πλήρωσαν είναι μαλάκες?
Και μετά θα κλαίγονται ότι δεν βγάζουν φράγκα απ τα φεστιβάλ και μπαίνουν μέσα και γι αυτό βάζουν ακριβά εισιτήρια και μπλα μπλα μπλα…

αρχισαν οι γκρινιες παλι.κλασσικα.αρα ολα καλα.